Avaa ovi lisääntyvälle vapaa-ajalle: Automatisoi markkinointisi ja asiakashankintasi yksinkertaisella menetelmällä

"Uudistin koko oman kotisivun visuaaliseen ilmeen, copyn, alustan sekä domainin Tiian valmennuksessa saamieni ohjeiden perusteella. Kotisivut ovat alkanut tuottamaan. Olen saanut uusien kotisivujen kautta useita tarjouspyyntöjä tulla esiintymään erilaisiin asiakaskokemusta sivuaviin tilaisuuksiin." -Perttu

* * * * *

"Tämä kurssi vain paranee loppua kohti. Tämän aikana minulla tapahtui 'valaistuminen' tässä koko touhussa. Sisältömarkkinoinnin teoriasta muodostui looginen ymmärretty kokonaisuus. Tämä jakso oli erityisen johdonmukainen. Videot olivat erittäin selkeitä ja perusteellisia." -Opiskelija

Oletko kyllästynyt käyttämään loputtomasti tunteja markkinointiin, joka ei kuitenkaan tuota haluamiasi tuloksia?

 

Onko sinulla vaikeuksia houkutella kävijöitä verkkosivustollesi, puhumattakaan, että saisit heistä maksavia asiakkaita?

 

Pienyrittäjänä aikasi on kallisarvoista eikä sinulla ole aikaa jahdata jokaista asiakasta erikseen.

 

Tarvitset siis markkinointia, joka toimii vaivattomammin, eikä vain kovan työn tuloksena.

 

Olet saattanut tulla siihen johtopäätökseen, että markkinointi on onnenkauppaa ja että vain ne, joilla on rahaa laittaa mainoksiin, voivat menestyä.

 

On niin paljon epävarmuutta, uusia trendejä ja käsitteitä... On helppoa ajatella, että markkinointi on vain ajan haaskausta. 

 

Siksi tarvitset ratkaisun, joka antaa sinulle mielenrauhaa ja auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi helpommin.

 

Kuvittele, että sinulla on sisältökone, joka toimii väsymättä 24/7 ja tuo sinulle tasaisena virtana uusia liidejä ja asiakkaita.

 

Oikealla strategialla ja lähestymistavalla voit tuottaa sisältöä, joka sitouttaa kohdeyleisösi ja tekee heistä uskollisia asiakkaita.

 

Yrittäjänä, joka ymmärtää markkinoinnin mukanaan tuomat kamppailut ja epäilykset, autan sinua voittamaan ne ja saavuttamaan tavoitteesi.

 

Tehdään yhdessä yrityksellesi sisältökoneisto, joka säästää aikaasi, houkuttelee lisää liidejä ja kasvattaa liiketoimintaasi.

Modernisoi yrityksesi markkinointi ja näe kasvupyrähdys uusien asiakkaiden hankinnassa - esittelyssä vertaistuellinen koulutuskokonaisuus, joka opettaa sinut automatisoimaan markkinointisi muutamassa kuukaudessa.

Askel askeleelta etenevän koulutusohjelman avulla opit selkeyttämään ja yksinkertaistamaan sisältömarkkinointiasi ja luomaan automatisoidun sisältökoneiston, joka tuo sinulle väsymättömästi uusia asiakkaita silloinkin, kun haluat viettää vapaapäivää perheesi kanssa. 

 

Koulutusohjelma tarjoaa kattavaa opetusta mielenkiintoisen ja lisäarvoa tuottavan sisällön luomiseen.

 

Sisällön, joka houkuttelee enemmän kävijöitä kotisivuillesi, kehittää kirjoitustaitoasi ja auttaa sinua tulemaan arvostetuksi ja luotettavaksi ammattilaiseksi.

 

Minä tiedän, että sinä olet jo nyt arvostettu ja luotettava mutta yhdessä me kerromme sen myös sinun potentiaalisille asiakkaillesi.

 

Saat myös vertaistukea yritystoiminnan kasvattamiseen ja sisällöntuotantoon - tästä on apua niinä päivinä, kun tuntuu ettei kirjoittamisesta irtoa yhtään mitään.

 

Saat tukea, ohjausta ja samanhenkisistä yrittäjistä koostuvan yhteisön, joka ei jätä sinua yksin. 

 

Liittymällä koulutusohjelmaamme saat päävalmentajan 10 vuoden kokemuksen ja ammattitaidon yhdessä siistissä paketissa - aina unelma-asiakkaan tunnistamisesta ja asiakasprofiilin luomisesta digimarkkinointiin, myyntiin ja yritystoiminnan skaalaamiseen.

 

Liittymällä mukaan sinun ei tarvitse enää istua iltoja Googlessa tai Youtubessa etsimässä neulaa heinäsuovasta.

 

Kysyt kysymyksesi Facebook-yhteisöstä ja saat vastauksen todennäköisesti jo 10 minuutin sisällä - samalla kun laitat perheellesi maistuvaa illallista.

 

”Kun rajasin aiheeni tarkasti, minun oli helppo kommunikoida lukijoilleni. Minulle on tärkeää puhua ihmiseltä ihmiselle. Se auttoi selkeästi myös lukijoitani tulemaan asiakkaikseni.” -Katja

* * * * *

"Paljon olen oppinut! Ensinnäkin, määrittelin, kelle haluan ylipäänsä kirjoittaa. Tämä on auttanut kohdentamaan omaa kirjoittamistakin ja tietynlaiset "häröilyt" ovat lähteneet mielestä pois.

 Kaiken kaikkiaan olen saanut paljon ideoita ja mietin myös toisen asiantuntijablogin perustamista hieman toisesta näkökulmasta kuin nyt.

Sen, mitä nyt olen jakanut blogiini, niin olen saanut positiivisia kommentteja juurikin kohderyhmältäni. Ennenkaikkea olen ollut tosi iloinen siitä, että kohderyhmääni kuuluvat lukijat ovat kommentoineet ja antaneet hurjasti ajattelemisen aihetta ja itseasiassa näiden kautta olen saanut blogikirjoituksen aiheita!" -Maarit

Mieti, miltä tuntuu, kun

 • voit luottaa siihen, että kirjoittamasi sisältö tuottaa sinulle tasaista asiakasvirtaa kuukaudesta toiseen ja hallitset täysin itse yritystoimintaasi.
 • Sinulla on tarvittavat tietotaito työskennellä vähemmän, tarjota perheellesi taloudellista turvaa ja luoda yritystoiminta, josta olet jo pitkään haaveillut.
 • Löydät samanhenkisiä ihmisiä, jotka kulkevat samaa polkua kuin sinäkin, henkilöiltä, jotka ovat sitoutuneet rakentamaan omasta yritystoiminnastaan yhtä menestyvän ja tuottavan kuin sinäkin.

Sano hyvästit aikaa vieville markkinointitehtäville: Automatisoitu sisältökoneistosi palvelee ja tuo sinulle asiakkaita kellon ympäri

 

1 | Selkeät ohjeet vaihe vaiheelta:

Koulutusohjelma tarjoaa selkeät ja ytimekkäät ohjeet sisältömarkkinointistrategian luomiseen, parantamiseen sekä verkkosivujen liikenteen lisäämiseen. Tämä tarkoittaa, että vietät vähemmän aikaa testaamalla ja kokeilemalla mikä toimii ja mikä ei ja enemmän aikaa tehokkaiden markkinointistrategioiden toteuttamiseen. Autan sinua luomaan tehokkaan ja toimivan sisältökalenterin, josta napsit sisältöjä niin kotisivuille, someen, yritysblogiin tai uutiskirjelistalle. Sen lisäksi opetan sinulle yksinkertaisen keinon optimoida sisältösi hakukoneita varten - näin saat säännöllisesti uusia asiakkaita suoraan Googlesta.

 

2 | Parempi sitoutuminen ja konversiot:

Opetan sinua tuottamaan unelma-asiakkaitasi kiinnostavaa ja heille lisäarvoa tuottavaa tekstisisältöä, joka houkuttelee enemmän kävijöitä. Mitä enemmän saat kävijöitä kotisivuillesi, sitä enemmän voit ohjata heitä myyntitunneliisi ja sitä enemmän sinun on mahdollista saada kauppaa. Opetan sinulle useita eri keinoja houkutella kävijöitä kotisivuillesi. Saat valmiita kirjoitusmalleja yritysblogiin, sosiaaliseen mediaan sekä uutiskirjelistalle. Näin nopeutat kirjoitustyötä ja vapautat aikaa sekä asiakkaiden auttamiseen että omaan vapaa-aikaan.

 

3 | Uudet tulonlähteet:

Koulutusohjelmassa käyn läpi useita eri keinoja lisätä liikevaihtoa ja kassavirtaa. Yrittäjänä voit tuottaa myös digitaaliais tuotteita, kuten webinaareja, podcastia, e-kirjoja ja verkkokursseja. Myös muiden kollegoiden tuotteiden suosittelu on kannattavaa - sinun ei tarvitse tehdä tuotetta, eikä hoitaa asiakaspalvelua vaan ainoastaan suosittelet tuotetta yleisöllesi. Kollega hoitaa kaiken muun ja maksaa sinulle pienen provision uusista asiakkaista.  Olet varmasti kuullut sanonnan “ei kannata laittaa kaikkia munia samaan koriin”. Tähän tähtäämme. Luomme useampia tulovirtoja, jotta saamme kauppasi kuhisemaan ja kassasi kasvuun.

 

4 | Jatkuva tuki ja yhteisö:

Vertaistuellisessa yhteisössä on samankaltaisia ja samanhenkisiä yrittäjiä kuin sinäkin. Yhteisö on pienyrittäjille tukeva ja turvallinen ympäristö, jossa he voivat poimia ideoita toisiltaan, oppia kollegoiltaan ja pysyä motivoituneena. Päävalmentajana olen läsnä yhteisössä lähes viikoittain. Järjestän erilaisia Zoom-tapaamisia, kuten kirjoitushetkiä, markkinointiin ja myyntiin liittyviä tapaamisia kuin myös kotisivujen tekniikkaan liittyviä koulutushetkiä. Muista ettei tyhmiä kysymyksiä olekaan - on tarpeellisia kysymyksiä, jotka ansaitsevat vastauksen.

 

5 | Lisää kauppoja ja kannattavuutta:

Ottamalla käyttöön koulutusohjelmassa opittuja strategioita ja tekniikoita lisäät merkittävästi tulojasi ja kasvatat yrityksesi kannattavuutta. Lähdetäänkö yhdessä tavoittelemaan liikevaihdon tuplaamista? Vai kenties triplaamista? Yhteisössä on opiskelijoita, jotka ovat tehneet ensimmäisenä vuotena jopa 100 000 euroa myyntiä vain sillä, että he ovat yksinkertaistaneet markkinointiaan ja keskittyneet oikeisiin ja olennaisiin asioihin.

“Hyvää lisätietoa on tullut. Ja syitä, miksi pitää tehdä niin kuin pitää. Asioilla on merkityksensä, eikä blogin (menestyvän sellaisen) kirjoittaminen olekaan pelkkää ajatuksen virran suoltamista. Toisaalta perusteellinen työ fokuksen ympärillä on myös tehnyt sen, että nyt tiedän mitä haluan kirjoittaa, kenelle ja miksi ja millaista apua pystyn ja haluan tarjota asiakkaalleni.” -Opiskelija

Opiskelijoiden kokemuksia:

jenni_palaute
palaute_outi
maria_palaute
palaute_ba

"Olen myynyt kolmen viimeisen vuoden aikana verkon kautta lähes miljoonalla eurolla terapiaa, kirjoja, verkkokursseja ja koulutusta. Ja siitä voin kiittää Tiiaa. Ei hassumpi tulos muutaman sadan euron satsauksesta Tiian valmennukseen." -Katja

 

*****

 

Opiskelijani lähetti 3 sähköpostia omalle listalleen (listalla 377 osoitetta). Kampanjan keskiarvo CTR*  oli 24,1 % ja konversio* huikeat 56,5 %. Opiskelijani teki myyntiä 3 sähköpostilla yhteensä 5179,26 €.

*Tunnuslukuja, jotka opeta valmennuksessani

 

*****

Opiskelijani keräsivät yli 500 nimeä sähköpostilistalle 30 päivässä. Tällä hetkellä heidän sähköpostilistallaan on yli 4000 nimeä.

Opiskelijani lähettää 3 uutiskirjettä viikossa ja myy jokaisella kirjeellä keskimäärin 125 euroa (kuukaudessa n. 1500 euroa).

Tämä on hänen sivubisneksensä ja pyörii puhtaasti sähköpostimarkkinoinnilla. Hän arvioi, että tekee vuosittain myyntiä noin 22 000 euroa. Hän myy fyysisiä kirjoja ja kaksi kertaa vuodessa hän lanseeraa 5 viikon mittaisen verkkokurssin. Hänen sähköpostilistansa kasvaa tasaisesti joka kuukausi ja listalta poistumisprosentti on pieni.

liisa-palaute-ba-20

Modernisoi markkinointistrategiasi ja hanki lisää vapaa-aikaa vallankumouksellisella automatisoidulla sisältökoneistolla

Oletko valmis nostamaan sisältömarkkinointiasi, jättämään kilpailijat taaksesi ja siirtämään yrityksesi kasvun ohituskaistalle?

 

Liity mukaan tänään ja hanki käyttöösi askel askeleelta etenevä koulutusohjelma, joka opettaa sinulle kuinka modernisoit ja yksinkertaistata sisältömarkkinointisi, hankit lisää kävijöitä kotisivuillesi ja teet heistä maksavia asiakkaita säännöllisesti.

 

Saat jatkuvaa vertaistukea ja ympäröit itsesi samanhenkisillä yrittäjillä ja uusilla kollegoilla.

 

Kun sitoudut kuuden kuukauden jaksoksi, luot merkittävää eroa kilpailijoihisi ja näet, kuinka yksinkertaistamalla markkinointisi on mahdollista saada enemmän vapaa-aikaa ja lisää asiakkaita.

 

Liity mukaan tänään! Saat koulutusohjelman käyttöösi saman tien.

1342+ OSALLISTUNUT JO MUKAAN VUODESTA 2016

Entä koulutusohjelman hinta?

Tämä koulutusohjelma on tuonut opiskelijoilleni kymmeniä tuhansia euroja kauppoja säännöllisesti. Voisin hyvin veloittaa tästä tuhansia euroja, sillä tiedän, että menetelmäni toimii. Tarjoan kuitenkin matalan kynnyksen mahdollisuutta tulla mukaan.

Voit aloittaa opiskelun jo tänään. Materiaalit avataan sinulle maksun jälkeen n. 10 minuutin kuluessa.

Valitse alta itsellesi sopivin vaihtoehto:

397 € / 3 kk

 • 5 moduulin valmennus (arvo 997€)
 • Facebook-yhteisön jäsenyys
 • Maksuttomat täydennyskoulutukset
 • Yhteisön tapahtumat Zoomissa
 • 8 bonusta (arvo 685 €)
 • Hinta sis. alv 24 %

597 € / 6 kk

 • 5 moduulin valmennus (arvo 997€)
 • Saat 1 kk ilmaiseksi
 • Fcebook-yhteisön jäsenyys
 • Maksuttomat täydennyskoulutukset
 • Yhteisön tapahtumat Zoomissa
 • 8 bonusta (arvo 685 €)
 • Hinta sis. alv 24 %

970 € / vuosi

 • 5 moduulin valmennus (arvo 997€)
 • Saat 2 kk ilmaiseksi
 • Facebook-yhteisön jäsenyys
 • Maksuttomat täydennyskoulutukset
 • Yhteisön tapahtumat Zoomissa
 • 8 bonusta (arvo 685 €)
 • 1 maksuton 60 min sparraus / vuosi (arvo 197 €)
 • Luen 5 blogitekstiä tai myyntiviestiä ja annan niistä palautetta
 • Hinta sis. alv 24 %

Hinta määräytyy valintasi mukaan. Kaikki hinnat sis. alv 24 %. Valmennus maksetaan laskulla, ota yhteyttä ja kerro mikä on sinulle sopivin vaihtoehto ja kerro laskutustiedot niin saat paluupostissa laskun. 3 kk jäsenyys maksetaan yhdessä erässä, 6 kk jäsenyys 2 erässä ja 12 kk jäsenyys 3 erässä. Mikäli mielessäsi on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalvelu(at)tiiakonttinen.fi, vastaan sinulle erittäin mielelläni.

Tyytyväisyystakuu

Kokeile koulutusohjelmaa ja vertaistuellista yhteisöä 30 päivää. Jos et ole tyytyväinen, maksan jäsenmaksusi takaisin.

"Olen parin vuoden aikana kuunnellut satoja tunteja erilaisia webinaareja some-markkinoinnista, sisällöntuotannosta ja verkkokursseista, joten minulla alkaa olla jo erinomainen näppituntuma siitä, mitä Suomessa on tarjolla. On harmillista, että osa yrittää matkia sinua, mutta kyllä sinä ole huippu. Vertailen koko ajan, miten sinä olet joitakin asioita opettanut, ja en ole vielä löytänyt edes yliopistojen kouluttajista samanlaista osaamista." -Opiskelija

Tässä kohtaa saatat miettiä, sopiiko koulutusohjelma ja yhteisö juuri sinulle.

Kun päätät liittyä koulutusohjelmaan, liityt samalla samanhenkisten ihmisten yhteisöön, jossa kaikki työskentelevät samankaltaisten tavoitteiden eteen.

 

Saat käyttöösi runsaasti resursseja ja työkaluja, jotka auttavat sinua kasvattamaan liiketoimintaasi ja siirtämään yrityksesi kasvun ohituskaistalle.

 

Asiantuntevana pääkouluttajana opastan ja ohjaan sinua prosessin jokaisen vaiheen läpi ja annan sinulle arvokkaita oivalluksia ja kiertoteitä, jotka estävät sinua putoamasta turhiin sudenkuoppiin

Jos kuitenkin päätät jatkaa polulla, jolla nyt olet, etkä liity mukaan koulutusohjelmaan, on epätodennäköistä, että koet kasvua ja menestystä niin kuin toivot.

 

Ilman vertais- ja asiantuntijayhteisön tukea ja ohjausta voi olla vaikeaa pysyä motivoituneena ja oikealla polulla.

 

Saatat jatkaa kamppailua samojen ongelmien ja esteiden kanssa, jotka ovat jarruttaneet sinua tähänkin saakka, ja saatat jopa kokea takaiskuja, jotka voivat edelleen haitata edistymistäsi.

Kun olet ollut vuoden jäsenenä koulutusohjelmassa, voit odottaa näkeväsi liiketoiminnassasi merkittävää kasvua ja edistystä.

 

Olet kehittänyt selkeämmän käsityksen tavoitteistasi ja tavoitteistasi ja olet kehittänyt niiden saavuttamiseen tarvittavat taidot ja strategiat.

 

Sinulla on tukeva verkosto ystäviä, kollegoita ja kumppaneita, jotka antavat sinulle jatkossakin ohjausta ja palautetta.

 

Sinulla on pääsy jatkuviin materiaaleihin, tapaamisiin, koulutuksiin ja tukeen, joka auttaa sinua pysymään menestyksen tiellä.

 

Muista, että koulutusohjelman avulla saat käyttöösi kattavan sisältömarkkinointimenetelmän, jonka avulla rakennat sisältökoneiston, joka tuo sinulle uusia asiakkaita väsymättömästi.

 

Teet vähemmän mutta saat enemmän, sillä sisältökoneiston avulla säästät kallisarvoista aikaa ja vaivaa mutta kasvatat liidien ja uusien asiakkaiden määrää.

 

Saat arvokasta vertaistukea yli 930 jäsenen Facebook-yhteisöstä, joka auttaa sinua jokaisessa vaiheessa matkallasi ja tyytyväisyystakuu takaa, että sinulla ei ole mitään menetettävää.

 

Mitä pidempään odotat, sitä pidempään odotat myös tuloksia.

 

Klikkaa alla olevaa liity mukaan nyt.

Tämä on Suomen ainoa, näin kattava valmennus, joka keskittyy automatisoidun sisältökoneiston luomiseen.

 1. Tervetuloa 
 2. Miten kurssialusta toimii?
 3. Valmennuksen sisältö
 4. Facebook-yhteisö
 1. Opiskelutekniikka
 2. Tulevaisuuden blogit ja sisältömarkkinointi
 3. Miksi ammattimaisuus on tärkeää?
 4. Millainen blogi tuo oikeasti rahaa?
 5. Ajanhallinta
 6. Tarkistuslista ja välikysely
 1. Blogin tavoite
 2. Oman intohimon löytäminen
 3. Miten löytää aihe, joka tuo tuloja?
 4. Miten aihe rajataan Suomeen sopivaksi?
 5. Taustatyön tekemisen tärkeys
 6. Unelma-lukijat eli kohdeyleisö
 7. Tarkistuslista ja välikysely
 1. Millainen sisältö huomataan massojen keskeltä?
 2. Toimiva sisältöstrategia
 3. Vuosikello ja julkaisukalenteri
 4. Näin löydät oman tyylisi (Tone on Voice)
 5. Postaustyypit, jotka tuovat lukijoita
 6. Postausten muotoilu, editointi ja kuvat
 7. Tarkistuslista ja välikysely
 1. Hakukoneoptimointi
 2. Vieraskynät, podcastit ja webinaarit
 3. Some (IG, FB, Youtube)
 4. Media ja Mediakortti
 5. Tarkistuslista ja välikysely
 1. Bonukset
 2. TekniikkaTorstain tallenteet
 3. Täydennyskoulutukset
 4. Active Campagin koulutus
 5. Bisnessmallit ja tavat kaupallistaa
 6. 10 000 € / vuosi
 7. 50 000 € / vuosi
 8. 100 000 € / vuosi
 1. Uusi oikopolku bloggaamisen aloittamiseen
 2. 40+ tutorial-videota WordPressille
 3. Näin teet ensimmäisen verkkokurssin
 4. Sähköpostilistan Boost -kasvu
 5. Timanttiset Tulovirrat™
 6. Sisältöhakkerin™ kirjoitusprosessi
4

Hei, minun nimeni on Tiia Konttinen. Kun aloitin bloggaamisen maaliskuussa 2016, olin ihan tavallinen erityiskaksosten yksinhuoltajaäiti. En ollut (enkä edelleenkään ole) internet-guru, enkä pahemmin välitäkään olla. Olen tavallinen kuten sinäkin.

 

Olen koulutukseltani taloushallinnon tradenomi. Yliopistoon en koskaan halunnut mennä, sillä tiesin, että en pystyisi opiskelemaan siellä. Olen aina ollut enemmän käytännön kuin teorian ihminen. Media-alan koulutusta minulla ei ole.

 

Vuodesta 2007 lähtien haaveilin työstä, jota voin tehdä kotoa käsin. Työstä, jossa voin itse päättää miten paljon (tai vähän) teen töitä, missä voin tehdä töitä (kotona vai kahvilassa; itse asiassa kirjoitan tätä tekstiä tällä hetkellä Kuopion Coffee Housessa) ja miten paljon minulla on mahdollisuus ansaita rahaa.

 

Ja ihan samalla tavalla kuin sinäkin, minä tuskailin sen kanssa, miten voin ansaita verkon kautta rahaa. Yritin ansaita rahaa Google Adsensella, koska niinhän kaikki muutkin rahaa tienaa. Parhaimmillaan ansaitsin noin 70 € - 100 € joka toinen kuukausi - jos kaikki meni hyvin.

 

Kulutin lähes 5 000 € rahaa luottokorteilta juostessasi "rikastu-yhdessä-yössä" ohjelmien, e-kirjojen ja valmennusten perässä. Hakkasin päätäni seinään pitkään ja tuloksetta. 

 

Yllättävää kyllä palaset alkoivat loksahdella paikoilleen sen jälkeen, kun ymmärsin, missä olin tehnyt kaiken aikaa virheen. Tämä virhe maksoi minulle todella paljon, sillä jos olisin tiennyt tämän 8 vuotta sitten, olisin ansainnut yritykselläni rahaa paljon enemmän.

 

Mutta siinä vaiheessa, kun oivalsin tämän virheen, kaikki palaset loksahtelivat pikkuhiljaa oikeille paikoilleen ja elämäni muuttui totaalisesti.

 

Ei, en ole ostanut tuloillani viinitilaa Espanjasta enkä uusinta Mersua tai Teslaa. Et näe nimeäni Iltalehden verotiedoissa. Asun vuokralla, eikä minulla ole autoa eikä televisiota (oma valinta).

 

Mutta raha, jota ansaitsen, mahdollistaa sellaisen elämäntyylin, josta olen pitkään haaveillut:

 • voin tehdä töitä kotoa käsin,
 • voin nukkua aamulla niin pitkään kuin huvittaa, 
 • minun ei tarvitse huolehtia verkkopankkiin tipahtelevista laskuista eikä yllättävistä menoeristä,
 • minun ei tarvitse huolehtia, mistä saan rahaa jos joudun sairaslomalle (olen ollut pitkällä sairaslomalla kolme kertaa tänä aikana),
 • osan tuotoista sijoitan ja kasvatan mahdollisuuttani saavuttaa taloudellinen vapaus,
 • voin matkustella Suomessa ja ulkomailla muutaman kerran vuodessa. 

 

Minulla ei ole ollut esimiestä lähes kymmeneen (10!) vuoteen, teen itse omat aikatauluni eikä minun tarvitse murehtia rahasta ihan äkkiä. Pointtini on se, että jos minä olen onnistunut tässä, niin onnistut sinäkin. En ole mikään guru, enkä haluakaan olla, olen ihan tavallinen perheenäiti ja lähtenyt liikkeelle nollasta.

 

Opiskelijani ovat antaneet minulle tittelin "Suomen johtava blogikuningatar", jota kannan sekä ylpeänä että nöyränä. 

 

Usein kysytyt kysymykset

Milloin valmennus alkaa ja milloin se päättyy?

Valmennus alkaa saman tien kun maksat valmennusmaksun. Avaan sinulle ensimmäiset materiaalit ja pääset opiskelemaan vaikka 10 minuutin kuluttua. Mutta voit aloittaa myöhemminkin, vaikka tulet tänään mukaan.  Materiaali on käytössäsi 9 viikon jälkeenkin aina siihen saakka, kun haluat olla yhteisön jäsen.

Entä jos jään jälkeen opiskelussa? Haittaako se?

Ei missään nimessä! Me kaikki tiedämme, että arki vie välillä mennessään. Lapset sairastuvat, me sairastumme. Vesiputki hajoaa ja täytyy remontoida. Tämä on täysin normaalia.

Valmennusmateriaali on käytössäsi niin pitkään kuin haluat olla mukana ja yhteisömme jäsen. Jäsenmaksu veloitetaan kuukausittain. Sitoudut siis vain kuukaudeksi kerrallaan.

 

Jos haluat pitää kuukauden taukoa, se onnistuu ilman muuta! Tällöin laita minulle viestiä niin annan ohjeet, kuinka se onnistuu.

 

Ai niin, jos nostan valmennuksen hintaa tulevaisuudessa, sinä lukitset tämän hinnan itsellesi niin pitkäksi aikaa, kun olet meillä jäsenenä. Ja kun päivitän materiaalia, saat uudistetut materiaalit samaan hintaan <3

Pitääkö minun perustaa uusi yritysblogi?

Ei tarvitse. 99 % kotisivualustoista voidaan lisätä blogi, jolloin sisältö tukee kotisivujenkin SEO-optimontia. Minulla on ohjeet WordPress-alustalle, mutta yhteisössämme on myös Squarespace, Wix ja Webnode alustaa käyttäviä. He auttavat varmasti mielellään.

Haluaisin niiin tulla mukaan, mutta talous on tiukalla juuri nyt...

Ymmärrän enemmän kuin hyvin, miltä sinusta tuntuu. Mutta haluan olla sinulla rehellinen. Sinulta kuluu enemmän aikaa ja rahaa etsiä ja soveltaa tietoa yksin, hankkia ohjelmia, joita et oikeastaan edes tarvitse (vaikka ajattelit, että tarvitset, koska yhdessä ilmaisessa materiaalissa niin sanottiin...)

Sen sijaan sinulla on mahdollisuus hankkia yksi menetelmä, jonka avulla voit ansaita tuloja huomattavasti nopeammin.

En halua, että kulutat viimeiset ruokarahat tähän valmennukseen <3 Jos sinun taloudellinen tilanteesi on todella haastava, silloin en suosittele osallistumaan valmennukseen. Mutta jos sinulla on tarvittava raha, ota rohkeasti askel kohti pelkoasi ja kohtaa se silmästä silmään. Usko pois, kun pääset pelon tuolle puolen, huomaat, ettei mitään pelättävää ollutkaan.

Missä muodossa valmennusmateriaali on?

Suurin osa materiaalista on videomuotoista. Olen pilkkonut videot 5 - 15 minuutin pituisiksi. Tehtävät ovat pdf- sekä .docx muodossa. Teknistä osaamista vaativat materiaalit ovat videomuodossa.

Miten pitkä valmennus on?

Loistava kysymys! Verkkovalmennuksen pituus on 9 viikkoa. Huomioithan, että valmennusmateriaali on kuitenkin käyttössäsi niin pitkään kuin haluat olla yhteisömme jäsenenä. 

En siis sulje materiaalia 9 viikon jälkeen! Ja kun lisään materiaalia valmennukseen, saat ne ilman erillistä kulua.

Kysymystäni ei ole listattu tässä, mitä teen?

Laita minulle sähköpostia osoitteella asiakaspalvelu(at)tiiakonttinen.fi tai Instagramin yksityisviestin kautta @tiia_konttinen. Vastaan sinulle erittäin mielelläni.

Haluatko vielä kysyä jotain? Ota yhteyttä sähköpostilla asiakaspalvelu(at)tiiakonttinen.fi  Vastaan sinulle erittäin mielelläni!

Mitä tapahtuu, kun ostat valmennuksen?

 • Tarkista kassalla, että sähköpostiosoitteesi on oikein.
 • Merkitse  Kassalla "Lisätietoja" kohtaan yrityksesi y-tunnus, jotta se tulee kuittiin näkyviin.
 • Maksun jälkeen muista palata takaisin verkkokauppaan, jotta maksu rekisteröityy ja pystymme lähettämään sinulle kuitin sekä tunnukset kurssille.
 • Saat sähköpostiisi kaksi viestiä; kuitin sekä käyttäjätunnuksen ja salasanan.
 • Sen lisäksi lähetän sinulle tervetuloa-kirjeen ja ohjeet kurssille kirjautumista varten.
 • Kiitos-sivulla sekä ennakkotehtävä-sivulla on tervetuloa video sekä lyhyt video opiskelutekniikasta.
 • Tarvitset tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin, jotta voit osallistua valmennukseen. Sekä tietysti nettiyhteyden.
 • Materiaali julkaistaan kerralla.
 • Pilko viikon opiskelumateriaalia esimerkiksi 60 min per päivä.
 • Valmennusmateriaali on käytössäsi niin pitkään kuin haluat olla jäsenenä.

Haluatko vielä kysyä jotain? Ota yhteyttä sähköpostilla asiakaspalvelu(at)tiiakonttinen.fi  Vastaan sinulle erittäin mielelläni!