Miljoona euroa bloggaamalla - vaikka blogien pitäisi olla kuolemassa

MAKSUTON case study sisällöntuottajille, yrittäjille ja bloggaajille.

Blogien kuolemasta on puhuttu jo vuosia. Silti edelleen sekä yrittäjät, yritykset että kuluttajat tienaavat rahaa ja hankkivat uusia asiakkaita täysin ilmaiseksi blogien avulla.

Tässä maksuttomassa case studyssa avaan, kuinka olen rakentanut oman yritysblogini, miten tienaan sillä rahaa sekä kuinka paljon olen tehnyt rahaa affiliate-markkinoinnilla.

Hämmästyttävintä on se, että jos käyt lukemassa blogiani, et näe siellä häiritseviä pop uppeja, mainoksia tai vilkkuvia bannereita.

Kehittämäni sisällöntuotannon menetelmä antaa sinun kirjoittaa laadukasta sisältöä ja maksimoida tulokset - jo muutamassa viikossa.

miljoona euroa bloggaamalla
Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please check the required field.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Tässä hieman esimakua 77-sivuisesta oppaasta:

miljoona euroa bloggaamalla
Nollasta miljoonaan bloggaamalla
miljoona euroa bloggaamalla
Nollasta miljoonaan bloggaamalla (2)

Miljoona euroa bloggaamalla

Olen auttanut asiakkaitani tekemään sisältömarkkinoinnilla satoja tuhansia euroja bruttona. Löytyypä siellä muutama asiakas, jotka ovat nostaneet vuosiliikevaihdon yli miljoonaan euroon. Ja nyt kerron sinulle parhaat vinkit, joiden avulla sinä voit tehdä samoin.

 

Olet todennäköisesti yrittäjä, joka kaipaa enemmän vapautta. Sinua kuormittaa jatkuva somessa roikkuminen, markkinointi ja myynti ja toivot, että

  • joko voisit tehdä sitä helpommin
  • tai joku tekisi kaiken työn puolestasi.

 

Minulta kysytään usein, miksi valitsin bloggaamisen. Eikö olisi ollut helpompaa markkinoida Facebookissa tai Googlessa?

 

Varmasti olisi. Mutta kohdallani tilanne ei ollut niin yksinkertainen.

 

Olin perustanut yritykseni 1.11.2015 ja julkaissut ensimmäisen e-kirjani (Sinullakin on oikeus vaurastua). Olin rakentanut Facebook-mainoksilla myyntikoneen, joka puksutti minulle tasaista myyntiä viikosta toiseen.

 

Kunnes helmikuussa 2016 mainosten näkyvyys putosi lähes nollaan.

 

Koska mainokset eivät enää toimineet ja yritys oli ollut pystyssä vajaat viisi kuukautta, oli pakko keksiä jokin toinen keino markkinoida e-kirjaani.

 

Olin pari vuotta aikaisemmin perustanut Unelma Onnellisuudesta -blogin, joka olikin yllättäen alkanut saada lukijoita. Kevääseen 2016 mennessä blogissa kävi 10 000 lukijaa kuukausittain, joten ajattelin, että voisin perustaa omaa nimeäni kantavan blogin ja markkinoida e-kirjaani sen kautta.

 

Tiiakonttinen.fi-blogi on perustettu virallisesti helmikuun lopulla 2016, mutta tällä hetkellä ensimmäinen virallinen blogiteksti on julkaistu 19.3.2016.

 

Ensimmäisten viikkojen aikana minulla ei oikeastaan ollut mitään strategiaa. Minulle oli tärkeintä, että tuotan sisältöä ja jaan tietoa e-kirjastani.

 

Kirjoitin ja julkaisin yhden uuden blogitekstin viikossa (joskin osa näistä on jo poistettu, koska aihe on blogissa muuttunut olennaisesti) ja jaoin sisältöjä innokkaasti sosiaalisessa mediassa. Pääsääntöisesti jaoin julkaisuja FB-ryhmissä, sillä omissa somekanavissani oli vasta vähän seuraajia.

 

Unelma Onnellisuudesta -blogin FB-sivulla oli n. 25 000 seuraajaa, mutta aihe oli hyvin erilainen kuin toisessa blogissani, joten lukijoita oli sen kautta vaikea saada.

 

Muutaman viikon kuluttua blogin syntymisen jälkeen aloin saamaan ensimmäisiä sähköposteja. Niissä kerrottiin, ettei blogini lukemista malteta lopettaa ja että jollakin oli ollut jo useamman päivän 7 eri blogipostausta auki, koska sisältö oli ollut niin hyödyllistä.

 

Ajan mittaan samankaltaisia viestejä alkoi tulla yhä enemmän ja enemmän. Siitä sain idean ryhtyä kouluttamaan bloggaamista.

 

Ja siitä tämä polku on lähtenyt liikkeelle.

 

Edelleen blogini on yritykseni markkinoinnin perusta ja kivijalka. Enkä vaihtaisi sitä yhtään mihinkään.

miljoona euroa bloggaamalla
Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please check the required field.
Something went wrong. Please check your entries and try again.