Ammattibloggaaja paljastaa yrittäjien ja bloggaajien himoitseman sisältömarkkinoinnin menetelmän, jonka avulla on mahdollista tehdä jopa 10 000 euroa kuussa.

 • Ensimmäisen kerran kun tätä menetelmää käytettiin, se toi yhteen blogipostaukseen 9500 lukijaa 30 päivässä
 • Toisella kerralla menetelmä toi vuodessa myyntiä 139 000 €
 • Kolmannella kerralla se on tuonut 1200 asiakasta neljässä vuodessa
 • Ovatko seuraavat tulokset sinun saavuttamia?

Katso hetki alla olevaa kuvaa ⬇️

blogiteksti

Näytää aivan tavalliselta blogipostaukselta, eikö?

Mutta se ei ole tavallinen. Sillä se on tuonut kirjoittajalleen rahaa lähes 45 000 euroa muutamassa kuukaudessa. Mainittakoon, että postaus on kirjoitettu vuonna 2018 mutta se kaupallistettiin vasta 13.2.2021.

Vaikka konversio on suhteellisen vähäinen (0,47 %), silti se on tuottanut rahaa.

Miltä sinusta tuntuisi, jos sinun blogissasi olisi postaus, joka toisi sinulle tällaisia summia muutamassa kuukaudessa?

konversio-verkkokurssi

Yllä näytetty esimerkki sopii hyvin yrittäjille. Mutta entä tavallinen bloggaaja, jolla ei ole mitään omia tuotteita tai palveluja, joita myydä?

Aivan samaa menetelmää voidaan käyttää affiliate-markkinoinnissa. Tässä yksi esimerkki siitä, miten yksi ainoa blogipostaus on tuonut bloggaajalle yli 38 000 euroa affiliate-komissioita viidessä vuodessa. Käytännössä bloggaaja on kirjoittanut yhden postauksen vuonna 2016 ja sen jälkeen päivittänyt postauksen kerran vuodessa. Siinä kaikki.

komissio

Jos saisit valmiin kaavan, miten tämä tehdään käytännössä, kuinka helppoa sinun olisi kopioida se (laillisesti) omaan blogiisi? Aika helppoa, eikö?

Voin luvata sinulle, että tämä menetelmä tulee muuttamaan käsityksesi bloggaamisesta ja sisällöntuotannosta JA sinun tulosi. Kukaan muu kuin Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ valmennuksen opiskelijat (ja minä) tiedämme tästä menestelmästä. Koska se on minun (päävalmentaja) kehittämä.

Joka kerta, kun uusi opiskelija ottaa menetelmän käyttöön, hän alkaa saamaan tuloksia. 

Moni miettii "Ei tämä voi toimia minun alalla tai minun blogissa, koska se on... (liuta tekosyitä)". 1200 opiskelijaan mahtuu mukaan paljon ihmisiä eri aloilta. Eikä kukaan ole vielä tullut sanomaan minulle, ettei menetelmä toimi.

anna2
joonas palaute
katja-2

Haaveiletko automatisoidusta (passiivisesta) tulosta? Se onnistuu, kun otat tämän menetelmän käyttöön

Kun aloitin uraani bloggaajana ja yrittäjänä, minua kiehtoi automatisoitu eli ns. passiivinen tulo.

Passiivinen on minusta harhaanjohtava sana, sillä mikään ei ole koskaan passiivista. 

Toki voimme kirjoittaa yhden postauksen ja kaupallistaa sen, jonka jälkeen postaus tuo meille rahaa.

Mutta postausta tulee päivittää ja optimoida vähintään kerran vuodessa.

Muistan, kun alkuaikoina haaveilin siitä, että herään aamulla ja katson pankkitiliäni / Paypal tiliä / verkkokauppaa ja näen, että yön aikana on tullut kymmeniä uusia ostoja ja rahaa vain virtaa luokseni ilman, että minun tarvitsee tehdä mitään sen eteen.

Mutta kun aamulla heräsin, todellisuus iski vasten kasvoja. Yön aikana ei ollut tullut euron euroa.

Vasta myöhemmin tajusin, että meillä Suomessa suurin osa nukkuu samaan aikaan kuin minäkin, mikä selitti ettei rahaa tullut yön aikana.

Mutta silti ajatus automatisoidusta tulosta ei jättänyt minua rauhaan.

Koska muut puhuivat siitä, sen piti (ainakin teoriassa) olla mahdollista. 

Kun lopulta tajusin, millä tavalla meillä Suomessa automatisoitu tulo rakennetaan, tulokseni alkoivat nousta uusiin lukuihin.

Varovasti aloin opettamaan samaa menetelmää muille. Alussa pelkäsin, että olin vain ollut onnekas, ettei menetelmän "kopiointi" muiden blogeihin ollut mahdollista.

Mutta pikkuhiljaa myös opiskelijat alkoivat raportoida tuloksista.

Siitä tiesin, että olin onnistunut murtamaan salaisuuden automatisoidun rahavirran takana. 

Olet vain yhden onnistuneen postauksen päässä automatisoidusta tulosta.

Mutta on olemassa joukko ihmisiä, jotka eivät halua että klikkaat alla olevaa painiketta. Nimittäin…

Sinun kilpailijat (nykyiset ja tulevat).

He rukoilevat, ettet ilmoittaudu mukaan, jotta he saavat etulyöntiaseman.

En voi tehdä päätöstä puolestasi. Sinun on itse valittava kuka lopulta voittaa, sinä vai kilpailijasi.

Jos seuraat askel askeleelta eteneviä ohjeitani, muutaman viikon kuluttua sinulla on taito, jota kukaan ei voi viedä sinulta pois. Voit kirjoittaa yhä laadukkaampian postauksia, jotka tuovat sinulle iloisia ja maksavia asiakkaita.

Samalla sinun kilpailijat juoksevat hengästyneenä perässäsi, yrittävät kopioida upeaa sisältöäsi mutta huomaavat ennen pitkää, että jotain puuttuu. Se, mikä puuttuu, on menetelmäni, jonka opetan sinulle valmennuksessani.

Todellisuudessa sinulla ei enää ole kilpailijoita, jos klikkaat alla olevaa painiketta ja ilmoittaudut mukaan. Kilpailjoillasi ei ole mitään mahdollisuutta, sillä he jäävät jo muutamassa viikossa kauas taaksesi.

Kaikki tämä on vain yhden napin painalluksen päässä. Kuten sanoin aikaisemmn, en voi tehdä päätöstä puolestasi. Voin vain opettaa sinulle sen, miten kirjoitat blogiisi postauksia, jotka tuovat sinulle asiakkaita ja tuloja kuukaudesta toiseen.

Loppu on sinun käsissäsi.

YLI 1200 OSALLISTUNUT VALMENNUKSEEN

Entä valmennuksen hinta?

KUN hyödynnät valmennuksen materiaaleja seuraavat 12 kuukautta, maksat valmennuksesta vain 1,36 € / päivässä.

VOIT ALOITTAA VALMENNUKSEN JO TÄNÄÄN

Erämaksu

4 x 124,25 €

 • Maksat tänään vain 124,25 €
 • Lopuista 3 erästä lähetämme kuukausilaskun
 • Käyttöoikeus 5 moduuliin
 • Valmennusmateriaali käytössä
  niin pitkään kuin tarviset
 • Sisältää 2 bonusta
 • Facebook-yhteisön
  jäsenyys
 • Hinta sis. alv 24 %
Kertamaksu

497 €

 • Maksat tänään 497 €
 • Eli lisäkuluja tai erämaksuja
 • Käyttöoikeus 5 moduuliin
 • Valmennusmateriaali käytössä niin pitkään kuin tarvitset
 • Sisältää 3 bonusta
 • Facebook-yhteisön
  jäsenyys
 • Hinta sis. alv 24 %

Synttäritarjous voimassa 9.9.2021 saakka. Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %. Voit maksaa kätevästi joko verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Maksujenvälittäjänä toimii Checkout. Valmennus on mahdollista maksaa myös 4 erässä, jolloin yhden erän suuruus on 124,25 €. Ensimmäinen erä maksetaan aina verkkokaupan kautta, jotta järjestelmä rekisteröi sinut valmennukseen ja voimme lähettää sinulle käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tarkistathan kassalla, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein. Lopuista 3 erästä lähetämme sinulle laskun sähköpostiisi seuraavasta kuusta alkaen. 

Mikä on Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ valmennus? Ja miten se oikeastaan tuottaa sinulle rahaa?

Ennen kuin kehitin tämän menetelmän, kirjoitin blogitekstejä pitkälti fiilispohjalta. En varsinaisesti kirjoittanut päiväkirjamaisesti mutta blogiteksteillä ei ollut kovinkaan paljon yhteistä. Saatoin kirjoittaa ensin yrittäjyydestä, sitten siitä että kotisivut kaatuivat ja loppukuusta saatoin kirjoittaa miten paljon olen tehnyt myyntiä e-kirjoilla.

Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ valmennuksen myötä kirjoittaminen on muuttunut tehokkaammaksi ja tuloksellisemmaksi. 

Seuraavaksi näytän, miten minä ja opiskelijani käytämme valmennuksen tietoa hyväksemme:

 • Me kirjoitamme ja julkaisemme säännöllisesti sisältöä blogiimme, joka resonoi oikeiden ihmisten ja asiakkaiden kanssa.
 • Me kaupallistamme blogitekstit (toisin sanoen, päätämme mitä myymme ja millä tavalla yksittäisessä blogitekstissä).
 • Me optimoimme blogitekstin Googlelle (ja teemme pari muutakin salaisuutta, jotta saamme maksimoitua lukijamäärän tähän yhteen postaukseen).
 • Me jaamme blogitekstejä sosiaalisessa mediassa, jotta saamme lukijoita nopeasti ennen kuin hakukoneoptimointi ottaa tuulta alleen.
 • Seuraamme tilastoja ja teemme pieniä muutoksia niiden perusteella.
 • Näemme, miten tulot ja myynnit kasvavat.

Kaikista parasta minusta tässä on se, että sinulle riittää 5 kaupallistettua blogitekstiä.

Toki tarvitaan muitakin blogitekstejä mutta jokaisessa postauksessa ei tarvitse (eikä pidä) myydä. 

Me teemme myymisen elegantisti ja hienovaraisesti tämän menetelmän avulla. 

Mikä tämän blogivalmennuksen arvo on?

Joku saattaa ajatella, että "Googlesta löytyy kaikki tietoa ilmaiseksi". Kyllä, se on totta. Jokainen voisi istahtaa tietokoneen ääreen, avata Googlen ja ryhtyä etsimään tietoa itsenäisesti. 

Tässä on vain yksi ongelma: Aika. Jos sinulla ei ole ollut aikaa etsiä tarvittavaa tietoa bloggaamisesta ja sisällöntuotannosta ennen tätä päivää, miksi ajattelit, että sinulla on aikaa lähteä etsimään vaadittava tieto nyt?

Perustin ensimmäisen blogin yli 10 vuotta sitten. Vuosien 2016 - 2017 aikana istuin satoja tunteja Googlessa ja etsin tietoa, jota lähdin testaamaan omassa blogissani. Mappeja kertyi kymmenkunta, kun latasin ilmaisia materiaaleja.  Tuon kahden ja puolen vuoden aikana löytämäni, testaamani ja opettamani tietotaito on nyt tiivistetty olennaiseen, yksinkertaistettu ja rakennettu 5 moduulin mittaiseksi verkkovalmennukseksi.

Sen sijaan, että sinäkin kävisit hakkaamassa päätäsi jokaiseen tiiliseinään ja kokeilemaan jokaista asiaa itse, ota hyöty irti niistä asioista mitä olen matkani aikana oppinut ja niistä virheistä joita minä olen vuosien saatossa tehnyt ja säästä kallisarvoisa aikasi käytännönläheisen materiaalin opiskeluun.

Säästät aikaa, rahaa ja niitä kuuluisia hermoja, kun sinun ei tarvitse tehdä kaikkea työtä itse. Voit viedä opettamani menetelmän omaan blogiisi ja liiketoimintaasi viikko kerrallaan ja nähdä tuloksia jopa viikoittain.

Kun tulet mukaan nyt, saat nämä ilmaiseksi (arvo yht. 297 €):

tutoriaalit
Somemainonta

Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ -verkkovalmennus sekä aktiivinen ja lämminhenkinen Facebook-yhteisö

Verkkovalmennus on jaettu viiteen osa-alueeseen eli moduuliin:

Valmennus on rakennettu tähän järjestykseen, sillä tämä on ainoa ja oikea tapa rakentaa tänä päivänä blogi, kun haluat kasvattaa asiakasmäärää ja liikevaihtoa. 

Viikot sisältävät 1 - 4 noin 15 minuutin videoita sekä tehtäviä.  Valmennusmateriaali avataan sinulle viikko kerrallaan, joten voit hyvin pilkkoa opiskelua ja tehtävien tekemistä eri päiville.

Valmennuksen jälkeen olet edelleen tervetullut meidän upeaan yhteisöömme emmekä rajoita sinulta pääsyä valmennusmateriaaliin. Valmennus on sinulle avoin aina, niin pitkään kuin itse haluat ja tahdot.

Minulla on tapana uudistaa ja päivittää materiaalia parin vuoden välein, mikä tarkoittaa, että sinulla on sisäänpääsy uusittuun materiaaliin aina ilman erillistä kustannusta.

Maksat valmennuksesta yhden kerran ja sen jälkeen nautit sen sisällöstä vuosia eteenpäin.

Me olemme täällä sinun apunasi ja tukenasi. Minä, tiimini ja koko Facebook-yhteisömme autamme sinua rakentamaan itsellesi blogin, joka kerää ihastuneita katseita, positiivista palautetta ja joka tuo sinulle rahaa sen verran kuin haluat.

Valmentajat ovat tukenasi viikoittain Facebook-yhteisössä

Minä päävalmentajan sekä valmennuksen kehittäjän roolissa ja apuvalmentajina toimivat Meeri Karusaari ja Tanja Mikkola olemme viikoittain läsnä Facebook-yhteisössä. Pidämme torstaisin klo 12.00 joko liven tai Office Hours -session, jolloin vastaamme, inspiroimme ja sparraamme sinua matkallasi kohti omaa tavoitettasi. Jokaisesta livestä jää yhteisöön tallenne, jonka voit katsoa milloin tahansa se sinulle parhaiten sopii.

Pyrimme siihen, että valmennukseen liittyvät kysymykset kysytään Facebook-yhteisössä, jotta jokaisella on mahdollisuus oppia muilta. 

Voit tägätä meidät keskusteluihin tai laittaa meille yksityisviestiä, mikäli et halua julkisesti tuoda kysymystäsi esille. Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä. 

YLI 1200 OSALLISTUNUT VALMENNUKSEEN

Entä valmennuksen hinta?

KUN hyödynnät valmennuksen materiaaleja seuraavat 12 kuukautta, maksat valmennuksesta vain 1,36 € / päivässä.

VOIT ALOITTAA VALMENNUKSEN JO TÄNÄÄN

Erämaksu

4 x 124,25 €

 • Maksat tänään vain 124,25 €
 • Lopuista 3 erästä lähetämme kuukausilaskun
 • Käyttöoikeus 5 moduuliin
 • Valmennusmateriaali käytössä
  niin pitkään kuin tarviset
 • Sisältää 2 bonusta
 • Facebook-yhteisön
  jäsenyys
 • Hinta sis. alv 24 %
Kertamaksu

497 €

 • Maksat tänään 697 €
 • Eli lisäkuluja tai erämaksuja
 • Käyttöoikeus 5 moduuliin
 • Valmennusmateriaali käytössä niin pitkään kuin tarvitset
 • Sisältää 3 bonusta
 • Facebook-yhteisön
  jäsenyys
 • Hinta sis. alv 24 %

Synttäritarjous voimassa 9.9.2021 saakka. Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %. Voit maksaa kätevästi joko verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Maksujenvälittäjänä toimii Checkout. Valmennus on mahdollista maksaa myös 4 erässä, jolloin yhden erän suuruus on 124,25 €. Ensimmäinen erä maksetaan aina verkkokaupan kautta, jotta järjestelmä rekisteröi sinut valmennukseen ja voimme lähettää sinulle käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tarkistathan kassalla, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein. Lopuista 3 erästä lähetämme sinulle laskun sähköpostiisi seuraavasta kuusta alkaen. 

Tässä kohtaa saatat miettiä, kenelle Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ valmennus sopii?

Valmennuksella on täysi 30 päivän 100 % rahat takaisin takuu

Digitaalisilla tuotteilla, joiden toimittaminen aloitetaan välittömästi maksun jälkeen, ei ole kuluttajansuojan 14 päivän peruutusoikeutta **. Haluan kuitenkin tarjota sinulle 100 % tyytyväisyystakuun, joka on voimassa 30 päivän ajan. Jos et ole valmennukseen tyytyväinen, laita minulle viesti ja saat rahasi takaisin.

** https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/verkkokauppa-posti-ja-puhelinmyynti-etamyynti/peruutusoikeus-etamyynnissa/#digitaaliset-palvelut

Haluatko saada tuloksia puolen vuoden kuluttua vai haluatko vasta aloittaa silloin?

On totta, että meidän elämässämme ja arjessamme on paljon erilaisia velvollisuuksia. Voi olla, että aika on jo nyt kortilla ja vaikka mieli tekisi lähteä mukaan, epäilet jaksatko käydä valmennusta kuitenkaan läpi.

Haluan kertoa sinulle yhdestä oivalluksesta, jonka sain itse ennen kuin ryhdyin yrittäjäksi. Sen sijaan, että yrittäisin tunkea yhtä uutta juttua omaan elämääni, etsin ja poistin sieltä niitä asioita, jotka eivät enää palvelleet minua.

Yksi tällainen asia oli television katselu. Eräänä päivänä päätin vain lopettaa sen katsomisen. 

Istuin sohvalle ja hämmennyin. En kaivannut televisiota. Ja kuin taikaiskusta minulle oli vapautunut kolme tuntia ylimääräistä aikaa. Kolme ruhtinaallista tuntia aikaa tehdä mitä ikinä halusin. 

Tämä on vain yksi oivallus, ja verkkovalmennuksen orientaatiojaksolla annan useita muita keinoja, joiden avulla saat omasta ajastasi kaiken mahdollisen hyödyn irti. Kuitenkin niin, että sinulle jää myös aikaa olla rakkaitten kanssa.

Loppujen lopuksi kysymys kuuluu:

Haluatko saada tuloksia puolen vuoden kuluttua vai haluatko aloittaa vasta silloin?

Heräsikö mieleesi kysymyksiä?

Tässä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Onpa mahtavaa, että haluat tulla meidän yhteisön jäseneksi! #kiitos Vaikka haluaisinkin ottaa sinut mukaan yhteisöön, yhteisö on alusta alkaen toiminut valmennukseen osallistuneiden opiskelijoiden kohtauspaikkana. On reilua heitä kohtaan, että yhteisö jatkaa tätä perinnettä myös tästä eteenpäin.

Valmennusmateriaali julkaistaan kerran viikossa siksi, että saat oikeat tiedot, oikeassa järjestyksessä oikeaan aikaan. Jos hypimme materiaalin viikkojen välillä, työskentely on tehotonta, eikä tuloksia synny. Materiaalin julkaisu viikko kerrallaan auttaa myös sinua pilkkomaan tehtäviä n. 30 minuutin jaksoihin per päivä, jolloin teet joka päivä jotain oman blogisi eteen ja sinulle jää silti aikaa tehdä muita, sinulle tärkeitä asioita.

Ensinnäkin haluan onnitella sinua hyvästä päätöksestä aloittaa bloggaaminen <3 Monet meistä käyttävät jopa kaksi vuotta aikaa tuskaillen bloggaamisen alkutaipaleella, etsien tietoa ja testaillen eri vaihtoehtoja.

Jos sinulla ei ole vielä blogia perustettu, suosittelen lämpimästi ettet tule vielä mukaan valmennukseen. Sinun kannattaa ensin aloittaa bloggaaminen ja tutustua siihen. Kun olet blogannut vähintään kolme kuukautta aktiivisesti, olet sen jälkeen lämpimästi tervetullut mukaan valmennukseem.

Ei missään nimessä! Me kaikki tiedämme, että arki vie välillä mennessään. Lapset sairastuvat, me sairastumme. Vesiputki hajoaa ja täytyy remontoida. Tämä on täysin normaalia.

Valmennus on rakennettu siten, että uusi materiaali julkaistaan kerran viikossa. Tämä helpottaa hahmottamista, auttaa ajanhallinnassa ja varmistaa, että kuljet oikeat askeleet oikeassa järjestyksessä saadaksesi valmennuksesta kaiken mahdollisen hyödyn irti. 

Valmennusmateriaali on käytössäsi niin pitkään kuin tarvitset, vaikka seuraavat 3 vuotta. Ja kun päivitän materiaalia, saat uudistetut materiaalit samaan hintaan <3

Ymmärrän enemmän kuin hyvin, miltä sinusta tuntuu. Mutta haluan olla sinulla rehellinen. Sinulta kuluu enemmän aikaa ja rahaa etsiä ja soveltaa tietoa yksin, hankkia ohjelmia, joita et oikeastaan edes tarvitse (vaikka ajattelit, että tarvitset, koska yhdessä ilmaisessa blogipostauksessa niin sanottiin...)

Sen sijaan sinulla on mahdollisuus hankkia yksi menetelmä, jonka on testannut jo yli 1200 opiskelijaa. Menetelmäni avulla voit ansaita tuloja huomattavasti nopeammin.

En halua, että kulutat viimeiset ruokarahat tähän kurssiin <3 Jos sinun taloudellinen tilanteesi on todella haastava, silloin en suosittele osallistumaan valmennukseen. Mutta jos sinulla on tarvittava raha, ota rohkeasti askel kohti pelkoasi ja kohtaa se silmästä silmään. Usko pois, kun pääset pelon tuolle puolen, huomaat, ettei mitään pelättävää ollutkaan.

Suurin osa materiaalista on videomuotoista.  Videot ovat noin 10 - 20 minuutin mittaisia ja yksittäisellä viikolla on 1 - 4 videota.

Tehtäväkirjat ovat pdf-tiedostoina, jotka on helppo tulostaa ja täyttää tai jäljentää omaan vihkoon. Näin se jäävät sinulle myöhemmäksi, jos haluat jonain päivänä palata takaisin materiaalin pariin.

Kyllä vain! Haluan, että sinulla on hyvä ja rauhallinen fiilis, kun tulet mukaan valmennukseen. Haluan, että voit rauhassa tutustua valmennuksen materiaaliin ja meidän huippuyhteisöön.

Vaikka digitaalisilla tuotteilla, joiden toimittaminen aloitetaan välittömästi maksun jälkeen, ei ole kuluttajansuojan 14 päivän peruutusoikeutta **, haluan kuitenkin tarjota sinulle 100 % tyytyväisyystakuun, joka on voimassa 30 päivän ajan. Jos et ole valmennukseen tyytyväinen, laita minulle viesti ja saat rahasi takaisin.

** https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/verkkokauppa-posti-ja-puhelinmyynti-etamyynti/peruutusoikeus-etamyynnissa/#digitaaliset-palvelut

Huippua, että tulit mukaan, lämpimästi tervetuloa! Bonukset julkaistaan 31 päivän kuluttua ilmoittautumisesta. Saat muistutuksen sähköpostilla, kun bonukset on julkaistu.

Loistava kysymys! Bloggaajsta Ammattilaiseksi™ verkkovalmennus sisältää 5 timantinkovaa moduulia, jotka on pilkottu pienempiin osiin. Mikäli käyt valmennuksen läpi siinä tahdissa, kuin materiaali julkaistaan, valmennuksen pituus on 16 viikkoa. 

Voit myös pilkkoa opiskelua vieläkin pienempiin osiin ja käydä sitä läpi omaan tahtiin vaikka 6 kuukauden aikana. 

Huomioithan, että valmennusmateriaali on kuitenkin käyttössäsi niin pitkään kuin tarvitset, vaikka seuraavat 3 vuotta.

Haluatko vielä kysyä jotain? Ota yhteyttä sähköpostilla asiakaspalvelu(at)tiiakonttinen.fi Vastaan sinulle erittäin mielelläni!