BLOGGAAJASTA AMMATTILAISEKSI™

Verkkokauppa

Avaimet käteen -palvelu | Valikoiden (navigaation) tekeminen

47,50 

Saanko auttaa sinua pitämään blogisi navigaation helppokäyttöisenä?

Navigaatio eli blogin valikoiden tekeminen on yksi tärkeimmistä tehtävistä. Valikoiden avulla lukija löytää kaikki tarpeelliset asiat kerralla, eikä hän joudu hyppimään sivuilta toiselle turhaan.

Pahin tilanne on se, jos lukija ei enää itse muista, miten päätyi tietylle sivulle.

Toimiva navigaatio eli valikot tekevät blogin lukemisesta miellyttävää.

Valikoiden tekeminen ja asentaminen blogiin voi joskus tuntua taistelulta. Valikoita voi olla useita ja eri teemoissa ne näkyvät eri paikoissa riippuen siitä, ollaanko blogissa kännykällä vai tietokoneella. Joskus valikoihin myös lisätään sinne kuulumattomia asioita, jolloin käyttökokemus jää vajaaksi.

Sitähän me ei haluta. Siksi haluan auttaa sinua antamaan miellyttävän kokemuksen blogistasi toimivan navigaation eli valikoiden avulla.

Jotta palvelu toimii odotetulla tavalla, toimithan näin:

  • sinulla on Wordpress.org blogi
  • blogi on rakenteilla tai julkaistu

Jätä loppu minun huolekseni. Kerrot vain mitä haluat, että valikoissasi on, minä hoidan loput.

Palvelu on kertamaksullinen. Maksuun sisältyy kahden eri valikon tekeminen ja asentaminen blogiin. Työ kuvataan Zoomilla, joten pääset jälkikäteen katsomaan ja oppimaan valikoiden teon ja muokkaamisen. Video on katsottavissa viikon työn valmistumisen jälkeen.

Valikoiden tekeminen ja asentaminen tehdään muutaman arkipäivän kuluessa palvelun maksusta. Lisääthän kassalla lisätietoja-kenttään tiedon, mikäli sinulla on yritys, esimerkiksi yrityksesi y-tunnuksen. Näin voimme lähettää sinulle alv-kuitin jälkikäteen.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Paytrail-banneri-kaikki-maksutavat