Maksuton webinaaritallenne

Miten tavallinen perheenäiti meni nollasta 100 000 € bloggaamalla?

Osallistujien palautteita

Asiakaskommentit

"Loistavan rehellistä. Moni  lupaa taivaan ja tähdet kaupan päälle.. ilman realismia" -PiaMaria

"Ehdin nyt katsomaan webinaarin kokonaisuudessaan. Kiitos! Oli todella paljon asiaa ja vinkkejä 1,5h aikana." -Mari

"Osallistuin tiistaina webinaariisi ja se oli mielenkiintoinen ja sujuvasti etenevä. Pidin tyylistäsi ja tulin hyville mielin letkeästi etenevästä webinaarista." -Mauri

"Kiitoksia loistavasta ja ymmärrettävästä webinaarista. Osu ja uppos. Nyt sain niin hyvän käsityksen blogiasiasta, että yöunetkin oli mitä oli 🙂 Joutu 10 kertaa heräilemään yöllä laittamaan lehtiötä laulamaan uusilla blogi-ideoilla." -Jari

"Heippa, haluan kertoa heti omia ajatuksia joita syntyi tänään ilmaisen webinaarin aikana ja jälkeen. Tänään oli se päivä, kun tajusin kuunnellessani webinaaria, että mistä minun tulee puhua, mikä on minun intohimoni." -Katja

"Kiitos hyvästä ja selkeästä webinaarista. Olet kyllä ammattilainen." -Sirpa

"Hei, kiitos, olin paikalla alusta alkaen, webinaarisi oli hyvä ja sinun aseenteesi ja nauruasi oli mukava kuunnella. Katson ehkä uudestaan, tulin mukaan aivan mielenkiinnosta, sen enempää miettimättä." -Anneli

Mitä opit tässä webinaarissa?

  • Mitkä 6 virhettä olen tehnyt bloggaamisessa (joista yksi melkein kaatoi koko liiketoiminnan)?
  • Mitkä viisi askelta jokaisen on kuljettava, jos blogista haluaa tulolähteen vuonna 2021?
  • Miten blogista voi tehdä sivutulon, ammatin tai liiketoiminnan?
  • Konkreettisia case-esimerkkejä tavallisista ihmisistä, joiden blogissa vierailee 10 000, 30 000 ja jopa 60 000 uniikkia kävijää kuukaudessa.
  • Konkreettisia case-esimerkkejä tavallisista ihmisistä, jotka tienaavat rahaa bloginsa avulla.
Bloggaajasta Ammattilaiseksi

Webinaarin pitäjä

Tiia Konttinen, blogivalmentaja ja ammattibloggaaja

Olen ammattibloggaaja ja blogivalmentaja. Olen valmentanut yli 4000 yrittäjää ja bloggaajaa vuodesta 2016. Intohimonani on auttaa yrittäjiä ja bloggaajia tuottamaan sisältöä, jolla on merkitystä ja joka tuo tuloja.

Olen ihan tavallinen perheenäiti. Aloitin tämän työn 2015, kun olin yksinhuoltaja adhd/add kaksosilleni. En ole koodaamiseen guru, enkä pahemmin välitäkään olla. Olen ihan tavallinen kuten sinäkin.

Olen koulutukseltani taloushallinnon tradenomi. Kaiken mitä tiedän bloggaamisesta, olen oppinut, testannut ja kehittänyt vuosien aikana.

Vuodesta 2007 lähtien olen haaveillut työstä, jota voin tehdä kotoa käsin. Työstä, jossa voin itse päättää miten paljon (tai vähän) teen töitä, missä teen töitä ja miten paljon minun on mahdollista ansaita tuloja.

Aloitin toistakymmentä blogia ja luovutin, kun en saanut niitä tuloksia, joita halusin. Kunnes 2014 perustin Unelma Onnellisuudesta blogin ja sille Facebook-yhteisön. Blogin tavoitteena oli vain purkaa ulos haastavaa elämäntilannettani. Yhtäkkiä käsissäni oli blogi, jossa vieraili yli 10 000 yksilöllistä kävijää joka kuukausi ja Facebook-yhteisö oli kasvanut lähes 43 000 upean unelmoijan yhteisöksi.

Tällä hetkellä työtäni seuraa yli 65 000 upeaa ihmistä niin blogin, somen kuin viikkokirjeen kautta. Olen tehnyt myyntiä yli 620 000 euroa blogin, sisältömarkkinoinnin sekä digituotteiden avulla.

Onko webinaari maksullinen?

Ei. Webinaariin osallistuminen on sinulle täysin ilmaista.

Sitooko osallistuminen mihinkään?

Ei sido. Kerron webinaarissa ne asiat, jotka olen luvannut. Mikäli kuuntelet webinaarin loppuun asti, minulla on pieni yllätys mukanaolijoille.

Miten pitkään webinaari kestää?

Tavoitteena on pitää webinaari 60 - 90 min mittaisena. Webinaari voi kestää pidempään, riippuen kysymysten määrästä webinaarin lopussa.

Tarvitseko jotain teknistä osaamista tai laitteita osallistuakseni?

Et. Sinun tarvitsee vain jättää nimesi ja sähköpostiosoitteesi, kun klikkaat alla olevaa painiketta. Tarkista kuitenkin, että sähköpostiosoite on kirjoitettu oikein. Lähetän muistutuksen webinaarin aloituksesta sinulle sähköpostiin. Sähköpostissa on linkki, jota klikkaamalla muutamaa minuuttia ennen aloitusta, pääset mukaan webinaariin.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Maksuton webinaaritallenne

Miten tavallinen perheenäiti meni nollasta 100 000 € bloggaamalla?