"Kun haluat mennä eteenpäin nopeasti, kulje yksin. Kun haluan päästä pitkälle, kulje yhdessä samanhenkisten ihmisten kanssa."

Yrittäjyys ja bloggaaminen on monesti yksinäistä. Jos lähipiirissäsi on ihmisiä, jotka eivät ymmärrä mitä teet tai mikä unelmasi on, eteenpäin kulkeminen voi tuntua raskaalta.
Kuinka monta kertaa olet haaveillut siitä, että sinulla olisi ympärilläsi joukko ihmisiä, jotka tukevat ja kannustavat sinua?

Kun perustin Unelma Onnellisuudesta blogin tammikuussa 2014, olin täysin yksin sen kanssa. Ja kun perustin yritykseni 1.11.2015, tunsin oloni yhtä yksinäiseksi.

 

Minulla ei ollut ketään, kenen kanssa olisin voinut puhua bloggaamisesta ja digiyrittäjyydestä. En voinut jakaa läheisilleni onnistumistarinoita ja pelkoja epäonnistumisesta. En voinut kertoa epäilyksistä menestynkö yrittäjänä enkä niitä hetkiä, kun kaikki sujui todella hyvin.

 

Miksi?

 

Koska lähipiirini ei ymmärtänyt bloggaamisesta ja digiyrittäjyydestä yhtään mitään. Kun minulta kysyttiin, mitä teen työkseni, vastasin, että olen digiyrittäjä.

 

Kun aloin kertomaan, että teen verkkokursseja, kirjoitan e-kirjoja, bloggaan ja rakennan myyntitunneleita, sain vastaukseksi:

 

"En ymmärtänyt tuosta yhtään mitään...."

 

Tuntui haastavalta, kun yritin saada hyväksyntää ja tukea elämäni tärkeimmiltä ihmisiltä. Tukea ja hyväksyntää sille polulle, jonka olin valinnut.

 

Muistan erään kerran, kun onnistuin lanseeraamaan yhden verkkokursseistani todella hyvin. Menin innoissani sukulaisteni luo kahville ja kerroin, että olin saanut myyntiä yli 15 000 € kahdessa viikossa. Olin niin ylpeä saavutuksestani!

 

Heidän reaktionsa?

 

"Kannattaa olla varovainen, ettei kukaan pety kurssiin ja pyydä rahoja takaisin...."

 

Rakastan ja arvostan heitä yli kaiken ja tiedostan, että he eivät ymmärrä työtäni. Tuona päivänä tein päätöksen, etten vaivaa heitä työlläni sen enempää.

 

Ehkä olet kokenut jotain samankaltaista? Läheisesi eivät ymmärrä, että rakastat sitä mitä teet ja käytät siihen paljon aikaa. He eivät ymmärrä, miten tällaisella työllä on mahdollista ansaita rahaa.

 

Sukulaisteni reaktion jälkeen toivoin, että ympärilläni olisi ihmisiä, joiden kanssa voisin jakaa ilot, surut, onnistumiset ja epäonnistumiset. Ihmisiä, jotka ymmärtävät mitä käyn läpi.

 

✨ Kun sanon, että 4,5 tuntia kirjoittamani blogipostaus haihtui savuna bittiavarauuteen ja nyt tekee vain mieli syödä viisi litraa jäätelöä ja maata sängyssä koko päivä (usko pois, näitä päiviä tulee!)

 

✨ Ihmisiä, jotka ymmärtävät miten paljon rohkeutta vaadittiin, kun olin ensimmäistä kertaa livenä Facebookissa.

 

✨ Ihmisiä, jotka eivät katsoneet minua omituisesti, kun itkin pienestä ystävällisestä palautteesta.

 

✨ Ihmisiä, jotka eivät sanoneet: 

"Ole varovainen, ettei ihmiset vain pety ja pyydä rahojaan takaisin..."

 

Ja se on juuri se syy, miksi loin yhteisön, johon jokainen yrittäjä, bloggaaja ja sisällöntuottaja on lämpimästi tervetulleita.

 

Nämä ihmiset ovat tulleet mukaan yhteisöön halusta kokea yhteenkuuluvuutta, saada tukea ja apua omalla matkallaan. Heidän sydämellisyytensä ja läheisyytensä koskettaa ja liikuttaa minua harva se päivä. Yhteisön jäsenet tuntuvat oikeastaan perheeltä. Tuntuu, kuin olisin tuntenut heidät aina.

 

👌 👌

 

Siksi tiedän, ilman epäilyksen häivää, että jokainen, joka tulee mukaan yhteisööni - he ovat niitä ihmisiä, joita haluat "sinun tiimiisi", auttamaan, tukemaan, sparraamaan, kannustamaan ja inspiroimaan.

 

Jos tämä resonoi kanssasi, lue eteenpäin.

Yhdessä tehden ja yhdessä onnistuen. Siitä tässä yhteisössä on kyse. Kannustamme, tuemme ja juhlimme yhdessä jokaisen onnistumisia ja opimme toinen toistemme virheistä ja onnistumisista. Sinä olet tärkeä ja blogisi on arvokas ja kutsun sinut henkilökohtaisesti mukaan meidän upeaan yhteisöön.

Nostaako huijarisyndrooma päätään säännöllisesti? Vertaatko liikaa itseäsi muihin? Koetko riittämättömyyttä siitä, kuinka paljon annat ilmaiseksi ja mistä pyydät maksun?

Autamme sinua vähentämään näitä ikäviä ajatusmalleja ja kerromme inspiroivia tarinoita miten olemme onnistuneet näissä itse.

Kerromme sinulle mihin sinun kannattaa keskittyä missäkin järjestyksessä ja mihin ei. Pahinta on, jos yrität tehdä kaikkea kerralla. Sinä olet vain yksi ihminen, eikä sinun tarvitse tehdä kaikkea - varsinkaan itse. Verkostossamme on Facebook-mainonnan asiantuntijoita, copywritereita sekä kotisivujentekijöitä joilta voit ostaa tarvittaessa palveluja.

Meillä on vastaukset 99% kysymyksistä, joita mielessäsi tällä hetkellä on. Voin luvata, että jos mietit tällä hetkellä kysymystä, joku muu yhtisössämme on jo vastannut siihen. Vastaukset löydät joko kursseilta, Facebook-yhteisöstä tai täydennyskoulutuksista.

Autamme sinua luomaan oikeanlaiset tavoitteet ja määrittelemään askeleet, joilla kuljet niitä kohti. Liian epämääräiset tai liian suuret tavoitteet alussa vähentävät motivaatiota tehdä tarvittavia tehtäviä. Älä käsitä minua väärin. Haluan, että tavoittelet tähtiä! Mutta alussa on ensin noustava nyppylälle, jotta voi kiivetä mäelle, vuorelle ja ennen pitkää taivaalle.

Haluamme tietää kun onnistut, jotta voimme juhlia kanssasi. Mikään tavoite tai oivallus ei ole liian pieni, etteikö sitä voisi juhlia yhdessä. Olemme kaikki samalla matkalla. Osa yhteisömme jäsenistä on kulkenut tätä matkaa jo vuodesta 2016 lähtien, joten on ymmärrettävää, että he ovat pidemmällä kuin sinä. Mutta toivon, että heidän saavutuksensa ovat sinulle merkkipaaluja siihen, mitä sinäkin voit saavuttaa - ehkä jopa nopeammin kuin he.

Yli 1387+ jäsenen yhteisöstä löydät ammattilaisia kaikkiin tarpeisiin. Myös sinusta tulee osa yhteisömme verkostoa ja voit myöhemmin tarjota omaa osaamistasi yhteisön jäsenille.

Älä pelkästään anna itsellesi mahdollisuutta vaan anna itsellesi paras mahdollisuus saavuttaa se, mistä olet jo pitkään haaveillut.
Tässä yhteisössä emme jätä sinua oman onnesi nojaan vaan autamme ja tuemme sinua jokaisella askeleellasi (ja juhlimme rinnallasi saavutuksiasi)

Sen lisäksi, että saat ympärillesi inspiroivan ja kannustavan yhteisön, koulutamme sinusta sisällöntuotannon ja digimarkkinoinnin asiantuntijan. Voit hyödyntää oppimaasi joko rakentamalla itsellesi säännölliseen tulovirran verkkoon tai tuottaa laadukasta sisältöä asiakkaillesi.

Yrittäjänä tai bloggaajana sinun on opeteltava ja tiedettävä paljon kaikiesta.

 

Siksi on turhaa käyttää satoja tunteja vuodessa tiedon etsintään, kun saat kaiken tarvittavan tiedon yhden katon alta - aina blogin perustamisesta tai blogin liittämisestä osaksi kotisivuja aina digituotteiden tekemiseen, markkinointiin ja myyntiin saakka.

 

Sinun ei tarvitse opiskella kaikkia koulutusmateriaaleja, kursseja tai valmennuksia, joita tarjoamme. Voit valita juuri tähän hetkeen tarpeellisimman kurssin, opiskella sen läpi ja tehdä annetut tehtävät. Ja nähdä kuinka saavutat tavoitteesi yksi kerrallaan.

 

Yhteisössämme on mukana pitkänlinjan toimittajia, sisällöntuottajia sekä viestintä-alan ammattilaisia. He ovat olleet tyytyväisiä käytännönläheiseen otteeseen. He ovat myös kertoneet, miten helppoa on kouluttautua, kun joku toinen on tehnyt kaiken taustatyön ja testannut menetelmät ennen niiden opettamista muille.

 

Koulutuksistamme et siis löydä yleistä informaatiota aiheesta kuin aiheesta vaan nimenomaan käytännönläheistä ja konkreettista opetusta, miten asiat kannattaa tehdä.

 

Koulutusmateriaalimme on esitelty hieman alempana.

Yhteisö numeroina:

+
jäsentä
+
eri alalta
%
suosittelee
valmentajan juomaa kahvikuppia

"Koska rakastan kahvia"

-Tiia

Oletko kuullut sanonnan: "Olet viiden läheisimmän ystävän summa?" Sama pätee myös bloggaamiseen ja yrittäjyyteen. Sinun lähi-, ystävä- ja kollegapiirisi määrittelevät, kuinka menestynyt olet. Kun vietät aikaa menestyneiden ihmisten kanssa, sinusta tulee menestynyt.

"Sain ystävältä eilen innostuneen viestin ja kiitokset vinkistä (vinkkasin ystävälle sinun valmennuksesta). Hän oli kuulemma saanut monia ideoita ja oli todella innostunut. Tänään hän viestitti vieläkin innostuneempana, koska oli keksinyt, kuinka blogilla lanseeraa tuotettaan ja saa rahoittajat ymmärtämään, että tuotteelle on tilausta. Ja kuulemma on muitakin ideoita ja tulossa lisää. Olet Paras Osaamisen Levittäjänä ja Inspiroijana" -Irma


"Tämä kurssi on loistava paketti kenelle tahansa, joka suunnittelee verkkokurssien tekemistä ja myymistä. Käytännön ohjeet kattavat myös markkinointiin liittyviä asioita, jotka ovat enemmän kuin tärkeitä, koska ilman hyviä mainostustaitoja kurssi jää netin syövereihin ja aikasi menee hukkaan. Kurssin hinta-laatusuhde on kohdillaan!" -Päivi


"Lämminhenkinen, mutta ammattimainen kurssi, jonka työkalut ovat kyllä timanttia! Tehtävät ovat selkeitä ja eteneminen loogista. Jo alussa saa valtava määrän hyödyllistä tietoa, eikä melkein malta odottaa, mitä loppua kohti tuleman pitää! Suosittelen, ehdottomasti!" -Anna

Tämä yhteisö sopii sinulle, jos:

 • Olet kyllästynyt juoksemaan kiiltävien esineiden perässä
 • Ärsyyntynyt massiivista lupauksista, jotka voi saavuttaa viikossa.
 • Haluat keskittyä rakentamaan pitkäjänteistä ja kestävää asiakas- tai tulovirtaa, joka ei ole riippuvainen sodista, taantumasta, lockdowneista eikä inflaatiosta (eikä haittaa, vaikka et vielä tiedä miten se on mahdollista, minä opetan sen sinulle).
 • Olet haaveillut helpommasta tulovirrasta jo vuosia - ehkä jopa seitsemän vuotta - mutta et osaa päättää mistä lähdet liikkeelle tai mikä on seuraava askeleesi.
 • Sinua pelottaa kulkea yksin ja pelkäät, että teet vääriä päätöksiä tai pelkäät että kuljet pitkään väärään suuntaan. 
 • Markkinointi ja myynti tuntuu pakkopullalta ja välttämättömältä pahalta.
 • Haluat saada asiakkaita lempeästi ja arvojasi kunnioittaen.
 • Et jaksa enää etsiä tietoa Googlesta tai Youtubesta ja sinua ärsyttää se, että osa ostamistasi kursseista jättää olennaisia asioita kertomatta.
 • Tiedät paljon kaikesta mutta et enää tiedä mistä lähteä liikkeelle.
 • Ympärilläsi on ihmisiä, jotka "eivät ymmärrä mitä sinä teet työksesi" ja kun puhut digistä, he olettavat sinun tarkoittavan digiboksia...
 • Haluat ympärillesi yhteisön, joka ei tuomitse, arvostele eikä kiusaa, vaikka heittäisit ilmoille isojakin tavoitteita ja unelmia.

Silloin tämä yhteisö on "se yksi asia", joka tulee muuttamaan kaiken - parempaan suuntaan. 

Kulje aallonharjalla niiden yrittäjien ja bloggaajien kanssa, jotka ovat samassa veneessä kanssasi.

Kyse ei ole pelkästään siitä mitä tiedät vaan kenet tunnet. Tämä yhteisö on auttanut jäseniään luomaan upeita ystävyys-, asiakas- ja yhteistyösuhteita. 

 

Tämä ei ole "vain yksi kurssi tai yhteisö" lisää reppuusi (joita et käy loppuun) vaan tämä on verkosto upeita ja inspiroivia ihmisiä, jotka haluavat jakaa onnistumisiaan, oppejaan, auttaa ja tukea sinua. Sillä he tietävät, että auttamalla muita, he saavat itsekin apua kun sitä tarvitsevat. 

 

Yhteisön sisältä voit löytää lenkkikaverin, uuden parhaan ystävän, asiantuntijoita omaan blogiin, vlogiin tai podcastiin, voit päästä vieraaksi tai haastateltavaksi ja voit tarjota omia tuotteitasi ja palvelujasi sopimuksen mukaan muille jäsenille. 

 

Saat yhteisöstä parhaan hyödyn irti sillä, että pyydät ja annat apua. Hiljaa nurkassa istuminen ja muiden keskustelujen seuraaminen ei tuo sinulle onnistumisia. Jaa kokemuksesi, onnistumisesi ja kysy apua, kun siltä tuntuu. Jos yhteisöön julkaiseminen pelottaa, voit aina kysyä nimettömästi tai esittää kysymyksesi yksityisviestillä minulle, jonka jälkeen otan kysymyksen esille nimettömästi yhteisössä.

 

Me olemme täällä sinua varten. 

Mitä yhteisön jäsenet sanovat?

palaute_ba_sofia_2020
palaute_ilpo
palaute-sandra
palaute fb ryhmästä (1)
palaute fb ryhmästä

Jäsenille suunnatut tapahtumat

Joka toinen maanantai järjestämme aamukahvihetken, johon voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Ota kuppi kuumaa, vettä tai mehua ja tule juttelemaan niitä näitä. 

Aloitetaan lempeästi uusi viikko.

Lempeä aloitus viikkoon!

Kerran kuussa järjestämme Kirjoituspäivän, jolloin tarjoamme 3 tunnin slotin kirjoittaa blogia, myyntisivua tai sähköposteja. Ollaan läsnä ja yhdessä mutta halutessasi voit pitää mikrofonin kiinni.

Joka toinen torstai on TekniikkaTorstai. Tule kysymään mitä tahansa tekniikkaan liittyvää. Olipa kyse Active Campaignesta, WordPressistä, Leadpagesista tai vaikka Google Analyticsista, autamme sinua. 

Kerran kuussa järjestämme Blogipäivän, jolloin keskitymme blogin ulkoasuun ja visuaaliseen brändiin. Ollaan läsnä ja yhdessä mutta halutessasi voit pitää mikrofonin kiinni.

Muutaman kerran vuodessa järjestämme livekoulutuksia ja -tapaamisia. Tapaamisista perimme pienen osallistumismaksun, jolla katamme tilavuokrat sekä lounaan ja kahvin. Tapaamiset järjestetään toistaiseksi Helsingissä, Tampereella ja Oulussa mutta muutkin kaupungit ovat mahdollisia tulevaisuudessa. 

Lempeä aloitus viikkoon! (1)

Näiden lisäksi saatamme järjestää erilaisia teemapäiviä mutta tiedotamme näistä lisää jäsenille.

Saat kaiken tämän yhdellä kuukausimaksulla
(voit peruuttaa jäsenyytesi milloin tahansa, et siis sitoudu vuosiksi vaan kuukaudeksi kerrallan):

6 verkkokurssia, joita voit opiskella täysin omaan tahtiin ja haluamassasi järjestyksessä. Kurssit ja niiden sisällöt pähkinänkuoressa on esitelty hieman alempana.

Aktiivinen ja tsemppaava Facebook-yhteisö, jossa voit kysyä mitä tahansa ja saat nopeasti vastauksen. Itse asiassa Facebook-yhteisöjä on yhteensä 5.

Joka toinen maanantai pidämme aamukahvihetken, johon voit tulla ilman meikkiä, kahvikupin, teen, veden tai mehun kanssa. Lempeä yhteinen aloitus viikkoon.

Myytkö itse sisällöntuotantoa yrityksille? Lisäämme yhteystietosi hakemistoon, josta yritykset voivat ottaa suoraan sinuun yhteyttä.

Yli 1387 + jäsenen tuen ja kollektiivisen ongelmaratkaisukyvyn

Tutustut uusiin ihmisiin, löydät ystäviä, luot yhteistyökumppanuuksia ja rakennat verkostoa.

Järjestämme ympäri Suomea live-tapaamisia, joissa tapaat kasvotusten niin valmentajan kuin muita yhteisön jäseniä.

Oletko asiantuntija? Saat mahdollisuuden kouluttaa täydennyskoulutuksissa ja tarjota palvelujasi tai kurssejasi yhteisön jäsenille sopimuksen mukaan.

Mm. näihin asioihin saat välittömästi koulutusmateriaalia, kun liityt mukaan tänään:

Digituotteiden teko, digimarkkinointi ja myynti

tyokirjat (1)
tyokirjat (2)
tyokirjat (6)
tyokirjat (7)
tyokirjat (8)
tyokirjat (9)
tyokirjat (10)
tyokirjat (11)
tyokirjat
tyokirjat (1)
tyokirjat
tyokirjat (2)
tyokirjat (3)
tyokirjat (4)
tyokirjat (5)
tyokirjat
tyokirjat (1)

Sisällöntuotanto, sisältö- ja inbound-markkinointi

tyokirjat (10)
tyokirjat (11)
tyokirjat (12)
tyokirjat (13)
tyokirjat (14)
tyokirjat (15)
tyokirjat (3)
tyokirjat (5)
tyokirjat (6)
tyokirjat (7)
tyokirjat (8)
tyokirjat (9)
tyokirjat (10)
tyokirjat (11)
tyokirjat (12)
tyokirjat (16)
tyokirjat (17)
tyokirjat (13)
tyokirjat (1)
tyokirjat (2)
tyokirjat (2)

Blogin kaupallistaminen

tyokirjat (14)
tyokirjat (3)
tyokirjat (4)
tyokirjat (5)
tyokirjat (6)
tyokirjat (7)
tyokirjat (8)
tyokirjat (20)
tyokirjat (19)
tyokirjat (9)
tyokirjat

Henkinen paine ja huijarisyndrooma

tyokirjat (4)
tyokirjat (17)
tyokirjat (3)
tyokirjat (18)
tyokirjat (19)
tyokirjat (20)

Työkirjoja, tarkistuslistoja, vuosikelloja ja laskureita helpottamaan systemaattista tekemistä

miten kirjoitat blogipostauksen (1)
miten kirjoitat blogipostauksen
Masterclass (4)
Masterclass (2)
Masterclass (3)
Masterclass
maksuton opas

Mm. nämä koulutukset suunnitteilla 2023:

tyokirjat (4)
tyokirjat (5)
tyokirjat (6)

Yhteisön jäsenenä saat opiskelu- ja käyttöoikeuden yllä mainittuihin koulutuksiin ja materiaaleihin sekä tapahtumiin. Jäsenhinta sinulle, kun ilmoittaudut mukaan:

97 € / kk
 • Maksat vain niin pitkään kuin haluat olla jäsen
 • 6 kurssia, joita voit opiskella omaan tahtiin
 • Facebook-yhteisön jäsenyys (Facebook-yhteisöjä yhteensä 5)
 • Erilaisia tapahtumia verkossa kuukausittain
 • Mahdollisuus osallistua live-tapaamisiin pienellä lisämaksulla
 • 8 täydennyskoulutustallennetta
 • Yli 40+ Facebook-livetallennetta
 • Valmentajan ja yhteisön tuki
 • Maksutapana vain luottokortti (Paytrail)

970 € / vuosi
 • Saat 2 kuukautta yhteisön jäsenyyttä ilmaiseksi
 • 6 kurssia, joita voit opiskella omaan tahtiin
 • Facebook-yhteisön jäsenyys (Facebook-yhteisöjä yhteensä 5)
 • Erilaisia tapahtumia verkossa kuukausittain
 • Mahdollisuus osallistua live-tapaamisiin pienellä lisämaksulla
 • 8 täydennyskoulutustallennetta
 • Yli 40+ Facebook-livetallennetta
 • Valmentajan ja yhteisön tuki
 • Maksutapana Paytrail, luottokortti ja lasku

3000 € / 10 v
 • Maksat vain kerran ja saat 10 vuoden jäsenyyden
 • 6 kurssia, joita voit opiskella omaan tahtiin
 • Facebook-yhteisön jäsenyys (Facebook-yhteisöjä on yhteensä 5)
 • Erilaisia tapahtumia verkossa kuukausittain
 • Ilmaiset live-tapahtumat
 • 8 täydennyskoulutustallennetta
 • Yli 40+ Facebook-livetallennetta
 • Valmentajan ja yhteisön tuki
 • Maksutapana Paytrail ja lasku

Jäsenhinta 97 € / kuukaudessa tai 970 € / vuodessa, hinta sis. alv 24 %. Jos olet yrittäjä, lisää kassalla lisätietoja kohtaan yrityksesi y-tunnus, jotta saat verotukseen soveltuvan kuitin.  Voit keskeyttää jäsenyytesi milloin tahansa ilmoittamalla siitä sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu(at)tiiakonttinen.fi. Huomioithan, että maksun/laskun maksamatta jättäminen ei ole jäsenyyden irtisanominen. Jos haluat maksaa laskulla, ota yhteyttä asiakaspalvelun sähköpostiosoitteeseen. Kaikki hinnat sis. alv 24 %. Kuukausijäsenyys maksetaan luottokortin kautta, vuosijäsenyyden voi maksaa myös laskulla tai pankkitunnuksilla. Maksujenvälittäjänä toimii Paytrail. Katso tästä ohjeet, kuinka maksat kk-jäsenyyden luottokortilla.

Saat käyttäjätunnuksen ja salasanan n. 10 minuutin kuluttua maksun suorittamisesta. Muistathan palata maksun jälkeen takaisin verkkokauppaan, jotta maksu rekisteröityy ja pystymme tekemään sinulle tunnukset. Yhteisössä olevat kurssit ja valmennukset: Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ (997 €), Timanttiset Tulovirrat™ (497 €), Sisältöhakkerin™ kirjoitusprosessi (497 €), Uusi oikopolku bloggaamisen aloittamiseen (97 €), Näin teet ensimmäisen verkkokurssin (197 €) ja Sähköpostilistan Boost -kasvu (197 €) Jos sinulla on jo yksi tai useampi näistä kursseista mutta haluat tutustua muihin, ota yhteyttä asiakaspalvelu(at)tiiakonttinen.fi, niin teen sinulle tarjouksen muista kursseista.

Kuka minä olen kouluttamaan näitä asioita? Eihän minulla ole viestintäalan koulutusta. Olen "vain" taloushallinnon tradenomi...

Kyllä, olen koulutukseltani taloushallinnon tradenomi. Ja olen aivan tavallinen ihminen. En ole viestinnän tohtori tai guru enkä haluakaan olla. Rakastan kirjoittamista ja opetan näitä asioita jokaiselle, jolle tekstini resonoivat. 

 

Teksteissäni on välillä kirjoitusvirheitä.

 

Ja siitä minua kyseenalaistetaan säännöllisesti.

 

"Kuinka voit olla blogivalmentaja, kun sinulla vilisee kirjoitusvirheitä?!"

 

Juuri siksi.

 

Koska haluan näyttää, että täydellistä tekstiä ei ole olemassa eikä muutamat kirjoitusvirheet kaada maailmaa.

 

Jos vaadit minulta täydellisyyttä, silloin tämä yhteisö ei ole sinua varten, enkä suosittele liittymään mukaan.

 

Me emme halua olla täydellisiä vaan luoda mielenkiintoista tekstiä, jota halutaan kuluttaa säännöllisesti. 

 

Meidän lukijamme eivät vaadi meiltä täydellisyyttä vaan tunteita ja hyödyllisyyttä.

 

Ja sitä paitsi, jos kirjoitusvirheet olisivat este tehdä rahaa sillä mitä rakastan, tuskin olisin tehnyt miljoonaa euroa bruttomyyntiä seitsemässä vuodessa. Samalla kun kasvatin yksin adhd/add-kaksosia.

Vuosi menee eteenpäin joka tapauksessa. Kysymys kuuluu, missä sinä haluat olla vuoden kuluttua?

Kysymyksiä tai pohdintoja, sopiiko tämä juuri sinulle? Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä ja kysy rohkeasti (asiakaspalvelu(at)tiiakonttinen.fi). Lupaan olla 100% rehellinen ja jos olen sitä mieltä, ettei yhteisö sovi sinulle, en myy sitä väkisin vaan kerron avoimesti. Minusta tämä on reilua meitä molempia kohtaan.

"Olen päässyt hyvään alkuun verkkokurssissa, ja todellakin hyödyllinen kurssi! materiaaliin voi palata halutessaan ja muistiinpanolehtiö pullottaa, kun tulee niin paljon ideoita. Tiia osaa hommansa, kurssi etenee järjestelmällisesti ja loogisesti ja sitä on helppo seurata. Extra + merkki tähtien perään lähtee Tiian hersyvälle naurulle, joka aina välillä pulpahtaa esiin asioiden välissä. Niin, ja toinen+ sille, ettei kurssista ole hiottu liian ”kiiltokuvamaista”. Persoona saa näkyä kursseilla ja inhimillisyys säilyä. Sitä toivon omillekin tulevaisuuden verkkokursseilleni alanvaihtoon liittyen." -Terhi


"Tasokas ja laadukas kurssi, paljon materiaalia ja tietoa! Auttoi rakentamaan oman ensimmäisen kurssin, ja aion ottaa vielä kertauksen alle ennen seuraavan kurssin rakentamista." -Jenni


"Tiian rakentama kurssi oli selkeä ja auttoi ymmärtämään monia aspekteja ja varomaan sudenkuoppia. Lisäksi kurssilta sai paljon vinkkejä moneen muuhunkin, kuin pelkästään verkkokurssin rakentamiseen. Suosittelen! Kiitos." -Antti


"Loistava kurssi ja todellinen value for the money paketti. Uskomattoman paljon arvokasta tietoa sekä step by step ohjeistusta. Voin suositella jo vahvasti tätä kurssia vaikka itse vasta pintaraapaisun kurssista käynyt mutta innoissani heti lähdin virittelemään ideoita." -Timo

palaute_verkkokurssi
palaute-ba-2022
jenni_palaute
Bloggaajasta Ammattilaiseksi