Näin rakennat nykyisestä blogistasi tulonlähteen ilman, että tumppaat sen täyteen mainoksia ja myyt väkipakolla tuotteita, jotka ovat oman arvomaailmasi vastaisia.

"Sen jälkeen, kun liityin BA-valmennukseen, olen mm. tehnyt affiliatemyyntiä yli 10 000 €." -Maria

Opi, miten voit kasvattaa blogitulot jopa 10 000 euroon kuukaudessa

 

Onko sinulla blogi mutta et ansaitse sillä rahaa? Ehkä olet kuullut muiden puhuvan rahan ansaitsemisesta blogilla mutta kukaan ei ole kertonut sinulle, miten se oikeasti tehdään. Ehkä tiedät bloggaajia, jotka tienaavat 5-numeroisia tuloja bloggaamalla. Yrität seurata heidän jalanjälkiään ja tehdä kuten nämä menestyneet bloggaajat. HE saavat tuloksia mutta SINÄ et.

 

Ehkä blogillasi on paljon lukijoita ja seuraajia somessa mutta tuloja ei näy eikä kuulu...

 

Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ on askel askeleelta etenevä verkkovalmennus, joka on rakennettu siten, että blogien ylläpitäjät saavat tietää ne ydinsalaisuudet, miten blogi oikeasti tuottaa rahaa. Sinulla ei tarvitse olla muoti- tai kauneusblogia, sillä rahaa voi ansaita lähes millä tahansa aiheella näitä salaisuuksia käyttäen.  

 

Tämä valmennus tekee rahan ansaitsemisesta blogin avulla helppoa ja tehokasta. Voit nähdä blogisi kautta tulevien tulojen kasvavan ja valmennuksessa opittujen asioiden avulla, et enää koskaan joudu miettimään ja arvailemaan oletko oikeilla jäljillä vai et.

"Lämpöiset kiitokset Tiia.
Tiedoksi, että olet paras asian kouluttaja ja siksi olen suositellut sinua aina vaikka ei ole kysyttykään !" -Opiskelijan palaute

Jos et ansaitse rahaa blogillasi, heität rahaa hukkaan joka päivä.

Heräät aamuisin kellon soittoon ja vaellat usvassa töihin ja töistä kotiin. Jälleen yksi päivä hukkaan heitetty. Iltaisin istahdat koneen ääreen ja haaveilet vapaudesta. Siitä tunteesta, että saat itse määritellä työajat ja -tunnit, voit tehdä töitä 4 tuntia päivässä tai 4 tuntia viikossa.

 

Haaveilet siitä että tulot olisivat samaa luokkaa kuin töissä ollessa mutta ilman työn tuomaa kuormitusta ja stressiä. Tiedän, miltä se tuntuu. Tiedän, mistä sinä haaveilet ja ymmärrän enemmän kuin hyvin miksi haluat pois sieltä oravanpyörästä.

 

Tai ehkä tilanteesi on se, että et ole löytänyt töitä vaikka olet lähettänyt 300 työhakemusta maailmalle.

 

Tai kenties kehosi ei enää jaksa tehdä sitä työtä mitä tällä hetkellä teet.

 

Voi myös olla, että uusin perheenjäsen on niiiiin ihana, että et halua palata takaisin töihin vaan rakentaa itsellesi ja perheellesi toimeentulon kotoa käsin ja nauttia yhteisestä ajasta rakkaittesi kanssa.

 

Ja jälleen huomenna herätyskello soi ja harmaa ja tylsä arki alkaa alusta.

 

Kirjoittaminen on lähellä sydäntäsi. Haluat tuoda omaa osaamistasi esille muiden tietoisuuteen, haluat auttaa muita ihmisiä ja tuottaa merkityksellistä sisältöä. Haluat kirjoittaa asioista, jotka oikeasti herättävät ihmiset ajattelemaan, tuntemaan ja voimaan paremmin ja jotka helpottavat lukijan elämää ja arkea. 

 

Upea tavoite! Ja tulet takuuvarmasti saavuttamaan sen!

Aloitin bloggaamisen (ties kuinka monetta kertaa) tammikuussa 2014. Tiesin, että blogin avulla on mahdollisuus ansaita rahaa, sillä olin lukenut siitä kymmeniä kertoa eri blogeista.

 

Mutta minä aloitin blogin ylläpitämisen puhtaasi harrastusmielessä – tarvitsin väylän, jonka kautta purkaa omia tuntemuksiani silloisesta elämäntilanteesta.

 

Ajatus tulojen ansaitsemisesta, että saisin tehdä unelmieni työtä kotoa käsin ja voisin viettää aikaa lasteni kanssa, sai minut etsimään tietoa ja opiskelemaan bloggaamista. Alussa ajattelin, että minulla ei ole Suomen mittakaavassa mitään mahdollisuutta ansaita rahaa, sillä Suomen väkiluku on kuitenkin pieni esimerkiksi Yhdysvaltoihin verrattuna.

 

Minäkö ansaitsisin rahaa bloggaamalla?! HAH! En todellakaan ajatellut, että se olisi mahdollista.

 

Mutta tuo ajatus ei vain tahtonut jättää minua rauhaan. Tiesin, että haluan jäädä pois palkkatöistä ja keksiä tilalle jotain muuta. Alkoi kuumeinen tiedon etsiminen, testaaminen, kokeileminen ja virheiden tekeminen ja niistä oppiminen.

 

Samaan aikaan strategia omasta blogista alkoi muotoutua ja yrityksen liiketoimintasuunnitelmakin tuli tehtyä.

 

Yksi asia kerrallaan loksahti paikoilleen ja tällä hetkellä ansaitsen tuhansia euroja kuukaudessa blogini kautta. Olen perustanut oman yrityksen marraskuussa 2015 (yritystoiminnan perustaminen ei ole sinulle pakollista). 

 

Huhtikuussa 2016 tapahtui läpimurto. 6 päivässä myin erästä verkkovalmennusta yli  13 000 € edestä. Myyntiaika oli pakko keskeyttää ennenaikaisesti, sillä ryhmät alkoivat jo ylipursuta.

 

Tällä hetkellä blogin tulovirtoihin sisältyy mm. henkilökohtaista sparrausta ja mentorointia, palvelujen myyntiä yrityksille, affiliate-markkinointia sekä omien digituotteiden myyntiä.

Nyt, herään joka aamu ja tarkistan myynti- ja affiliate-tuloni. Jopa yön aikana – nukkuessani – ansaitsen rahaa, joka tilittyy yritykseni tilille kerran viikossa, keskiviikkoisin. Affiliate-komissiot tilittyvät kerran kuussa ja niitä tuleekin 800 € - 2000 € välillä joka kuukausi. 

 

Olen onnistunut murtamaan salaisen koodin blogilla ansaitsemiseen ja nyt haluan tuoda nämä salaisuudet sinun ulottuville!

 

Bloggaan tällä hetkellä täysiaikaisesti, saan olla lasten arjessa ja elämässä enemmän läsnä, enkä ole stressaantunut iltaisin. Nukahdan illalla heti, kun menen sänkyyn ja nukun syvää ja rentouttavaa unta joka yö. Aamulla herään virkeänä ja onnellisena uuteen aamuun. 

 

Tällä hetkellä teen töitä 4 päivänä viikossa. Minulla on täydellinen vapaus valita omat työaikani. Ja itse asiassa en tiedä voinko edes kutsua tätä “työajaksi” sillä tämä ei tunnu työltä millään. Nautin bloggaamisesta ja siksi haluan auttaa siinä myös muita.

 

Oletpa uusi bloggaaja tai olitpa blogannut jo 10 vuotta, tämä valmennus auttaa sinua nostamaan tulotasosi haluamallesi tasolle.

Rahan ansaitseminen bloggaamalla ei tarvitse olla vaikeaa.

Olen puhunut useiden bloggaajien kanssa siitä, miten paljon he ansaitsevat rahaa blogillaan ja vastaukset hämmästyttävät minua joka kerta. On bloggaajia, joiden blogeissa käy kymmeniä tuhansia lukijoita viikossa mutta he ansaitsevat vaivaiset 400 € kuussa. Jotkut eivät ansaitse euroakaan.

 

Tämä askel askeleelta etenevä valmennus, joka on suunnattu bloggaajille, sisällöntuottajille ja yrittäjille, opettaa MITEN ansaita rahaa omalla blogilla. Olipa aiheesi koiran kasvatus, balettitunnit tai vaikkapa puutarhanhoito.

 

Näytän sinulle, miten menestyt etkä todellakaan tarvitse siihen kymmeniä tuhansia kävijöitä joka viikko saatikka että tumppaisit blogisi täyteen vilkkuvia mainoksia.

 

JA mikä parasta, tämä menetelmä oikeasti toimii!

"Sain ystävältä eilen innostuneen viestin ja kiitokset vinkistä (vinkkasin ystävälle sinun valmennuksesta). Hän oli kuulemma saanut monia ideoita ja oli todella innostunut.
"Tänään hän viestitti vieläkin innostuneempana, koska oli keksinyt, kuinka blogilla lanseeraa tuotettaan ja saa rahoittajat ymmärtämään, että tuotteelle on tilausta. Ja kuulemma on muitakin ideoita ja tulossa lisää.
Olet Paras Osaamisen Levittäjänä ja Inspiroijana" -Irma

Askel askeleelta etenevä valmennus, joka näyttää sinulle miten sinäkin voit ansaita tuhansia euroja rahaa säännöllisesti.

komissio
komissiot
maria_palaute
myyntimaara
palaute_ba
jenni_palaute
palaute_outi

"Olen myynyt kolmen viimeisen vuoden aikana verkon kautta lähes miljoonalla eurolla terapiaa, kirjoja, verkkokursseja ja koulutusta. Ja siitä voin kiittää Tiiaa. Ei hassumpi tulos muutaman sadan euron satsauksesta Tiian valmennukseen." -Katja

palaute-pia-maria-19-ba

Tämä valmennus opettaa sinulle, mitä sinun tulee oikeasti tietää ja tehdä, jotta käynnistät rahahanat ja ansaitset tuloja ilman, että sinun tarvitsee potea siitä huonoa omaatuntoa. Aloita tänään ja tienaa ensimmäiset rahat jo muutaman viikon kuluttua.

 

"Yksi sana pisti samantien silmään: introvertti! Olen pelännyt voiko musta introverttinä koskaan tulla "kunnon bloggaajaa", kun on niitä kaikkia tapahtumia yms. Mutta ei se selvästi mahdotonta ole! 🙂
Olet todella inspiroiva persoona, olen tässä ajassa saanut sinusta rauhallisen, asiantuntevan ja luotettavan vaikutelman. Puhut asiasta, etkä lähde kiertelemään tai toistamaan turhia asioita uudestaan (piirre jota arvostan korkealle), eli itse asiaa on helppo seurata."
-Jenina

Valmennus, jossa opetan sinulle tarvittavat tiedot ja taidot, on pituudeltaan 9 viikkoa. Se on itseopiskeltava, mikä tarkoittaa, että saat kerran viikossa sähköpostilla muistutuksen uuden valmennusmateriaalin avaamisesta.

 

Sinun tehtäväsi on katsoa valmennusvideot ja tehdä tehtävät siinä järjestyksessä kuin ne on valmennukseen laitettu. Kun toimit näin, ymmärrät, miten blogi toimii tänä päivänä ja miksi on tärkeää tuottaa tietynlaista sisältöä blogiin, jotta se alkaa tuottamaan rahaa.

 

Sen lisäksi pääset mukaan inspiroivaan, auttavaan ja aktiiviseen Facebook-yhteisöön. Olen mukana Facebook-yhteisössä siten, että pidän pari kertaa kuukaudessa 15-30 minuutin liven, jossa vastaan opiskelijoiden kysymyksiin. Facebook-yhteisöstä löytyy yli 40 live-tallennetta, joita voit rauhassa käydä läpi normaalin valmennusmateriaalin lisäksi.

palaute-hanna-ba-20
palaute-ba-4
Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ vuodesta 2016 lähtien
YLI 1300 OSALLISTUNUT VALMENNUKSEEN

Entä valmennuksen hinta?

Kun hyödynnät valmennuksen materiaaleja seuraavat 12 kuukautta, maksat valmennuksesta vain 4,11 € / päivässä.

Voit aloittaa valmennuksen jo tänään. Ensimmäiset materiaalit avataan sinulle maksun jälkeen.

Verkkovalmennus & henkilökohtainen tuki 12 kk

8500 €

 • Kokonaishinta 8500 €
 • Laskutetaan kerralla tai kuukausittain, aloitusmaksu 25 %, loput kuukausittain
 • Valmennus alkaa sop. mukaan
 • Hinta sis.
 • Käyttöoikeus 5 moduuliin
  (arvo 997 €)
 • Valmennusmateriaali käytössä
  10 vuotta
 • 12 x 60 min henkilökohtainen sparraus (arvo 2364 €)
 • Lisäsparraukset 97 € / 60 min
 • Timanttiset Tulovirrat™ intensiivikurssi (arvo 497 €)
 • Sisältöhakkerin™ kirjoitusprosessi (arvo 497 €)
 • Näin teet ensimmäisen verkkokurssin -kurssi (arvo 197 €)
 • Sähköpostilistan Boost-kasvu verkkokurssi (arvo 197 €)
 • Uusi oikopolku bloggaamisen aloittamiseen kurssi (arvo 97 €)
 • 40 + WordPress tutorial-videota
 • 12 tekstin läpiluku ja kommentointi (arvo 3794 €)
 • 8 bonusta (arvo 685 €)
 • Facebook-yhteisön jäsenyys
 • Opiskeluoikeus materiaaliin ja Facebook-yhteisöön on voimassa 10 vuotta
 • Koko paketin arvo 9325 €, sinun investointisi 8500 €
 • Säästä 825 €
 • Hinta sis. alv 24 %

Verkkovalmennus &
2 x 60 min sparrausta

4000 €

 • Kokonaishinta 4000 €
 • Paytrail tarjoaa osamaksun, verkkopankkimaksut tai luottokortin
 • Valmennus alkaa heti
 • Hinta sis.
 • Käyttöoikeus 5 moduuliin
  (arvo 997 €)
 • Valmennusmateriaali käytössä
  10 vuotta
 • 2 x 60 min henkilökohtainen sparraus (arvo 394 €)
 • Lisäsparraukset 97 € / 60 min
 • Timanttiset Tulovirrat™ intensiivikurssi (arvo 497 €)
 • Sisältöhakkerin™ kirjoitusprosessi (arvo 497 €)
 • Uusi oikopolku bloggaamisen aloittamiseen kurssi (arvo 97 €)
 • 40+ WordPress tutorial-videota
 • 5 tekstin läpiluku ja kommentointi (arvo 1581 €)
 • 8 bonusta (arvo 685 €)
 • Facebook-yhteisön jäsenyys
 • Opiskeluoikeus materiaaliin ja Facebook-yhteisöön on voimassa 10 vuotta
 • Koko paketin arvo 4748 €, sinun investointisi 4000 €
 • Säästä 748 €
 • Hinta sis. alv 24 %

Verkkovalmennus &
1 x 60 min sparraus / vuosi

1500 €

 • Hinta 1500 € / vuosi
 • Paytrail tarjoaa osamaksun, verkkopankkimaksut tai luottokortin
 • Valmennus alkaa 2 x vuodessa
 • Hinta sis.
 • Käyttöoikeus 5 moduuliin
  (arvo 997 €)
 • Valmennusmateriaali käytössä vuoden kerrallaan
 • 1 x 60 min henkilökohtainen sparraus / vuosi (arvo 197 €)
 • Lisäsparraukset 97 € / 60 min
 • Uusi oikopolku bloggaamisen aloittamiseen kurssi (arvo 97 €)
 • 40+ WordPress tutorial-videota
 • 8 bonusta (arvo 685 €)
 • Facebook-yhteisön
  jäsenyys
 • Jäsenyys uusiutuu vuosittain
 • Koko paketin arvo 1976 €, sinun investointisi 1500 €
 • Säästä 476 €
 • Hinta sis. alv 24 %

Hinta määräytyy valinnan mukaan. Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %. Mikäli valitset edullisimman vaihtoehdon, sitoudut valmennukseen vuodeksi kerrallaan. Vuoden kuluttua lähetän sinulle sähköpostia ja kysyn reilusti, haluatko jatkaa valmennuksessa. Voit miettiä rauhassa 2 viikkoa ja tehdä päätöksen jatkosta. En siis toimi niin, että odotan vuoden umpeutumista, lähetä sinulle maksulinkkiä ja vetoa siihen, ettet peruuttanut jäsenyyttäsi ajoissa.

Voit maksaa kätevästi joko verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Maksujenvälittäjänä toimii Paytrail. Paytrail tarjoaa osamaksuvaihtoehdot (Joustorahoitus ja Walley). Tarkistathan kassalla, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein, jotta pystymme lähettämään sinulle käyttäjätunnuksen ja salasanan sähköpostiisi. Nämä voivat myös mennä roskapostikansioon.

Jos haluat erillisen alv-kuitin, lisääthän "Lisätietoja" kohtaan yrityksesi y-tunnuksen, kiitos.

Muissa vaihtoehdoissa, jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä asiakaspalvelu(@)tiiakonttinen.fi. Vastaan sinulle erittäin mielelläni. 

Palvelujen arvot on laskettu normaalilla tuntihinnallani sekä kokemukseen perustuvaan aikaan, joka palvelun tuottaminen vie. Kurssien hinnat ovat normaalit myyntihinnat. 

Bonukset: 40 x 30 min minikoulutusta FB yhteisössä, 6 täydennyskoulutustallennetta + 2 täydennyskoulutusta vuodessa, 250+ blogipostausideaa, Somejakolukkari (excel), Julkaisukalenteri 12 kk (excel), Postauksen arvon laskuri (excel), Markkinoinnin vuosikello 12 kk (excel), Somekalenteri 12 kk (excel).

Seuraavaksi saatat miettiä, tarvitsetko sinä oikeasti tämän valmennuksen?

Monet bloggaajat sanovat, että bloggaaminen on “elämäntapa” tai “vain harrastus”. Monelle se saattaa ollakin, mutta minusta on suorastaan käsittämätöntä tehdä paljon töitä blogin eteen, että omalle työlleen ei saa rahallista korvausta. 

 

En sano, että jokaisen bloggaajan on pakko ansaita rahaa vaan minusta se on oikeutettua siihen työmäärään nähden, mitä bloggaajat tekevät. Olen sitä mieltä, että ne bloggaajat, jotka puhuvat “elämäntavasta” ja “harrastuksesta” eivät vielä tiedä, miten he voisivat ansaita rahaa blogillaan.

 

On todella tärkeää ymmärtää, että rahan ansaitseminen blogilla ei ole lukijoiden “riistämistä” tai että sieluaan ei tarvitse myydä mainosbannereiden takia. Sisältö voi (ja tulee olla) yhtä laadukasta kuin tähänkin asti. Valmennuksen jälkeen bloggaajat ansaitsevat rahaa hyvällä omallatunnolla ja lukijat eivät malta odottaa, että saavat ostaa jotain. Mikä win-win diili!

 

Usko pois, tiedän tasan tarkkaan, että mainosbannereiden näkyminen blogissa saa niskakarvat nousemaan pystyyn. Siksi minunkaan blogissani niitä harvoin on – paitsi 4 blogitekstissä ihan testimielessä.

 

Sen sijaan olen kehittänyt “myyntitekniikan” jonka avulla voimme myydä eettisesti ja lainsäädännön mukaan lukijoille tuotteita, joita he tarvitsevat. Eikä se edes tunnu myynniltä!

 

Nyt, sinun tarvitsee vain osallistua valmennukseen ja oppia tämä salainen “myyntitekniikka”, jonka avulla sinun on mahdollista ansaita rahaa säännöllisesti blogisi ansiosta.

 

"Kiitos Tiia, Aivan ihanat ovat sinun aloitusluennot. Olen innokas. Kaikkuu joka sanasi sydämessäni ja päässäni. Rupesin miettimään jo ilmoittautumisen jälkeen, että yksi suuri haaste on ajan löyttäminen ja keskittyminen. Ja - vastaus sinulta tuli aika täydellinen heti ensimmäisessä oppitunnissa." -Julia

*** ***

"Hei Tiia, kiitos materiaalistasi. Olen kyllä sitä mieltä, että voisit myydä vähän useamminkin meille." -Lukija

Valmennuksen ensimmäisestä videosta lähtien, saan kuulla tällaisia palautteita:

terhi-palaute-ba
inna-palaute

Haluatko tietää toisen syyn, mistä tiedän että menetelmäni toimii? No sen lisäksi, että valmennuksen on käynyt läpi yli 1300 opiskelijaa, siksi koska luet edelleen tätä sivua. Tämä sivu on kirjoitettu juuri sillä menetelmällä, jonka opetan valmennuksessa. Ja jos sinä luit tänne saakka, tiedän että luet sivun loppuun. Ja aivan samalla tavalla sinun lukijasi tulee lukemaan sinun postaukset, koska opetan menetelmäni sinulle.

 

Haluan sinun tietävän, että olet todella lähellä onnistumista. Olet vain yhden onnistuneet blogipostauksen päässä kasvavasta tulotasosta.

 

Valmennus alkaa saman tien, eli pääset opiskelemaan jo tänään!

 

"Moi Tiia ja kiitos kannustavasta ja henkilökohtaisesta otteesta, joka sulla on meitä blogimaailmaan johdatellessa. Mitä enemmän materiaalia sulta saan, sitä enemmän pää on täynnä ideoita ja kysymyksiä. Onneksi maltoin lähteä liikkeelle sun johdatuksella, enkä hätäpäissäni lykännyt ensimmäistä tekstiä eetteriin tietämättä, mitä teen." -Katja

Tämä on Suomen ainoa, näin kattava valmennus, joka keskittyy bloggaamiseen ja blogilla ansaitsemiseen.

4

Hei, minun nimeni on Tiia Konttinen. Kun aloitin bloggaamisen maaliskuussa 2016, olin ihan tavallinen erityiskaksosten yksinhuoltajaäiti. En ollut (enkä edelleenkään ole) internet-guru, enkä pahemmin välitäkään olla. Olen tavallinen kuten sinäkin.

 

Olen koulutukseltani taloushallinnon tradenomi. Yliopistoon en koskaan halunnut mennä, sillä tiesin, että en pystyisi opiskelemaan siellä. Olen aina ollut enemmän käytännön kuin teorian ihminen. Media-alan koulutusta minulla ei ole.

 

Vuodesta 2007 lähtien haaveilin työstä, jota voin tehdä kotoa käsin. Työstä, jossa voin itse päättää miten paljon (tai vähän) teen töitä, missä voin tehdä töitä (kotona vai kahvilassa; itse asiassa kirjoitan tätä tekstiä tällä hetkellä Kuopion Coffee Housessa) ja miten paljon minulla on mahdollisuus ansaita rahaa.

 

Ja ihan samalla tavalla kuin sinäkin, minä tuskailin sen kanssa, miten voin ansaita bloggaamalla rahaa. Yritin ansaita rahaa Google Adsensella, koska niinhän kaikki muutkin rahaa tienaa. Parhaimmillaan ansaitsin noin 70 € - 100 € joka toinen kuukausi - jos kaikki meni hyvin.

 

Kulutin lähes 5 000 € rahaa luottokorteilta juostessasi "rikastu-yhdessä-yössä" ohjelmien, e-kirjojen ja valmennusten perässä. Hakkasin päätäni seinään pitkään ja tuloksetta. Tiesin, että bloggaamalla voi ansaita rahaa mutta miten?!

 

Tiedäthän tuon tunteen? Että jokin on mahdollista mutta et vain tiedä miten. Raivostuttava fiilis!

 

Yllättävää kyllä palaset alkoivat loksahdella paikoilleen sen jälkeen, kun ymmärsin, missä olin tehnyt kaiken aikaa virheen. Tämä virhe maksoi minulle todella paljon, sillä jos olisin tiennyt tämän 8 vuotta sitten, olisin ansainnut blogillani rahaa paljon enemmän.

 

Mutta siinä vaiheessa, kun oivalsin tämän virheen, kaikki palaset loksahtelivat pikkuhiljaa oikeille paikoilleen ja elämäni muuttui totaalisesti.

 

Ei, en ole ostanut blogi-tuotoillani vielä viinitilaa Espanjasta enkä uusinta Mersua tai Teslaa. Et näe nimeäni Iltalehden verotiedoissa. Asun vuokralla, eikä minulla ole autoa eikä televisiota (oma valinta). Mutta raha, jota ansaitsen, mahdollistaa sellaisen elämäntyylin, josta olen pitkään haaveillut:

 • voin tehdä töitä kotoa käsin,
 • voin nukkua aamulla niin pitkään kuin huvittaa, 
 • minun ei tarvitse huolehtia verkkopankkiin tipahtelevista laskuista eikä yllättävistä menoeristä,
 • minun ei tarvitse huolehtia, mistä saan rahaa jos joudun sairaslomalle (olen ollut pitkällä sairaslomalla kolme kertaa tänä aikana),
 • osan tuotoista sijoitan ja kasvatan mahdollisuuttani saavuttaa taloudellinen vapaus,
 • voin matkustella Suomessa ja ulkomailla muutaman kerran vuodessa. 

 

Minulla ei ole ollut esimiestä kahdeksaan (8!) vuoteen, teen itse omat aikatauluni eikä minun tarvitse murehtia rahasta ihan äkkiä. Pointtini on se, että jos minä olen onnistunut tässä, niin onnistut sinäkin. Kuten jo alussa sanoin, olen ihan tavallinen perheenäiti ja lähtenyt liikkeelle nollasta.

 

Jos olet valmis tekemään hetken aikaa ahkerasti töitä, olet valmis oppimaan uusia asioita ja sinulla on intohimoa saavuttaa taloudellinen turva ja jopa vapaus, pystyt saavuttamaan sen bloggaamisen avulla!

Haluatko enemmän tasapainoa työn ja vapaa-ajan välille? Entä miltä VAPAUS sinusta kuulostaisi?

Saat kaiken osaamiseni tiiviinä 9 viikon  pakettina. Valmennus sisältää 10 - 15 min videoita, 4 tehtäväkirjaa, hauskoja testejä sekä vapaaehtoisen lopputentin. Tentin suorituksen jälkeen postitan sinulle osallistumistodistuksen.

 

Valmennusmateriaali on käytössäsi niin pitkään kuin haluat olla valmennuksessa ja yhteisössä mukana. Kun hyödynnät materiaalia seuraavat 12 kuukautta, valmennuksen hinta on sinulle 4,11 € päivässä. 

Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ valmennuksen tarkempi sisältö:

Orientaatio
 • Avataan kokonaan heti
 • Opiskelutekniikka
 • Tulevaisuuden blogit
 • Miksi ammattimaisuus on tärkeää?
 • Millainen blogi tuo oikeasti rahaa?
 • Ajanhallinta
 • Tarkistuslista

 

Vahva perusta
Vahva sisältö
Kasvava näkyvyys
Kasvavat tulot
Lopputentti

Entäs jos et ole koskaan kirjoittanut?

Tammikuussa 2014 perustin Unelma Onnellisuudesta blogin Bloggeriin. En minäkään osannut kirjoittaa. Kun käyn lukemassa ensimmäisiä postauksia, pyörittelen päätäni (ja silmiäni) ja nauran teksteilleni.

 

Se, mikä erottaa sinut ja minut on, että minä jouduin opettelemaan kaiken alusta alkaen. Jouduin tekemään virheitä ja korjaamaan niitä. Jouduin opettelemaan kaiken kantapään kautta ja etsimään yksittäisiä tiedonjyväsiä sieltä ja täältä. 

 

Sinun ei tarvitse. Voit vain seurata askel askeleelta menetelmään, jonka opetan sinulle 9 viikon aikana ja näet tuloksia samalla kertaa. Tämä valmennus on nopein ja helpoin polku siitä missä tällä hetkellä olet, sinne mihin haluat päästä sisällöntuotannossa.

 

Toki haluan tuoda esiin sen, että sinun täytyy HALUTA kirjoittaa. Jos kirjoittaminen on ollut sinulle aina pakkopullaa, tällä menetelmällä se ei helpotu. Jos et halua kirjoittaa, silloin tämä valmennus ei sovi sinulle.

Olet yhden ainoan klikkauksen päässä tarvittavasta satojen opiskelijoiden testaamasta koulutuksesta.
Ja haluan henkilökohtaisesti sinut mukaan.

Mutta on olemassa joukko ihmisiä, jotka eivät halua että klikkaat alla olevaa painiketta. Nimittäin…

 

Sinun kilpailijat (eli nykyiset ja tulevat sisällöntuottajat ja bloggaajat).

 

He rukoilevat, että et ilmoittaudu mukaan, jotta he saavat etulyöntiaseman.

 

En voi tehdä päätöstä puolestasi. Sinun on itse valittava kuka lopulta voittaa, sinä vai kilpailijasi.

 

Jos seuraat askel askeleelta eteneviä ohjeitani, muutaman kuukauden kuluttua sinulla on taito, jota kukaan ei voi viedä sinulta pois. Voit kirjoittaa yhä enemmän ja enemmän postauksia, jotka tuovat sinulle säännöllistä tulovirtaa kuukaudesta toiseen.

 

Samalla sinun kilpailijat juoksevat hengästyneenä perässäsi, yrittävät kopioida upeaa sisältöäsi mutta huomaavat ennen pitkää, että jotain puuttuu. Se, mikä puuttuu, on menetelmäni, jonka opetan sinulle valmennuksessani.

 

Sinulla ei oikeastaan enää ole kilpailijoita, jos klikkaat alla olevaa painiketta ja ilmoittaudut mukaan. Kilpailjoillasi ei ole mitään mahdollisuutta, sillä he jäävät jo muutamassa viikossa kauas taaksesi.

 

Kaikki tämä on vain yhden napin painalluksen päässä. Kuten sanoin aikaisemmn, en voi tehdä päätöstä puolestasi. Voin vain opettaa sinulle sen, miten kirjoitat postauksia, jotka tuovat sinulle tuloja kuukaudesta toiseen.

9 viikkoa kuluu joka tapauksessa. Kysymys kuuluu, mistä sinä haluat tehdä 9 viikon kuluttua? 

Verkkovalmennus & henkilökohtainen tuki 12 kk

8500 €

 • Kokonaishinta 8500 €
 • Laskutetaan kerralla tai kuukausittain, aloitusmaksu 25 %, loput kuukausittain
 • Valmennus alkaa sop. mukaan
 • Hinta sis.
 • Käyttöoikeus 5 moduuliin
  (arvo 997 €)
 • Valmennusmateriaali käytössä 10 vuotta
 • 12 x 60 min henkilökohtainen sparraus (arvo 2364 €)
 • Lisäsparraukset 97 € / 60 min
 • Timanttiset Tulovirrat™ intensiivikurssi (arvo 497 €)
 • Sisältöhakkerin™ kirjoitusprosessi (arvo 497 €)
 • Näin teet ensimmäisen verkkokurssin -kurssi (arvo 197 €)
 • Sähköpostilistan Boost-kasvu verkkokurssi (arvo 197 €)
 • Uusi oikopolku bloggaamisen aloittamiseen kurssi (arvo 97 €)
 • 40 + WordPress tutorial-videota
 • 12 tekstin läpiluku ja kommentointi (arvo 3794 €)
 • 8 bonusta (arvo 685 €)
 • Facebook-yhteisön jäsenyys
 • Opiskeluoikeus materiaaliin ja Facebook-yhteisöön on voimassa 10 vuotta
 • Koko paketin arvo 9325 €, sinun investointisi 8500 €
 • Säästä 825
 • Hinta sis. alv 24 %

Verkkovalmennus &
2 x 60 min sparrausta

4000 €

 • Kokonaishinta 4000 €
 • Paytrail tarjoaa osamaksun, verkkopankkimaksut tai luottokortin
 • Valmennus alkaa heti
 • Hinta sis.
 • Käyttöoikeus 5 moduuliin
  (arvo 997 €)
 • Valmennusmateriaali käytössä 10 vuotta
 • 2 x 60 min henkilökohtainen sparraus (arvo 394 €)
 • Lisäsparraukset 97 € / 60 min
 • Timanttiset Tulovirrat™ intensiivikurssi (arvo 497 €)
 • Sisältöhakkerin™ kirjoitusprosessi (arvo 497 €)
 • Uusi oikopolku bloggaamisen aloittamiseen kurssi (arvo 97 €)
 • 40+ WordPress tutorial-videota
 • 5 tekstin läpiluku ja kommentointi (arvo 1581 €)
 • 8 bonusta (arvo 685 €)
 • Facebook-yhteisön jäsenyys
 • Opiskeluoikeus materiaaliin ja Facebook-yhteisöön on voimassa 10 vuotta
 • Koko paketin arvo 4748 €, sinun investointisi 4000 €
 • Säästä 748 €
 • Hinta sis. alv 24 %

Verkkovalmennus &
1 x 60 min sparraus / vuosi

1500 €

 • Hinta 1500 € / vuosi
 • Paytrail tarjoaa osamaksun, verkkopankkimaksut tai luottokortin
 • Valmennus alkaa 2 x vuodessa
 • Hinta sis.
 • Käyttöoikeus 5 moduuliin
  (arvo 997 €)
 • Valmennusmateriaali käytössä vuoden kerrallaan
 • 1 x 60 min henkilökohtainen sparraus / vuosi (arvo 197 €)
 • Lisäsparraukset 97 € / 60 min
 • Uusi oikopolku bloggaamisen aloittamiseen kurssi (arvo 97 €)
 • 40+ WordPress tutorial-videota
 • 8 bonusta (arvo 685 €)
 • Facebook-yhteisön
  jäsenyys
 • Jäsenyys uusiutuu vuosittain
 • Koko paketin arvo 1976 €, sinun investointisi1500 €
 • Säästä 476 €
 • Hinta sis. alv 24 %

Hinta määräytyy valinnan mukaan. Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %. Mikäli valitset edullisimman vaihtoehdon, sitoudut valmennukseen vuodeksi kerrallaan. Vuoden kuluttua lähetän sinulle sähköpostia ja kysyn reilusti, haluatko jatkaa valmennuksessa. Voit miettiä rauhassa 2 viikkoa ja tehdä päätöksen jatkosta. En siis toimi niin, että odotan vuoden umpeutumista, lähetä sinulle maksulinkkiä ja vetoa siihen, ettet peruuttanut jäsenyyttäsi ajoissa.

Voit maksaa kätevästi joko verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Maksujenvälittäjänä toimii Paytrail. Paytrail tarjoaa osamaksuvaihtoehdot (Joustorahoitus ja Walley). Tarkistathan kassalla, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein, jotta pystymme lähettämään sinulle käyttäjätunnuksen ja salasanan sähköpostiisi. Nämä voivat myös mennä roskapostikansioon.

Jos haluat erillisen alv-kuitin, lisääthän "Lisätietoja" kohtaan yrityksesi y-tunnuksen, kiitos.

Muissa vaihtoehdoissa, jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä asiakaspalvelu(@)tiiakonttinen.fi. Vastaan sinulle erittäin mielelläni. 

Palvelujen arvot on laskettu normaalilla tuntihinnallani sekä kokemukseen perustuvaan aikaan, joka palvelun tuottaminen vie. Kurssien hinnat ovat normaalit myyntihinnat. 

Bonukset: 40 x 30 min minikoulutusta FB yhteisössä, 6 täydennyskoulutustallennetta + 2 täydennyskoulutusta vuodessa, 250+ blogipostausideaa, Somejakolukkari (excel), Julkaisukalenteri 12 kk (excel), Postauksen arvon laskuri (excel), Markkinoinnin vuosikello 12 kk (excel), Somekalenteri 12 kk (excel).

palaute_ilpo_BA
palaute_pirjo_ba

Kun tulet mukaan nyt, saat nämä ilmaiseksi (näiden bonusten yhteisarvo 685 €)

"Onko koulutuksella rahat takaisin takuu?"

Tiedätkö, kallein itseopiskeltava verkkovalmennus, jonka olen henkilökohtaisilla rahoillani ostanut, maksoi 2 500 €. Se oikeutti 3 kuukauden mittaiseen kurssiin, joka suljettiin kurssin päätyttyä. Tuo kurssi on tuonut minulle tuloja bruttona lähes 10-kertaisesti.

 

Olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että jos haluat rahat takaisin takuun, et ole valmis sitoutumaan tähän valmennukseen. Silloin teet sekä itsellesi että minulle palveluksen, etkä klikkaa alla olevaa painiketta.

 

Haluan tähän valmennukseen opiskelijoita, jotka ovat valmiita menemään ulos omalta mukavuusalueeltaan, haluavat oppia ja viedä oppimansa käytäntöön. Tiedän, että opettamani menetelmä toimii mutta se toimii vain siinä tapauksessa, että opiskelet materiaalit ja teet annetut tehtävät. Pelkkä videoiden katsominen ei tuo sinulle tuloja.

 

Jos haluat vain katsoa mitä valmennus sisältää, katsoa muutaman videon ja todeta, ettei tämä ole sinun juttu, älä tule valmennukseen.

 

Digitaalisilla tuotteilla, joiden toimittaminen aloitetaan välittömästi maksun jälkeen, ei ole kuluttajansuojan 14 päivän peruutusoikeutta **. 

 

** https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/verkkokauppa-posti-ja-puhelinmyynti-etamyynti/peruutusoikeus-etamyynnissa/#digitaaliset-palvelut

Usein kysytyt kysymykset

Miksi valmennusmateriaali julkaistaan viikko kerrallaan?

Valmennusmateriaali julkaistaan kerran viikossa siksi, että saat oikeat tiedot, oikeassa järjestyksessä oikeaan aikaan. Jos hypimme materiaalin viikkojen välillä, työskentely on tehotonta, eikä tuloksia synny.

Materiaalin julkaisu viikko kerrallaan auttaa myös sinua pilkkomaan tehtäviä n. 30-60 minuutin jaksoihin per päivä, jolloin teet joka päivä jotain  sisällön eteen ja sinulle jää silti aikaa tehdä muita, sinulle tärkeitä asioita.

Milloin valmennus alkaa ja milloin se päättyy?

Valmennus alkaa saman tien kun maksat valmennusmaksun. Avaan sinulle ensimmäiset materiaalit ja pääset opiskelemaan vaikka 10 minuutin kuluttua. Mutta voit aloittaa myöhemminkin, vaikka tulet tänään mukaan. Ilmoittautuminen valmennukseen on avoinna vain kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Valmennuksella ei ole virallista päättymispäivää. Materiaali on käytössäsi 9 viikon jälkeenkin aina siihen saakka, kun haluat olla yhteisön jäsen.

Entä jos jään jälkeen opiskelussa? Haittaako se?

Ei missään nimessä! Me kaikki tiedämme, että arki vie välillä mennessään. Lapset sairastuvat, me sairastumme. Vesiputki hajoaa ja täytyy remontoida. Tämä on täysin normaalia.

Valmennus on rakennettu siten, että uusi materiaali julkaistaan kerran viikossa. Tämä helpottaa hahmottamista, auttaa ajanhallinnassa ja varmistaa, että kuljet oikeat askeleet oikeassa järjestyksessä saadaksesi valmennuksesta kaiken mahdollisen hyödyn irti.

Valmennusmateriaali on käytössäsi niin pitkään kuin haluat olla mukana ja yhteisömme jäsen. Jäsenmaksu veloitetaan vuosittain mutta ennen uusiutumista lähetän sinulle sähköpostia ja kysyn reilusti haluatko jatkaa. Jos jatkat, saat sitten maksulinkin uudelle vuodelle. Sitoudut siis vain vuodeksi kerrallaan. Ai niin, jos nostan valmennuksen hintaa tulevaisuudessa, sinä lukitset tämän hinnan itsellesi niin pitkäksi aikaa, kun olet meillä jäsenenä. Ja kun päivitän materiaalia, saat uudistetut materiaalit samaan hintaan <3

Mikä blogialusta minulla kannattaa olla? Voinko tulla mukaan, jos bloggaan Bloggerissa?

Blogialustalla ei ole oikeastaan väliä. Valmennusmateriaalissa on mukaan tutorial-videoita WordPress-blogeille mutta jos sinulla on joku toinen alusta käytössä, meidän Facebook-yhteisössä löytyy varmasti saman alustan käyttäjiä. Jos sinulla on blogi Bloggerissa, voit tulla ilman muuta mukaan.

Haluaisin niiin tulla mukaan, mutta talous on tiukalla juuri nyt...

Ymmärrän enemmän kuin hyvin, miltä sinusta tuntuu. Mutta haluan olla sinulla rehellinen. Sinulta kuluu enemmän aikaa ja rahaa etsiä ja soveltaa tietoa yksin, hankkia ohjelmia, joita et oikeastaan edes tarvitse (vaikka ajattelit, että tarvitset, koska yhdessä ilmaisessa materiaalissa niin sanottiin...)

Sen sijaan sinulla on mahdollisuus hankkia yksi menetelmä, jonka avulla voit ansaita tuloja huomattavasti nopeammin.

En halua, että kulutat viimeiset ruokarahat tähän valmennukseen <3 Jos sinun taloudellinen tilanteesi on todella haastava, silloin en suosittele osallistumaan valmennukseen. Mutta jos sinulla on tarvittava raha, ota rohkeasti askel kohti pelkoasi ja kohtaa se silmästä silmään. Usko pois, kun pääset pelon tuolle puolen, huomaat, ettei mitään pelättävää ollutkaan.

Missä muodossa valmennusmateriaali on?

Suurin osa materiaalista on videomuotoista. Olen pilkkonut videot 5 - 15 minuutin pituisiksi. Tehtävät ovat pdf- sekä .docx muodossa. Teknistä osaamista vaativat materiaalit ovat videomuodossa.

Miten pitkä valmennus on?

Loistava kysymys! Verkkovalmennuksen pituus on 9 viikkoa. Huomioithan, että valmennusmateriaali on kuitenkin käyttössäsi niin pitkään kuin haluat olla yhteisömme jäsenenä. Mikäli valitset "ikuisuusjäsenyyden", sinulla on käyttöoikeus valmennukseen ja Facebook-yhteisöön seuraavan 10 vuoden ajan.

Kokonaishinta tuntuu suurelta. Onko näitä valmennuksia ja kursseja mahdollista ostaa erikseen?

Ilman muuta on. Ota silloin yhteyttä sähköpostilla niin kerromme, milloin muiden kurssien ja valmennusten ovet avataan seuraavan kerran.

Voinko ostaa vain Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ valmennuksen ilman mitään ylimääräisiä bonuksia ja sparrauksia?

Voit. Pelkän Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ verkkovalmennuksen materiaali on hinnaltaan 997 €. Hinta sisältää alv 24 %. Hintaan ei kuulu sisäänpääsyä Facebook-yhteisöön eikä ylimääräisiin materiaaleihin. Jos tämä vaihtoehto kiinnostaa sinua, otathan yhteyttä asiakaspalvelu(@)tiiakonttinen.fi niin kerromme sinulle lisää.

Kysymystäni ei ole listattu tässä, mitä teen?

Laita minulle sähköpostia osoitteella asiakaspalvelu(at)tiiakonttinen.fi tai Instagramin yksityisviestin kautta @tiia_konttinen. Vastaan sinulle erittäin mielelläni.

Haluatko vielä kysyä jotain? Ota yhteyttä sähköpostilla asiakaspalvelu(at)tiiakonttinen.fi  Vastaan sinulle erittäin mielelläni!

Ansaitsen yli 10 000 € kuukaudessa bloggaamalla ja valmennuksessa jaan parhaat vinkit, neuvot ja strategiat, joiden avulla sinä pystyt samaan. Älä odota, sillä valmennuksen ovet ovat avoinna vain kaksi kertaa vuodessa! Tule mukaan tänään ja aloita matka kohti unelmiesi blogia.

Mietitkö vielä, onko valmennus juuri sinulle? Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ valmennus on sinulle juuri sopiva mikäli: 

 • Haluat ansaita blogillasi rahaa.
 • Haluat tehostaa blogin sisältöä vastaamaan sitä aihealuetta, jota rakastat. 
 • Haluat oppia “myyntitekniikan” jossa oikeasti et myy. 
 • Haluat tehdä bloggaamisesta kokopäivätyön.
 • Haluat määritellä teetkö töitä 9-17 vai 20 tuntia viikossa.
 • Haluat ansaita rahaa samalla kun nukut.
 • Olet yrittänyt ansaita rahaa bloggaamisella mutta saanut heikkoja tuloksia.
 • Rakastat bloggaamista ja haluat rakentaa blogiasi entisestään, rakentaa luottamusta lukijoihisi ja auttaa muita ihmisiä! 

Mitä tapahtuu, kun ostat valmennuksen?

 • Tarkista kassalla, että sähköpostiosoitteesi on oikein.
 • Maksun jälkeen muista palata takaisin verkkokauppaan, jotta maksu rekisteröityy ja pystymme lähettämään sinulle kuitin sekä tunnukset kurssille.
 • Saat sähköpostiisi kaksi viestiä; kuitin sekä käyttäjätunnuksen ja salasanan.
 • Sen lisäksi lähetän sinulle tervetuloa-kirjeen ja ohjeet kurssille kirjautumista varten.
 • Kiitos-sivulla sekä ennakkotehtävä-sivulla on tervetuloa video sekä lyhyt video opiskelutekniikasta.
 • Tarvitset tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin, jotta voit osallistua valmennukseen.
 • Materiaali julkaistaan kerran viikossa.
 • Pilko viikon opiskelumateriaalia esimerkiksi 60 min per päivä.
 • Valmennusmateriaali on käytössäsi niin pitkään kuin haluat olla jäsenenä.

Haluatko vielä kysyä jotain? Ota yhteyttä sähköpostilla asiakaspalvelu(at)tiiakonttinen.fi  Vastaan sinulle erittäin mielelläni!