Tervetuloa, ihana nähdä sinut täällä

Tervetuloa lämminhenkiseen ja vertaistuelliseen yhteisöön, jossa sinusta koulutetaan digimarkkinoinnin ja sisällöntuotannon ammattilainen.

 

Yhteisö on rakennettu lähes 10 vuoden kokemuksella sisällöntuotannosta, digimarkkinoinnista sekä automatisoitujen tulovirtojen rakentamisesta verkkoon.

 

Palvelemme pien- ja yksinyrittäjiä, digiyrittäjiä, valmentajia ja asiantuntijoita kuin myös bloggaajia, vaikuttajia ja ammattibloggaajiksi tähtääviä.

 

Yhteisömme koostuu yhteisistä tapahtumista, koulutuksista sekä 6 verkkokurssista, joita voit opiskella omaan tahtiin. 

 

Tapahtumat järjestetään sekä livenä että verkossa. 

 

Vuosittain tapaamme Helsingissä, Tampereella ja Oulussa.

 

Tällä hetkellä yhteisöllä ei ole vielä virallista nimeä, joten sen kantaa edeltäjänsä Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ valmennuksen brändinimeä. Jos siis olet tullut mukaan Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ valmennukseen 2016 - 2022 , olet automaattisesti yhteisön jäsenenä. 

Yhteisön visio ja missio

Visiona on luoda Suomen inspiroivin yhteisö tulevaisuuden sisällöntuottajia ja digimarkkinoijia, jotka tuottavat lempeää, autenttista ja asiakkaita kunnioittavaa sisältöä. 

 

Missiona on vähentää digimarkkinoinnin ympärillä olevaa tietotulvaa ja monimutkaisuutta sekä yksinkertaistaa markkinointiin ja myyntiin käytettävää aikaa ja rahaa.

 

P.s. Ja pitää hauskaa yhdessä

 

Miksi yhteisöön kannattaa liittyä?

1 | Selkeät ohjeet vaihe vaiheelta:

Yhteisön koulutusohjelma tarjoaa selkeät ja ytimekkäät ohjeet sisällöntuotantoon sekä verkkosivujen tai blogin liikenteen lisäämiseen. Tämä tarkoittaa, että vietät vähemmän aikaa testaamalla ja kokeilemalla mikä toimii ja mikä ei ja enemmän aikaa tehokkaiden markkinointistrategioiden toteuttamiseen. Autan sinua luomaan tehokkaan ja toimivan sisältökalenterin, josta napsit sisältöjä niin kotisivuille, someen, yritysblogiin tai uutiskirjelistalle. Sen lisäksi opetan sinulle yksinkertaisen keinon optimoida sisältösi hakukoneita varten - näin saat säännöllisesti uusia kävijöitä, lukijoita ja asiakkaita suoraan Googlesta.

 

2 | Parempi sitoutuminen ja konversiot:

Opetan sinua tuottamaan unelma-asiakkaitasi kiinnostavaa ja heille lisäarvoa tuottavaa tekstisisältöä, joka houkuttelee enemmän kävijöitä. Mitä enemmän saat kävijöitä kotisivuillesi tai blogiisi, sitä enemmän voit ohjata heitä myyntitunneliin ja sitä enemmän sinun on mahdollista saada kauppaa. Opetan sinulle useita eri keinoja houkutella kävijöitä kotisivuillesi. Saat valmiita postausmalleja  blogiin, sosiaaliseen mediaan sekä uutiskirjelistalle. Näin nopeutat kirjoitustyötä ja vapautat aikaa tulojen hankintaan ja omaan vapaa-aikaan.

 

3 | Uudet tulonlähteet:

Koulutusohjelmassa käyn läpi useita eri keinoja lisätä ja kasvattaa tuloja. Voit tuottaa esimerkiksi digitaalisia tuotteita, kuten webinaareja, podcastia, e-kirjoja ja verkkokursseja. Myös muiden yrittäjien tuotteiden suosittelu on kannattavaa - sinun ei tarvitse tehdä tuotetta, eikä hoitaa asiakaspalvelua vaan ainoastaan suosittelet tuotetta yleisöllesi. Yritys hoitaa kaiken muun ja maksaa sinulle pienen provision uusista asiakkaista.  Olet varmasti kuullut sanonnan “ei kannata laittaa kaikkia munia samaan koriin”. Tähän tähtäämme. Luomme useampia tulovirtoja, jotta saamme tulosi kasvuun.

 

4 | Jatkuva tuki ja yhteisö:

Vertaistuellisessa yhteisössä on samankaltaisia ja samanhenkisiä sisällöntuottajia kuin sinäkin. Yhteisö on tukeva ja turvallinen ympäristö, jossa jokainen voi voi poimia ideoita toisiltaan, oppia kollegoiltaan ja pysyä motivoituneena. Päävalmentajana olen läsnä yhteisössä lähes viikoittain. Järjestän erilaisia Zoom-tapaamisia, kuten kirjoitushetkiä, markkinointiin ja myyntiin liittyviä tapaamisia kuin myös kotisivujen tekniikkaan liittyviä koulutushetkiä. Muista ettei tyhmiä kysymyksiä olekaan - on tarpeellisia kysymyksiä, jotka ansaitsevat vastauksen.

 

5 | Lisääntynyt tulovirta:

Ottamalla käyttöön koulutusohjelmassa opittuja strategioita ja tekniikoita lisäät merkittävästi tulojasi ja kasvatat taloudellista turvaa sekä vapaa-aikaa. Lähdetäänkö yhdessä tavoittelemaan tulojen tuplaamista? Vai kenties triplaamista? Yhteisössä on opiskelijoita, jotka ovat tehneet ensimmäisenä vuotena jopa 10 000 euroa komissioita vain sillä, että he ovat yksinkertaistaneet tekemistään ja keskittyneet oikeisiin ja olennaisiin asioihin.

 

6 | Jatkuvat päivitykset ja tuki:

Koulutusohjelma tarjoaa säännöllisiä päivityksiä ja tukea auttaakseni sinua pysymään uusimpien sisältömarkkinoinnin trendien ja tekniikoiden kanssa ajan tasalla. Saat jatkuvaa tukea Facebook-yhteisössä, Zoom-tapaamisissa sekä livenä. 

Jäsenedut ja yhteistyökumppanit

Yhteisön jäsenenä olet oikeutettu alennuksiin ja osaan tapahtumista ilmaiseksi.

 

Tarkat tiedot tapahtumista ja niiden hinnoista tai alennuksista ilmoitamme yhteisön Facebook-yhteisössä sekä jäsenkirjeissä.

 

Kaikki jäsenedut ja yhteistyökumppanit on kerrottu täällä.

 

Yhteisön jäsenenä saat automaattisesti pääsyoikeuden näihin kursseihin ja valmennuksiin:

  • Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ (997 €)
  • Timanttiset Tulovirrat™ (497 €)
  • Sisältöhakkerin™ kirjoitusprosessi (497 €)
  • Näin teet ensimmäisen verkkokurssin (197 €)
  • Sähköpostilistan Boost -kasvu (197 €)
  • Uusi oikopolku bloggaamisen aloittamiseen (97 €)

 

Kaikki kurssit ja valmennukset avataan sinulle saman tien, eli voit aloittaa opiskelun vaikka saman tien.

 

Suosittelen kuitenkin pilkkomaan opiskelua 30 - 60 min per päivä ja tekemään tehtävät heti, kun ne annetaan. Sillä vain tekeminen tuo lopulta tuloksia, ei pelkkä opiskelumateriaalin läpikäyminen.

 

Paljonko yhteisön jäsenyys maksaa?

Katso tarkat hinnat ja koulutusten sisällöt täältä

 

HUOM! Jos olet joskus ostanut minulta kurssin tai valmennuksen 2016 - 2022, olet oikeutettu alennettuun hintaan (ole silloin yhteydessä niin saat joko alennuskoodin tai erillisen maksulinkin).

 

Jäsenyys uusiutuu normaalisti joko kuukausittain tai vuosittain, ellet irtisano sitä.

 

Irtisanominen tehdään sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu(at)tiiakonttinen.fi

 

Irtisanominen tulee tehdä ennen seuraavaa maksua.

 

Jos irtisanomisilmoitus on tehty mutta emme ole ehtineet käsitellä sitä ennen seuraavaa maksua, palautamme sinulle viimeisimmän kk-veloituksen seuraavan viikon sisällä.

 

Kaikki hinnat sis. alv 24 %.

 

“Jos haluat jotain mitä sinulla ei ole koskaan ennen ollut, sinun tulee tehdä jotain, mitä et ole koskaan ennen tehnyt.”

— Thomas Jefferson