BLOGGAAJASTA AMMATTILAISEKSI™

Verkkokauppa

Avaimet käteen -palvelu | Yhteydenottolomakkeen teko ja asennus

31,75 

Saanko auttaa sinua parantamaan tavoitettavuutta?

Useat bloggaajat haluavat kirjoittaa blogia nimettömästi ja siksi he eivät lisää blogiinsa keinoja, kuinka lukijat voivat ottaa yhteyttä.

Mutta yhteydenottosivun puuttuminen omasta blogista voi tuoda mukanaan muutamia ongelmia. Esimerkiksi Google Adsense, joka tarjoaa mainoksia blogeihin, ei hyväksy uutta tiliä, mikäli yhteydenottosivu puuttuu.

Sinun ei tarvitse lisätä blogiin henkilökohtaisia yhteystietojasi. Yhteydenottolomake ajaa saman asian. Voit määritellä mihin sähköpostiin yhteydenottolomake lähetetään ja päättää, mihin viesteihin vastaat.

Yhteydenottolomakkeen tekeminen ei itse asiassa ole vaikeaa. Mutta se on yksi niistä asioista, joka tehdään ”sitten kun on aikaa”. Asia roikkuu tehtävälistalla ja alkaa ennen pitkää ärsyttää.

En halua, että joudut ärsyyntymään tämän yhden pienen mutta tulevan kannalta tärkeän tehtävän puuttumisesta. Siksi haluamn auttaa sinua lisäämään blogiisi yhteydenottolomakkeen ja testaamaan, että viestit tulevat varmasti perille. Asennuksen jälkeen lähetän sinulle testiviestin ja varmistan, että viestit tulevat sinulle.

Jotta palvelu toimii odotetulla tavalla, toimithan näin:

  • sinulla on Wordpress.org blogi
  • blogi on rakenteilla tai julkaistu
  • sinulla on gmail-sähköposti, jota käytät aktiivisesti.

Jätä loput minun huolekseni. Luon sinulle yhteydenottolomakkeen ja asennan sen blogiisi valmiiksi. Käytän maksutonta lisäosaa, joka on käytössä myös omassa blogissani.

Palvelu on kertamaksullinen. Maksuun sisältyy yhden yhteydenottolomakkeen tekeminen sekä asentaminen ”Ota yhteyttä” sivulle. Mikäli sivua ei vielä ole, teen sen sinulle valmiiksi ja lisään valikkoon.

Työ kuvataan Zoomilla, joten pääset jälkikäteen katsomaan ja oppimaan miten yhteydenottolomake tehdään. Video on katsottavissa viikon työn valmistumisen jälkeen.

Yhteydenottolomakkeen asentaminen tehdään muutaman arkipäivän kuluessa palvelun maksusta. Lisääthän kassalla lisätietoja-kenttään tiedon, mikäli sinulla on yritys, esimerkiksi yrityksesi y-tunnuksen. Näin voimme lähettää sinulle alv-kuitin jälkikäteen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Paytrail-banneri-kaikki-maksutavat