Sinulla on mahdollisuus muuttaa ihmisen elämä sisältösi avulla...

Haluan kertoa sinulle tarinan, joka muutti minun elämäni.

Perustin Unelma Onnellisuudesta blogin tammikuussa 2014. Blogin tarkoituksena oli purkaa omia ajatuksia silloisesta elämäntilanteesta. Olin uupunut pankkityössä jo toisen kerran ja päätin, että kolmatta kertaa ei enää tule.

 

Joulukuussa 2016 olin käymässä Joensuussa. Istuin kaikessa rauhassa Coffee Housessa ja nautin jumbo kahvistani. Olin totaalisen keskittynyt kahviini ja läppäriini, kun yhtäkkiä vierestäni kuului kysymys:

 

“Anteeksi, mutta oletko sinä Tiia?”

 

Käännyin hämmentyneenä katsomaan oikealle puolelleni ja viereisessä pöydässä istui kaksi nuorta naista. Molemmat heistä katsoivat minua kohti ja odottivat vastausta.

 

“Kyllä” naurahdin hieman hämmentyneenä.

 

“Ja sinullako on se Unelma Onnellisuudesta blogi?”, toinen heistä kysyi.

 

“Kyllä, tai no oli, mutta olen myynyt blogin toiselle bloggaajalle nyt joulukuussa”, vastasin.

 

Näin, kun toisen naisen silmäkulmaan muodostui pieni kyynel. Hän näytti niin onnelliselta ja iloiselta. 

 

“Tiedätkö, sun blogin avulla mä jaksoin yhden rankimmista elämänkokemuksistani. Kävin läpi todella vaikeaa eroa mutta sun tekstit auttoi mua jaksamaan. Mä olen ikuisesti kiitollinen sulle sun kirjoituksista ja blogista. Saanko mä halata sua...”

Älä koskaan aliarvioi sanojesi voimaa

Ei ole merkitystä minkätasoinen kirjoittaja tai sisällöntuottaja olet. Eikä ole merkitystä kuinka paljon olet kirjoittanut.

 

Sinun sanoissasi piilee voima, josta et ehkä ole vielä tietoinen.

 

Tuo joulukuinen päivä muutti minun elämäni suunnan. Sain elävän todisteen siitä, miten voimakas vaikutus kirjoitetulla sanalla on. Se voi inspiroida, auttaa, kehittää ja tuoda onnea. Se saa ihmiset reagoimaan, yllättymään ja ostamaan.

 

Minä haluan auttaa sinua kirjoittamaan sisältöä, joka tekee juuri näin sinun lukijoillesi, asiakkaillesi ja yleisöllesi.

Esittelyssä:
Bloggaajasta Ammattilaiseksi™
Ainutlaatuinen sisältövalmennus Suomessa

Suurin osa valmennuksen opiskelijoista ei ollut kirjoittanut blogia. 

 

Moni heistä epäili, osaavatko he kirjoittaa ollenkaan.

 

Monia pelotti kirjoittaa ja julkaista omia ajatuksia julkisesti.

 

Ja osa epäili, lukeeko heidän sisältöjään kukaan.

 

Kerta toisensa jälkeen nämä pelot on murrettu ja selätetty. Lukuisat bloggaajat, yrittäjät ja sisällöntuottajat ovat luoneet itselleen näkyvyyttä, saaneet lukijoita ja sitä kautta tuloja sisältönsä avulla.

 

Sisällöt ovat tuoneet lukijoita ja asiakkaita vaikka bloggaaja tai yrittäjä on ollut pitkällä sairaslomalla, toipunut läheisen menetyksestä tai taistellut syöpää vastaan.

 

Valmennuksessa opetan sinulle kädestä pitäen, kuinka kirjoitat ajatonta, laadukasta ja lukijoita kiinnostavaa tekstisisältöä, joka tuo sinulle kävijöitä, lukijoita, asiakkaita ja tuloja. 

Palautteita ja kokemuksia opiskelijoiltani

"Tämä kurssi vain paranee loppua kohti. Tämän aikana minulla tapahtui 'valaistuminen' tässä koko touhussa. Sisältömarkkinoinnin teoriasta muodostui looginen ymmärretty kokonaisuus. Tämä jakso oli erityisen johdonmukainen. Videot olivat erittäin selkeitä ja perusteellisia."

-Opiskelija

”Kun rajasin aiheeni tarkasti, minun oli helppo kommunikoida lukijoilleni. Minulle on tärkeää puhua ihmiseltä ihmiselle. Se auttoi selkeästi myös lukijoitani tulemaan asiakkaikseni.” -Katja

“Hyvää lisätietoa on tullut. Ja syitä, miksi pitää tehdä niin kuin pitää. Asioilla on merkityksensä, eikä blogin (menestyvän sellaisen) kirjoittaminen olekaan pelkkää ajatuksen virran suoltamista. Toisaalta perusteellinen työ fokuksen ympärillä on myös tehnyt sen, että nyt tiedän mitä haluan kirjoittaa, kenelle ja miksi ja millaista apua pystyn ja haluan tarjota asiakkaalleni.” -Opiskelija

4

Hei! Olen Tiia Konttinen, bloggaamisen ja sisällöntuottamisen visionääri ja jokaista innokasta sisällöntuottajaa auttava ja tukeva yrittäjä.

 

Intohimonani on purkaa bloggaamisen salakoodit, yksinkertaistaa sisällöntuotannon ympärillä olevaa mystiikkaa ja kertoa ne eteenpäin käytännönläheisesti ja ymmärrettävästi. 

 

Olen valmentanut jo yli 5000 bloggaajaa, yrittäjää ja ammattilaista ja auttanut heitä tekemään sisällöistä unohtumattomia.

 

Olen nähnyt, kokenut, tehnyt virheitä, pudonnut sudenkuoppiin ja epäonnistunut niin monta kertaa, joten tiedän mistä puhun kun kerron, mitä sisällön kanssa kannattaa ja ei kannata tehdä.

 

Lopulta olen onnistunut tekemään intohimostani työn, jota rakastan tehdä. En vain opeta vaan elän ja teen samalla tavalla mitä opetan muille. 

 

Perustin ensimmäisen blogini vuonna 2007. Siitä lähtien olen tehnyt kaikkeani jotta opin bloggaamisen salat.  Nyt on tullut minun vuoroni laittaa hyvä kiertämään. 

 

Olen tehnyt juuri sinulle, upealle sisällöntuottajalle, verkkovalmennuksen, johon olen laittanut sydämeni sekä kaiken tietotaitoni. Halusin tehdä sen, jotta jokainen sisällöntuottaja, joka haluaa tulla muistetuksi teksteistään ja muuttaa tätä maailmaa paremmaksi paikaksi elää, onnistuu siinä.

 

Verkkovalmennuksen rinnalle olen perustanut Facebook-yhteisön, joka auttaa, tukee, inspiroi ja sparraa päivittäin jokaista jäsentä yhtä innokkaasti kuin parasta ystävää.

 

Tämä verkkovalmennus ja yhteisö ei valitettavasti sovi jokaiselle. Mutta jos edes yksikin näistä kriteereistä resonoi kanssasi, kutsun sinut henkilökohtaisesti mukaan yli 1300 opiskelijan joukkoon:

 

 • haluat kirjoittaa tekstejä, jotka muistetaan vielä vuosienkin päästä
 • haluat saada teksteillesi sitoutuneen lukijakunnan, joka ei malta odottaa, että julkaiset uuden sisällön
 • haluat hyödyntää blogiasi yritystoiminnassa, kasvattaa asiantuntijastatusta tai rakentaa liiketoiminnan bloggaamisen ympärille
 • haluat muuttaa maailmaa paremmaksi paikaksi elää, koska tiedät että “kynä on mahtavempi kuin miekka”
 • haluat rakentaa yrityksellesi vahvan perustan sisältöpankin avulla, jotta asiakkaasi löytää sinut yhä uudelleen ja uudelleen suoraan hakukoneiden kautta
 • kaipaat vapautta tehdä, olla ja saada mitä haluat
 • olet kiinnostunut rakentamaan sisällöntuotannosta sivutulon, päätulon tai paikkariippumatton tulovirran.

Jos edes yksi yllä olevista asioista osui oikeaan, joudut todennäköisesti tuskailemaan näiden asioiden kanssa:

 

 • olet perustanut blogin mutta olet epävarma, mihin suuntaan sinun tulisi sen kanssa mennä
 • olet kirjoittanut blogipostauksia ja joitakin on luettu, toisia taas ei, etkä tiedä mikä on se juttu, joka saa ihmiset lukemaan postauksiasi
 • yrität hankkia tuloja blogillasi mutta tulot ovat epäsäännölliset tai liian pienet
 • et saa ääntäsi kuuluviin blogimaailmassa ja se turhauttaa niin paljon, että mietit tällä hetkellä, kannattaako bloggaamista jatkaa ollenkaan
 • pelkäät, että kaikki se työ ja aika, jonka käytät blogiisi, on yhtä tyhjän kanssa.

Opiskelijoiden saavutuksia:

palaute_ba
ilonan lahtotilanne
ilona_palaute

Valmennus ja yhteisö numeroina

+
Jäsentä
+
alalta
%
suosittelee
FB-yhteisössä
juotua kahvikupillista (Koska rakastan kahvia. T: Tiia)

Zoom-tapahtumia ja tapaamisia joka toinen viikko.

Lempeä aloitus viikkoon!

3 live-tapaamista vuodessa (Helsinki, Tampere, Oulu)

Lempeä aloitus viikkoon! (1)

Täydennyskoulutuksia, extra-kursseja, sekä bonuksia.

kauppa

Haluatko:

Kasvattaa lukijamäärää?

palaute-ilpo
palaute_pirkko

Kasvattaa tuloja?

maria_palaute

Kasvattaa asiakasmäärää?

palaute_ba_Jenni_r
Bloggaajasta Ammattilaiseksi

Kasvattaa näkyvyyttä?

kati-palaute-ba
palaute_ba_liisa
palaute-1
palaute-2
palaute-3
plaute-4
palaute-5

Valitse alta itsellesi sopivin vaihtoehto:

397 € / 3 kk

 • 5 moduulin valmennus (arvo 997€)
 • Facebook-yhteisön jäsenyys
 • Maksuttomat täydennyskoulutukset
 • Yhteisön tapahtumat Zoomissa
 • 8 bonusta (arvo 685 €)
 • Hinta sis. alv 24 %

597 € / 6 kk

 • 5 moduulin valmennus (arvo 997€)
 • Saat 1 kk ilmaiseksi
 • Fcebook-yhteisön jäsenyys
 • Maksuttomat täydennyskoulutukset
 • Yhteisön tapahtumat Zoomissa
 • 8 bonusta (arvo 685 €)
 • Hinta sis. alv 24 %

970 € / vuosi

 • 5 moduulin valmennus (arvo 997€)
 • Saat 2 kk ilmaiseksi
 • Facebook-yhteisön jäsenyys
 • Maksuttomat täydennyskoulutukset
 • Yhteisön tapahtumat Zoomissa
 • 8 bonusta (arvo 685 €)
 • 1 maksuton 60 min sparraus / vuosi (arvo 197 €)
 • Luen 5 blogitekstiä tai myyntiviestiä ja annan niistä palautetta
 • Hinta sis. alv 24 %

Hinta määräytyy valintasi mukaan. Kaikki hinnat sis. alv 24 %. Valmennus maksetaan laskulla, ota yhteyttä ja kerro mikä on sinulle sopivin vaihtoehto ja kerro laskutustiedot niin saat paluupostissa laskun. 3 kk jäsenyys maksetaan yhdessä erässä, 6 kk jäsenyys 2 erässä ja 12 kk jäsenyys 3 erässä. Mikäli mielessäsi on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalvelu(at)tiiakonttinen.fi, vastaan sinulle erittäin mielelläni.

Voit tuplata kävijämääräsi, näkyvyytesi tai tulosi jopa muutamassa kuukaudessa.

“Minulla ei ole koskaan ollut blogia enkä ole seurannut säännöllisesti kenenkään blogia eli tämä ”maailma” oli minulle täysin uusi tuttavuus. Ainoana asiana oli sumea ajatus siitä mistä haluaisin kirjoittaa siinä vaiheessa, kun rohkeasti lähdin mukaan verkkovalmennukseen.

 

Täysin untuvikko kaikessa – täysin. Tekniikka oli itselleni haastavaa, mutten koskaan jäänyt yksin ongelmani kanssa, vaan aina sain apua.

 

Jos mietit uskallatko lähteä valmennukseen – lähde, koska itselläni ei olisi tällä hetkellä blogia, en olisi pystynyt siihen yksin.

 

Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ verkkovalmennus on kattava, ymmärrettävä ja erittäin hyvin tehty – voin taata, että saat rahoillesi vastinetta.

 

Verkkovalmennuksen päävalmentaja Tiia Konttinen on rautainen ammattilainen enkä voi muuta kuin suositella."

– Tuula

"Uudistin koko oman kotisivun visuaaliseen ilmeen, copyn, alustan sekä domainin Tiian valmennuksessa saamieni ohjeiden perusteella. Kotisivut ovat alkanut tuottamaan. Olen saanut uusien kotisivujen kautta useita tarjouspyyntöjä tulla esiintymään erilaisiin asiakaskokemusta sivuaviin tilaisuuksiin."

-Perttu

"Paljon olen oppinut! Ensinnäkin, määrittelin, kelle haluan ylipäänsä kirjoittaa. Tämä on auttanut kohdentamaan omaa kirjoittamistakin ja tietynlaiset "häröilyt" ovat lähteneet mielestä pois.

 Kaiken kaikkiaan olen saanut paljon ideoita ja mietin myös toisen asiantuntijablogin perustamista hieman toisesta näkökulmasta kuin nyt.

Sen, mitä nyt olen jakanut blogiini, niin olen saanut positiivisia kommentteja juurikin kohderyhmältäni. Ennenkaikkea olen ollut tosi iloinen siitä, että kohderyhmääni kuuluvat lukijat ovat kommentoineet ja antaneet hurjasti ajattelemisen aihetta ja itseasiassa näiden kautta olen saanut blogikirjoituksen aiheita!"

-Maarit

Valmennuksen sisältö:

 1. Tervetuloa 
 2. Miten kurssialusta toimii?
 3. Valmennuksen sisältö
 4. Facebook-yhteisö
 1. Opiskelutekniikka
 2. Tulevaisuuden blogit ja sisältömarkkinointi
 3. Miksi ammattimaisuus on tärkeää?
 4. Millainen blogi tuo oikeasti rahaa?
 5. Ajanhallinta
 6. Tarkistuslista ja välikysely
 1. Blogin tavoite
 2. Oman intohimon löytäminen
 3. Miten löytää aihe, joka tuo tuloja?
 4. Miten aihe rajataan Suomeen sopivaksi?
 5. Taustatyön tekemisen tärkeys
 6. Unelma-lukijat eli kohdeyleisö
 7. Tarkistuslista ja välikysely
 1. Millainen sisältö huomataan massojen keskeltä?
 2. Toimiva sisältöstrategia
 3. Vuosikello ja julkaisukalenteri
 4. Näin löydät oman tyylisi (Tone on Voice)
 5. Postaustyypit, jotka tuovat lukijoita
 6. Postausten muotoilu, editointi ja kuvat
 7. Tarkistuslista ja välikysely
 1. Hakukoneoptimointi
 2. Vieraskynät, podcastit ja webinaarit
 3. Some (IG, FB, Youtube)
 4. Media ja Mediakortti
 5. Tarkistuslista ja välikysely
 1. Bonukset
 2. TekniikkaTorstain tallenteet
 3. Täydennyskoulutukset
 4. Active Campagin koulutus
 5. Bisnessmallit ja tavat kaupallistaa
 6. 10 000 € / vuosi
 7. 50 000 € / vuosi
 8. 100 000 € / vuosi
 1. Uusi oikopolku bloggaamisen aloittamiseen
 2. 40+ tutorial-videota WordPressille
 3. Näin teet ensimmäisen verkkokurssin
 4. Sähköpostilistan Boost -kasvu
 5. Timanttiset Tulovirrat™
 6. Sisältöhakkerin™ kirjoitusprosessi

Rahat takaisin takuu

Annan valmennukselle täyden 30 päivän rahat takaisin takuun. Jos et ole tyytyväinen valmennuksen sisältöön, saat rahasi takaisin 100 %.

Kysymyksiä? Ota yhteyttä asiakaspalvelu(at)tiiakonttinen.fi tai +358 44 231 4679 (ma-to 9 - 16), vastaan sinulle erittäin mielelläni.

Mitä tapahtuu, kun maksat valmennuksen?

 • Tarkista kassalla, että sähköpostiosoitteesi on oikein.
 • Merkitse  Kassalla "Lisätietoja" kohtaan yrityksesi y-tunnus, jotta se tulee kuittiin näkyviin.
 • Maksun jälkeen muista palata takaisin verkkokauppaan, jotta maksu rekisteröityy ja pystyn lähettämään sinulle kuitin sekä tunnukset kurssille.
 • Saat sähköpostiisi kaksi viestiä; kuitin sekä käyttäjätunnuksen ja salasanan.
 • Sen lisäksi lähetän sinulle tervetuloa-kirjeen ja ohjeet kurssille kirjautumista varten.
 • Kiitos-sivulla sekä ennakkotehtävä-sivulla on tervetuloa video sekä lyhyt video opiskelutekniikasta.
 • Tarvitset tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin, jotta voit osallistua valmennukseen. Sekä tietysti nettiyhteyden.
 • Materiaali julkaistaan kerralla.
 • Pilko viikon opiskelumateriaalia esimerkiksi 60 min per päivä.

Antoisia opiskeluhetkiä! Nähdään valmennuksessa ja yhteisössä!