"Kun haluat mennä eteenpäin nopeasti, kulje yksin. Kun haluan päästä pitkälle, kulje yhdessä samanhenkisten ihmisten kanssa."

Olet aloittamassa yritystoimintaa ja mietit, mistä saisit käytännönläheistä tietoa markkinoinnista ja myynnistä.

Olet ollut yrittäjänä jo jonkin aikaa mutta kaipaat selkeyttä omaan markkinointiin ja kuinka sitä voisi tehdä helpommin ja säästää sekä aikaa että rahaa.

Olet miettimässä tai luomassa ensimmäistä verkkokurssiasi ja kaipaat ympärillesi samanhenkisiä ihmisiä, jotka tietävät mitä "tuleman pitää".

Et halua maksaa tuhansia euroja koulutuksista tai itseopiskeltavista kursseista.

Haluat saada vertaistukea ihmisiltä, jotka ovat onnistuneet mutta myös niiltä, jotka ovat tehneet virheitä ja epäonnistuneet, jotta voit välttää heidän tekemiä virheitä.

Haluat kasvattaa omasta yritystoiminnasta vakaata ja luoda pitkäkestoisia asiakassuhteita nopeiden voittojen sijasta. 

Haluat oppia ja ymmärtää, miten sisältö- ja digimarkkinointi toimii ja kuinka voit hyödyntää niitä tehokkaasti omassa liiketoiminnassasi.

Haluat oppia ja ymmärtää, miten yritysblogista luodaan koko markkinoinin perusjalka, josta ammentaa sisältöä niin someen, uutiskirjelistalle kuin videoihinkin.

Haluat oppia ja ymmärtää, miten sähköpostimarkkinointia tehdään oikealla tavalla ja miten sen avulla voit tehdä enemmän kauppaa pienemmillä kuluilla. 

Jos vähintään yksi yllä olevista asioista pitää paikkansa kohdallasi, tämä yhteisö sopii sinulle

Nostaako huijarisyndrooma päätään säännöllisesti? Vertaatko liikaa itseäsi muihin? Koetko riittämättömyyttä siitä, kuinka paljon annat ilmaiseksi ja mistä pyydät maksun?

Autamme sinua vähentämään näitä ikäviä ajatusmalleja ja kerromme inspiroivia tarinoita miten olemme onnistuneet näissä itse.

Kerromme sinulle mihin sinun kannattaa keskittyä missäkin järjestyksessä ja mihin ei. Pahinta on, jos yrität tehdä kaikkea kerralla. Sinä olet vain yksi ihminen, eikä sinun tarvitse tehdä kaikkea - varsinkaan itse. Verkostossamme on Facebook-mainonnan asiantuntijoita, copywritereita sekä kotisivujentekijöitä joilta voit ostaa tarvittaessa palveluja.

Meillä on vastaukset 99% kysymyksistä, joita mielessäsi tällä hetkellä on. Voin luvata, että jos mietit tällä hetkellä kysymystä, joku muu yhtisössämme on jo vastannut siihen. Vastaukset löydät joko kursseilta, Facebook-yhteisöstä tai täydennyskoulutuksista.

Autamme sinua luomaan oikeanlaiset tavoitteet ja määrittelemään askeleet, joilla kuljet niitä kohti. Liian epämääräiset tai liian suuret tavoitteet alussa vähentävät motivaatiota tehdä tarvittavia tehtäviä. Älä käsitä minua väärin. Haluan, että tavoittelet tähtiä! Mutta alussa on ensin noustava nyppylälle, jotta voi kiivetä mäelle, vuorelle ja ennen pitkää taivaalle.

Haluamme tietää kun onnistut, jotta voimme juhlia kanssasi. Mikään tavoite tai oivallus ei ole liian pieni, etteikö sitä voisi juhlia yhdessä. Olemme kaikki samalla matkalla. Osa yhteisömme jäsenistä on kulkenut tätä matkaa jo vuodesta 2016 lähtien, joten on ymmärrettävää, että he ovat pidemmällä kuin sinä. Mutta toivon, että heidän saavutuksensa ovat sinulle merkkipaaluja siihen, mitä sinäkin voit saavuttaa - ehkä jopa nopeammin kuin he.

Yli 1387+ jäsenen yhteisöstä löydät ammattilaisia kaikkiin tarpeisiin. Myös sinusta tulee osa yhteisömme verkostoa ja voit myöhemmin tarjota omaa osaamistasi yhteisön jäsenille.

Sen lisäksi, että saat ympärillesi inspiroivan ja kannustavan yhteisön, koulutamme sinusta sisällöntuotannon ja digimarkkinoinnin asiantuntijan. Voit hyödyntää oppimaasi joko rakentamalla itsellesi säännölliseen tulovirran verkkoon tai tuottaa laadukasta sisältöä asiakkaillesi.

Yrittäjänä tai bloggaajana sinun on opeteltava ja tiedettävä paljon kaikiesta.

 

Siksi on turhaa käyttää satoja tunteja vuodessa tiedon etsintään, kun saat kaiken tarvittavan tiedon yhden katon alta - aina blogin perustamisesta tai blogin liittämisestä osaksi kotisivuja aina digituotteiden tekemiseen, markkinointiin ja myyntiin saakka.

 

Sinun ei tarvitse opiskella kaikkia koulutusmateriaaleja, kursseja tai valmennuksia, joita tarjoamme. Voit valita juuri tähän hetkeen tarpeellisimman kurssin, opiskella sen läpi ja tehdä annetut tehtävät. Ja nähdä kuinka saavutat tavoitteesi yksi kerrallaan.

 

Yhteisössämme on mukana pitkänlinjan toimittajia, sisällöntuottajia sekä viestintä-alan ammattilaisia. He ovat olleet tyytyväisiä käytännönläheiseen otteeseen. He ovat myös kertoneet, miten helppoa on kouluttautua, kun joku toinen on tehnyt kaiken taustatyön ja testannut menetelmät ennen niiden opettamista muille.

 

Koulutuksistamme et siis löydä yleistä informaatiota aiheesta kuin aiheesta vaan nimenomaan käytännönläheistä ja konkreettista opetusta, miten asiat kannattaa tehdä.

 

Koulutusmateriaalimme on esitelty hieman alempana.

Yhteisö numeroina:

+
jäsentä
+
eri alalta
%
suosittelee
valmentajan juomaa kahvikuppia

"Koska rakastan kahvia"

-Tiia

"Sain ystävältä eilen innostuneen viestin ja kiitokset vinkistä (vinkkasin ystävälle sinun valmennuksesta). Hän oli kuulemma saanut monia ideoita ja oli todella innostunut. Tänään hän viestitti vieläkin innostuneempana, koska oli keksinyt, kuinka blogilla lanseeraa tuotettaan ja saa rahoittajat ymmärtämään, että tuotteelle on tilausta. Ja kuulemma on muitakin ideoita ja tulossa lisää. Olet Paras Osaamisen Levittäjänä ja Inspiroijana" -Irma


"Tämä kurssi on loistava paketti kenelle tahansa, joka suunnittelee verkkokurssien tekemistä ja myymistä. Käytännön ohjeet kattavat myös markkinointiin liittyviä asioita, jotka ovat enemmän kuin tärkeitä, koska ilman hyviä mainostustaitoja kurssi jää netin syövereihin ja aikasi menee hukkaan. Kurssin hinta-laatusuhde on kohdillaan!" -Päivi


"Lämminhenkinen, mutta ammattimainen kurssi, jonka työkalut ovat kyllä timanttia! Tehtävät ovat selkeitä ja eteneminen loogista. Jo alussa saa valtava määrän hyödyllistä tietoa, eikä melkein malta odottaa, mitä loppua kohti tuleman pitää! Suosittelen, ehdottomasti!" -Anna

Tämä yhteisö sopii sinulle, jos:

 • Olet kyllästynyt juoksemaan kiiltävien esineiden perässä
 • Ärsyyntynyt massiivista lupauksista, jotka voi saavuttaa viikossa.
 • Haluat keskittyä rakentamaan pitkäjänteistä ja kestävää asiakas- tai tulovirtaa, joka ei ole riippuvainen sodista, taantumasta, lockdowneista eikä inflaatiosta (eikä haittaa, vaikka et vielä tiedä miten se on mahdollista, minä opetan sen sinulle).
 • Olet haaveillut helpommasta tulovirrasta jo vuosia - ehkä jopa seitsemän vuotta - mutta et osaa päättää mistä lähdet liikkeelle tai mikä on seuraava askeleesi.
 • Sinua pelottaa kulkea yksin ja pelkäät, että teet vääriä päätöksiä tai pelkäät että kuljet pitkään väärään suuntaan. 
 • Markkinointi ja myynti tuntuu pakkopullalta ja välttämättömältä pahalta.
 • Haluat saada asiakkaita lempeästi ja arvojasi kunnioittaen.
 • Et jaksa enää etsiä tietoa Googlesta tai Youtubesta ja sinua ärsyttää se, että osa ostamistasi kursseista jättää olennaisia asioita kertomatta.
 • Tiedät paljon kaikesta mutta et enää tiedä mistä lähteä liikkeelle.
 • Ympärilläsi on ihmisiä, jotka "eivät ymmärrä mitä sinä teet työksesi" ja kun puhut digistä, he olettavat sinun tarkoittavan digiboksia...
 • Haluat ympärillesi yhteisön, joka ei tuomitse, arvostele eikä kiusaa, vaikka heittäisit ilmoille isojakin tavoitteita ja unelmia.

Silloin tämä yhteisö on "se yksi asia", joka tulee muuttamaan kaiken - parempaan suuntaan. 

Jäsenille suunnatut tapahtumat

Joka toinen maanantai järjestämme aamukahvihetken, johon voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Ota kuppi kuumaa, vettä tai mehua ja tule juttelemaan niitä näitä. 

Aloitetaan lempeästi uusi viikko.

Lempeä aloitus viikkoon!

Kerran kuussa järjestämme Kirjoituspäivän, jolloin tarjoamme 3 tunnin slotin kirjoittaa blogia, myyntisivua tai sähköposteja. Ollaan läsnä ja yhdessä mutta halutessasi voit pitää mikrofonin kiinni.

Joka toinen torstai on TekniikkaTorstai. Tule kysymään mitä tahansa tekniikkaan liittyvää. Olipa kyse Active Campaignesta, WordPressistä, Leadpagesista tai vaikka Google Analyticsista, autamme sinua. 

Kerran kuussa järjestämme Blogipäivän, jolloin keskitymme blogin ulkoasuun ja visuaaliseen brändiin. Ollaan läsnä ja yhdessä mutta halutessasi voit pitää mikrofonin kiinni.

Muutaman kerran vuodessa järjestämme livekoulutuksia ja -tapaamisia. Tapaamisista perimme pienen osallistumismaksun, jolla katamme tilavuokrat sekä lounaan ja kahvin. Tapaamiset järjestetään toistaiseksi Helsingissä, Tampereella ja Oulussa mutta muutkin kaupungit ovat mahdollisia tulevaisuudessa. 

Lempeä aloitus viikkoon! (1)

Näiden lisäksi saatamme järjestää erilaisia teemapäiviä mutta tiedotamme näistä lisää jäsenille.

Saat kaiken tämän yhdellä kuukausimaksulla
(voit peruuttaa jäsenyytesi milloin tahansa, et siis sitoudu vuosiksi vaan kuukaudeksi kerrallan):

6 verkkokurssia, joita voit opiskella täysin omaan tahtiin ja haluamassasi järjestyksessä. Kurssit ja niiden sisällöt pähkinänkuoressa on esitelty hieman alempana.

Aktiivinen ja tsemppaava Facebook-yhteisö, jossa voit kysyä mitä tahansa ja saat nopeasti vastauksen. Itse asiassa Facebook-yhteisöjä on yhteensä 5.

Joka toinen maanantai pidämme aamukahvihetken, johon voit tulla ilman meikkiä, kahvikupin, teen, veden tai mehun kanssa. Lempeä yhteinen aloitus viikkoon.

Myytkö itse sisällöntuotantoa yrityksille? Lisäämme yhteystietosi hakemistoon, josta yritykset voivat ottaa suoraan sinuun yhteyttä.

Yli 1387 + jäsenen tuen ja kollektiivisen ongelmaratkaisukyvyn

Tutustut uusiin ihmisiin, löydät ystäviä, luot yhteistyökumppanuuksia ja rakennat verkostoa.

Järjestämme ympäri Suomea live-tapaamisia, joissa tapaat kasvotusten niin valmentajan kuin muita yhteisön jäseniä.

Oletko asiantuntija? Saat mahdollisuuden kouluttaa täydennyskoulutuksissa ja tarjota palvelujasi tai kurssejasi yhteisön jäsenille sopimuksen mukaan.

Mm. näihin asioihin saat välittömästi koulutusmateriaalia, kun liityt mukaan tänään:

Digituotteiden teko, digimarkkinointi ja myynti

tyokirjat (1)
tyokirjat (2)
tyokirjat (6)
tyokirjat (7)
tyokirjat (8)
tyokirjat (9)
tyokirjat (10)
tyokirjat (11)
tyokirjat
tyokirjat (1)
tyokirjat
tyokirjat (2)
tyokirjat (3)
tyokirjat (4)
tyokirjat (5)
tyokirjat
tyokirjat (1)

Sisällöntuotanto, sisältö- ja inbound-markkinointi

tyokirjat (10)
tyokirjat (11)
tyokirjat (12)
tyokirjat (13)
tyokirjat (14)
tyokirjat (15)
tyokirjat (3)
tyokirjat (5)
tyokirjat (6)
tyokirjat (7)
tyokirjat (8)
tyokirjat (9)
tyokirjat (10)
tyokirjat (11)
tyokirjat (12)
tyokirjat (16)
tyokirjat (17)
tyokirjat (13)
tyokirjat (1)
tyokirjat (2)
tyokirjat (2)

Blogin kaupallistaminen

tyokirjat (14)
tyokirjat (3)
tyokirjat (4)
tyokirjat (5)
tyokirjat (6)
tyokirjat (7)
tyokirjat (8)
tyokirjat (20)
tyokirjat (19)
tyokirjat (9)
tyokirjat

Henkinen paine ja huijarisyndrooma

tyokirjat (4)
tyokirjat (17)
tyokirjat (3)
tyokirjat (18)
tyokirjat (19)
tyokirjat (20)

Työkirjoja, tarkistuslistoja, vuosikelloja ja laskureita helpottamaan systemaattista tekemistä

miten kirjoitat blogipostauksen (1)
miten kirjoitat blogipostauksen
Masterclass (4)
Masterclass (2)
Masterclass (3)
Masterclass
maksuton opas

Mm. nämä koulutukset suunnitteilla 2023:

tyokirjat (4)
tyokirjat (5)
tyokirjat (6)

Yhteisön jäsenenä saat opiskelu- ja käyttöoikeuden yllä mainittuihin koulutuksiin ja materiaaleihin sekä tapahtumiin.

Yli 1400 opiskelijaa ja 900 jäsentä Facebook-yhteisössä. Kun opiskelet valmennusta 12 kuukautta, valmennuksen hinta on 1,36 € päivässä.

Platinum

997 € / kertamaksu

 • 5 moduulin valmennus (arvo 997€)
 • Facebook-yhteisön jäsenyys
 • Maksuttomat täydennyskoulutukset
 • Yhteisön tapahtumat Zoomissa
 • 8 bonusta (arvo 685 €)
 • 1 maksuton 60 min sparraus (arvo 350 €)
 • Materiaali käytössäsi niin kauan kuin haluat tai tarvitset, vaikka seuraavat 5 vuotta.
 • Opiskele niin monta kertaa kuin haluat
 • Päivitettävät materiaalit sisältyvät hintaan
 • Hinta sis. alv 24 %

Gold

597 € / kertamaksu

 • 5 moduulin valmennus (arvo 997€)
 • Facebook-yhteisön jäsenyys
 • Maksuttomat täydennyskoulutukset
 • Yhteisön tapahtumat Zoomissa
 • 3 bonusta (arvo 291 €)
 • 1 maksuton 60 min sparraus (arvo 350 €) Ei sis. Gold
 • Materiaali käytössäsi niin kauan kuin haluat tai tarvitset, vaikka seuraavat 5 vuotta.
 • Opiskele niin monta kertaa kuin haluat
 • Päivitettävät materiaalit sisältyvät hintaan
 • Hinta sis. alv 24 %

Valmennuksen ovet avataan kaksi kertaa vuodessa. Liittymällä odotuslistalle, saat parhaat Early Bird tarjoukset. Kertamaksu, hinta sis. alv 24 %.  Maksujenvälittäjänä toimii kotimainen Paytrail. Valmennuksen voi myös maksaa laskulla yhdessä erässä.  Kun maksu kirjautuu tilille, lisään sinut valmennukseen ja lähetän sähköpostilla sinulle käyttäjätunnuksen, salasanan sekä ohjeet. Jos sinulla on yritys ja haluat maksaa laskulla, lisää sähköpostiin y-tunnuksesi. Mikäli mielessäsi on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalvelu(at)tiiakonttinen.fi, vastaan sinulle henkilökohtaisesti.

Kuka minä olen kouluttamaan näitä asioita? Eihän minulla ole viestintäalan koulutusta. Olen "vain" taloushallinnon tradenomi...

Kyllä, olen koulutukseltani taloushallinnon tradenomi. Ja olen aivan tavallinen ihminen. En ole viestinnän tohtori tai guru enkä haluakaan olla. Rakastan kirjoittamista ja opetan näitä asioita jokaiselle, jolle tekstini resonoivat. 

 

Teksteissäni on välillä kirjoitusvirheitä.

 

Ja siitä minua kyseenalaistetaan säännöllisesti.

 

"Kuinka voit olla blogivalmentaja, kun sinulla vilisee kirjoitusvirheitä?!"

 

Juuri siksi.

 

Koska haluan näyttää, että täydellistä tekstiä ei ole olemassa eikä muutamat kirjoitusvirheet kaada maailmaa.

 

Jos vaadit minulta täydellisyyttä, silloin tämä yhteisö ei ole sinua varten, enkä suosittele liittymään mukaan.

 

Me emme halua olla täydellisiä vaan luoda mielenkiintoista tekstiä, jota halutaan kuluttaa säännöllisesti. 

 

Meidän lukijamme eivät vaadi meiltä täydellisyyttä vaan tunteita ja hyödyllisyyttä.

 

Ja sitä paitsi, jos kirjoitusvirheet olisivat este tehdä rahaa sillä mitä rakastan, tuskin olisin tehnyt miljoonaa euroa bruttomyyntiä seitsemässä vuodessa. Samalla kun kasvatin yksin adhd/add-kaksosia.

Vuosi menee eteenpäin joka tapauksessa. Kysymys kuuluu, missä sinä haluat olla vuoden kuluttua?

Kysymyksiä tai pohdintoja, sopiiko tämä juuri sinulle? Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä ja kysy rohkeasti (asiakaspalvelu(at)tiiakonttinen.fi). Lupaan olla 100% rehellinen ja jos olen sitä mieltä, ettei yhteisö sovi sinulle, en myy sitä väkisin vaan kerron avoimesti. Minusta tämä on reilua meitä molempia kohtaan.

"Olen päässyt hyvään alkuun verkkokurssissa, ja todellakin hyödyllinen kurssi! materiaaliin voi palata halutessaan ja muistiinpanolehtiö pullottaa, kun tulee niin paljon ideoita. Tiia osaa hommansa, kurssi etenee järjestelmällisesti ja loogisesti ja sitä on helppo seurata. Extra + merkki tähtien perään lähtee Tiian hersyvälle naurulle, joka aina välillä pulpahtaa esiin asioiden välissä. Niin, ja toinen+ sille, ettei kurssista ole hiottu liian ”kiiltokuvamaista”. Persoona saa näkyä kursseilla ja inhimillisyys säilyä. Sitä toivon omillekin tulevaisuuden verkkokursseilleni alanvaihtoon liittyen." -Terhi


"Tasokas ja laadukas kurssi, paljon materiaalia ja tietoa! Auttoi rakentamaan oman ensimmäisen kurssin, ja aion ottaa vielä kertauksen alle ennen seuraavan kurssin rakentamista." -Jenni


"Tiian rakentama kurssi oli selkeä ja auttoi ymmärtämään monia aspekteja ja varomaan sudenkuoppia. Lisäksi kurssilta sai paljon vinkkejä moneen muuhunkin, kuin pelkästään verkkokurssin rakentamiseen. Suosittelen! Kiitos." -Antti


"Loistava kurssi ja todellinen value for the money paketti. Uskomattoman paljon arvokasta tietoa sekä step by step ohjeistusta. Voin suositella jo vahvasti tätä kurssia vaikka itse vasta pintaraapaisun kurssista käynyt mutta innoissani heti lähdin virittelemään ideoita." -Timo

palaute_verkkokurssi
palaute-ba-2022
jenni_palaute
Bloggaajasta Ammattilaiseksi