BLOGGAAJASTA AMMATTILAISEKSI™

Verkkokauppa

Avaimet käteen -palvelu | Google Analyticsin asennus ja käyttöönotto

71,25 

Saanko auttaa sinua ottamaan kaiken hyödyn irti tilastoista ja analytiikasta?

Plääh, tilastoja… Analysointia… Onko pakko?

Ei tietenkään mutta tietämällä muutaman tärkeän pointin oman blogin tilastoista, pystyt pienillä muutoksilla saamaan enemmän lukijoita ja hyödyntämään postauksia tehokkaammin.

Uuden GA4:n asentaminen voi olla aikamoinen viidakko. Jos koodien hankinta ja lisääminen blogiin tuntuu epämukavalta ja jopa pelottavalta, anna minun auttaa.

En halua, että joudut käyttämään turhaa aikaasi koodin etsimiseen ja asentamiseen. Siksi haluan auttaa sinua hyödyntämään blogisi tilastoja kasvun tukena. Asennuksen jälkeen annan sinulle kolme tilastoa, joita kannattaa seurata kerran kuukaudessa sekä ohjeet, kuinka tulkitset ja hyödynnät tilastoja blogisi kasvattamisessa.

Jotta palvelu toimii odotetulla tavalla, toimithan näin:

  • sinulla on Wordpress.org blogi
  • blogi on rakenteilla tai julkaistu
  • sinulla on gmail-sähköposti, jota käytät aktiivisesti.

Jätä loppu minun huolekseni. Luon sinulle Google Analytics koodin ja asennan sen blogiisi valmiiksi. Yhdistän blogin samalla kertaa Google Search Consoleen, joten saat kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Palvelu on kertamaksullinen. Maksuun sisältyy Google Analytics koodin hankinta sekä asentaminen blogiisi.

Työ kuvataan Zoomilla, joten pääset jälkikäteen katsomaan ja oppimaan miten GA asennetaan. Näin voit itse lisätä GA:n jos sinulla on useampi blogi. Video on katsottavissa viikon työn valmistumisen jälkeen.

Google Analyticsin asentaminen tehdään muutaman arkipäivän kuluessa palvelun maksusta. Lisääthän kassalla lisätietoja-kenttään tiedon, mikäli sinulla on yritys, esimerkiksi yrityksesi y-tunnuksen. Näin voimme lähettää sinulle alv-kuitin jälkikäteen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Paytrail-banneri-kaikki-maksutavat