BLOGGAAJASTA AMMATTILAISEKSI™

Verkkokauppa

Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ & 4 muuta kurssia

997,00 

Voit luvan kanssa kopioida sisältömarkkinoinnin menetelmäni, jonka avulla jo sadat yrittäjät ovat nostaneet vuosiliikevaihtonsa jopa 100 000 euroon.

Oletko yrittäjä, joka haluaa saada asiakkaita helpommin ja säännöllisemmin ja tehdä 5000 eurosta 10 000 euroon myyntiä kuukausittain ilman tuskanhikeä?

Kuvaus

Voit luvan kanssa kopioida sisältömarkkinoinnin menetelmäni, jonka avulla jo sadat yrittäjät ovat nostaneet vuosiliikevaihtonsa jopa 100 000 euroon.

Oletko yrittäjä, joka haluaa saada asiakkaita helpommin ja säännöllisemmin ja tehdä 5000 eurosta 10 000 euroon myyntiä kuukausittain ilman tuskanhikeä?

Olet kuitenkin jäänyt pohtimaan kuinka aloittaa JA kuinka saada asiakkaat ostamaan säännöllisesti ilman, että myyntiprosessi kuormittaa sinua jatkuvasti.

Ehkä olet yrittänyt olla aktiivinen somessa…

 • mutta näkyvyys on heikkoa
 • et oikein tiedä mitä postaisit
 • tuntuu, ettet osaa “myydä” ilman, että se tuntuu tyrkyltä
 • ja jos joku joskus kommentoi, se on vain “kiitos, hyvä postaus” eikä mitään muuta…

Tai ehkä kokeilit Google mainontaa…

 • mutta rahaa paloi turhaan
 • tulokset olivat laihoja
 • ja sait muutaman negatiivinen arvostelun ihmisiltä, jotka eivät edes olleet asiakkaitasi.

Huoh.

Sinä haluaisit vain tehdä sitä mitä rakastat ja antaisit jonkun muun hoitaa markkinointisi. Mutta entä, jos kerron, että jo muutamalla laadukkaalla yrityksen blogitekstillä, voit saada säännöllisesti kävijöitä kotisivuillesi JA heistä uusia asiakkaita? Ehkä samalla tavalla kuin Katja?

Bloggaajasta Ammattilaiseksi

⛔️ Suurin osa valmennuksen opiskelijoista ei ollut kirjoittanut blogia.

⛔️ Moni heistä epäili, osaavatko he kirjoittaa ollenkaan.

⛔️ Monia pelotti kirjoittaa ja julkaista omia ajatuksia julkisesti.

⛔️ Ja osa epäili, lukeeko heidän sisältöjään kukaan.

Kerta toisensa jälkeen nämä pelot on murrettu ja selätetty. Lukuisat bloggaajat, yrittäjät ja sisällöntuottajat ovat luoneet itselleen näkyvyyttä, saaneet lukijoita ja sitä kautta tuloja sisältönsä avulla.

 

Nimestään huolimatta Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ valmennus on paljon muutakin kuin ”vain blogivalmennus”. Valmennuksessa opetan sinulle kädestä pitäen, kuinka kirjoitat ajatonta, laadukasta ja lukijoita kiinnostavaa tekstisisältöä, joka tuo sinulle kävijöitä, lukijoita, asiakkaita ja tuloja.

Valmennus sisältää 5 timantinkovaa moduulia, joiden avulla

 • ymmärrät mitä sisältömarkkinointi on ja miten se toimii tuoden sinulle säännöllisesti uusia asiakkaita,
 • luot vahvan pohjan yrityksellesi käyden läpi unelma-asiakkaasi sekä yritysblogin aiheen rajauksen,
 • lähdet tuottamaan mielenkiintoista tekstisisältöä jota halutaan lukea alusta loppuun,
 • jonka jälkeen on aika ottaa parhaat strategiat käyttöön, kuinka saat tekstisi satojen ja tuhansien potentiaalisten asiakkaiden silmien eteen,
 • ja lopuksi autan sinua kaupallistamaan blogisi, jotta saat säännöllisesti uusia asiakkaita kuukaudesta toiseen.

Verkkovalmennuksen tekniset tiedot:

 • 5 moduulia, jotka avataan sinulle kerralla – voit opiskella ne omaan tahtiin järjestystä noudattaen,
 • ”ikuinen” käyttöoikeus, eli voit palata takaisin materiaalin pariin vaikka kolmen vuoden kuluttua – ilman erillistä lisämaksua,
 • materiaali sisältää teoriaa, 10 – 15 min videoita sekä tehtäviä – sillä yrittäjänä tiedät, että ilman tehtäviä ei saada tuloksia,
 • aktiivinen ja tsemppaava Facebook-ryhmä on tukenasi ja turvanasi niin pitkään kuin haluat tai tarvitset
 • kerran kuussa tapaamme Zoomissa yhteisen kirjoituspäivän tiimoilta, työstämme itsenäisesti mutta yhdessä sisältöjä ja voit Zoomin aikana kysyä minulta mitä tahansa omaan blogiisi tai yritykseesi liittyvää
 • olen valmentajan roolissa aktiivisesti läsnä Facebook-ryhmässä myös valmennuksen päättymisen jälkeen – et siis jää yksin kun olet käynyt materiaalin kerran läpi
 • tarvitset tietokoneen, kännykän tai tabletin sekä nettiyhteyden voidaksesi opiskella
 • työkirjat ja tarkistuslistat voit ladata ja tulostaa omaa henkilökohtaiseen käyttöön

Tämä valmennuspaketti sisältää myös alla olevat lisämateriaalit ilman ylimääräisiä kuluja:

 1. Näin teet ensimmäisen verkkokurssin – joka opettaa sinulle kuinka löydät kurssillesi aiheen, kuinka luot kurssin alusta loppuun ja kuinka myyt sitä 50 000 € – 70 000 € vuodessa (kurssin arvo 197 €)
 2. Sähköpostilistan Boost-kasvu verkkokurssin – joka opettaa sinulle kuinka saat 1000 ihmistä liittymään sähköpostilistallesi 30 – 90 päivässä ja kuinka hyödynnät sähköpostilistalla kustannustehokkaana markkinointi- ja myyntikanavana (kurssin arvo 197 €)
 3. Sisältöhakkerin kirjoitusprosessi™ verkkokurssin  – joka on ensikosketuksesi lempeään copywritingiin (kurssin arvo 197 €)
 4. Timanttiset Tulovirrat™ verkkokurssin – joka opettaa sinulle kuinka tienaat rahaa automaatiolla affiliate-markkinoinnin avulla (kurssin arvo 197 €)
 5. 60 min henkilökohtaisen sparrauksen Tiian kanssa – sparrauksen aikana voimme käydä yhdessä läpi markkinointiasi, myyntiprosessiasi tai sisältöäsi (sparrauksen arvo 350 €)
 6. sekä muita bonuksia kuten excel-pohjaiset markkinoinnin vuosikellon ja julkaisukalenterin (bonusten yhteenlaskettu arvo 291 €)

“Minulla ei ole koskaan ollut blogia enkä ole seurannut säännöllisesti kenenkään blogia eli tämä ”maailma” oli minulle täysin uusi tuttavuus. Ainoana asiana oli sumea ajatus siitä mistä haluaisin kirjoittaa siinä vaiheessa, kun rohkeasti lähdin mukaan verkkovalmennukseen. Täysin untuvikko kaikessa – täysin. Tekniikka oli itselleni haastavaa, mutten koskaan jäänyt yksin ongelmani kanssa, vaan aina sain apua. Jos mietit uskallatko lähteä valmennukseen – lähde, koska itselläni ei olisi tällä hetkellä blogia, en olisi pystynyt siihen yksin. Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ verkkovalmennus on kattava, ymmärrettävä ja erittäin hyvin tehty – voin taata, että saat rahoillesi vastinetta. Verkkovalmennuksen päävalmentaja Tiia Konttinen on rautainen ammattilainen enkä voi muuta kuin suositella.”

– Tuula

”Uudistin koko oman kotisivun visuaaliseen ilmeen, copyn, alustan sekä domainin Tiian valmennuksessa saamieni ohjeiden perusteella. Kotisivut ovat alkanut tuottamaan. Olen saanut uusien kotisivujen kautta useita tarjouspyyntöjä tulla esiintymään erilaisiin asiakaskokemusta sivuaviin tilaisuuksiin.”

– Perttu

”Paljon olen oppinut! Ensinnäkin, määrittelin, kelle haluan ylipäänsä kirjoittaa. Tämä on auttanut kohdentamaan omaa kirjoittamistakin ja tietynlaiset ”häröilyt” ovat lähteneet mielestä pois. Kaiken kaikkiaan olen saanut paljon ideoita ja mietin myös toisen asiantuntijablogin perustamista hieman toisesta näkökulmasta kuin nyt. Sen, mitä nyt olen jakanut blogiini, niin olen saanut positiivisia kommentteja juurikin kohderyhmältäni. Ennenkaikkea olen ollut tosi iloinen siitä, että kohderyhmääni kuuluvat lukijat ovat kommentoineet ja antaneet hurjasti ajattelemisen aihetta ja itseasiassa näiden kautta olen saanut blogikirjoituksen aiheita!”

-Maarit

Lämpimästi tervetuloa mukaan BA perheeseen!

Paytrail-banneri-kaikki-maksutavat