Kuinka menestyä bloggaamalla vaikka esillä oleminen pelottaa? | Osallistu 5 päivän haasteeseen

Tämänkin voi jakaa... kuten HBOn tunnarit

Kuinka menestyä bloggaamalla vaikka esillä oleminen pelottaa? Miltä sinusta tuntuisi, jos bloggaaminen ei enää pelottaisi? Jos voisit kirjoittaa laadukasta sisältöä, lukijat kehuisivat sitä ja jakaisivat sisältöäsi aktiivisesti sosiaalisessa mediassa? Entä miltä sinusta tuntuisi, jos voisit olla itsevarma myös niissä tilanteissa, joissa joku kommentoi negatiivisesti?

Kuinka menestyä bloggaamalla, vaikka esillä oleminen pelottaa -blogihaaste on kehitetty kaltaisillesi bloggaajille, jotka haluavat selättää isoimmat haasteet ja ottaa rohkeita askeleita kohti omia blogiunelmiaan. Useasti kun menestyksen tiellä olemme me itse. Haaste sopii parhaiten sinulle, joka olet vasta miettimässä bloggaamisen aloittamista tai olet blogannut alle vuoden.

Ennen kuin mennään varsinaiseen aiheeseen, haluan kertoa sinulle, miksi tämä haaste on kehitetty:

 • Haluan auttaa bloggaajia olemaan itsevarmempia tuottamaan merkityksellistä sisältöä.
 • Saat askel askeleelta etenevät ohjeet suoraan sähköpostiin yksi kerrallaan – tehtävien tekeminen vie noin 30 minuuttia per päivä.
 • Haasteen jälkeen sinulla on rajattomat mahdollisuudet soveltaa oppimaasi blogissasi joka viikko.
 • Saat enemmän rohkeutta ja itseluottamusta tuottaa sisältöä, josta lukijat haluavat aidosti lukea.

Kuinka menestyä bloggaamalla, vaikka esillä oleminen pelottaa? 5 päivän blogihaaste

Miten 5 päivän blogihaaste toimii?

5 päivän haaste alkaa välittömästi, kun liityt siihen mukaan. Haaste toimii siten, että saat kerran päivässä sähköpostiisi viestin, jossa on yksinkertainen ja helppo tehtävä, jonka tekemiseen kuluu sinulta noin 30 minuuttia.

Haasteeseen voit nyt ilmoittautua mukaan ilmaiseksi. En lupaa, että haaste on aina avoinna tai että se pysyy ilmaisena tulevaisuudessa.

Viikon kuluttua:

 • Tiedät kuinka bloggaat ilman että olet jatkuvasti esillä.
 • Saat 10 valmista mallivastausta negatiivisiin kommentteihin.
 • Saat 15 erilaista keinoa nostaa itseluottamusta ja olla itsevarmempi.
 • Näet miten yhdellä yksinkertaisella muutoksella teksteistäsi tulee paljon houkuttelevampia.
 • Teet vähemmän mutta saat aikaan enemmän.
 • Tiedät, mitä sinun tarvitsee teknisesti osata oman blogisi kanssa (eikä sinun todellakaan tarvitse koodata yhtään mitään).

Saat haasteen avulla vastaukset mm. seuraaviin kysymyksiin:

 • Miten paljon bloggaajan pitää olla esillä?
 • Miten olet vähän esillä mutta menestyt siitä huolimatta?
 • Kuinka näytät itsesi somessa ilman että ”näytät itsesi” somessa?
 • Kuinka vastaat lempeästi ja ystävällisesti myös negatiivisiin kommentteihin?
 • Kuinka saat negatiivisen kommentoinnin loppumaan hyvin äkkiä mutta ystävällisesti?
 • Kuinka varmistat, että tekstisi ovat aina mielenkiintoisia?
 • Miten yksinkertaisella keinolla saat vähintään 45 minuuttia ylimääräistä aikaa joka päivä blogin kehittämiselle?

Näin pääset mukaan haasteeseen:

Liity haasteeseen mukaan klikkaamalla alla olevaa kuvaa. Kirjoita nimesi ja sähköpostiosoitteesi, jotta pystyn lähettämään sinulle sähköpostia seuraavien 5 päivän ajan.

Tallenna ensimmäisen sähköpostin osoite osoitekirjaasi, niin varmistat, että sähköpostit tulevat perille eivätkä juutu roskapostikansioon.

Ensimmäinen viesti voi tosiaan mennä roskapostikansioon, tai jos käytät Gmail-sähköpostia, viestit voivat mennä myös Ilmoitukset-, Sosiaaliset- tai Tarjoukset-välilehdille.

Ota joka päivä 30  minuuttia aikaa ja tee sähköpostissa annetut tehtävät.

Siinä kaikki!

Click here to subscribe

Rekisteriseloste ja tietosuoja

 

Tässä osallistujien palautteita 5 päivän haasteesta:

”Hei! Aivan ihania ideoita ja mielekästä suunnitteluintoa täynnä. Olen vasta aloittamassa bloggaamista mutta tästä sai kunnon boostin! Kiitos! 🙂 ”

”Erittäin selkeä ja innostava 5 päivän haaste, kiitos Tiia! Olen jo aikatauluttanut oman blogini kehittämistä ja aloittanut ensimmäiset ”kirjoitusharjoitukset” eli blogipostausten kirjoittamisen.”

”Inspiroivaa ja kiinnostavaa tietoa. Hyvä vinkki ajankäytöstä. Tehtävät sopivan mittaisia.”

”Hei, no tämähän on aivan loistavaa palvelua Tiia! Madaltaa todella kynnystä aloittaa bloggaamista. Olet tehnyt upeaa taustatyötä, eikä ihme että olet suosittu.”

”Innostuin taas aika paljon asiasta, koska luin ohjeitasi blogin perustamisesta. Rakastan kirjoittamista ja valokuvaamista täällä kauniissa luonnossa, maalla, enkä niinkään tienaamismielessä, koska olen jo eläkkeellä. Seuraan sinua innolla ja katsotaan mitä tuleman pitää. Suunnittelen aloittamista kesään mennessä.”

On hyvä muistaa, että pikaratkaisut eivät koskaan toimi. Siksi on tärkeää hyödyntää tässä haasteessa oppimiasi asioita myös jatkossa. Blogin kehittäminen ja muokkaaminen vaatii oman aikansa. Siksi on hyvä tehdä muutoksia rauhassa, yksi kerrallaan. Oikeilla toimenpiteillä, joita tehdään oikeassa järjestyksessä, voimme nopeuttaa muutosta.

Vielä lopuksi annan muutaman ohjeen, joiden avulla varmistat onnistumisesi:

 • Tee tehtävät. Vain tekemällä saat aikaan muutoksen. Vain tekemällä oikeita asioita saat aikaan oikeita tuloksia.
 • Voit aloittaa haasteen milloin tahansa. 5 päivän haaste on rakennettu siten, että voit aloittaa sen vaikka torstaina. Olemme tottuneet sanomaan, että ”aloitan maanantaina”, mutta tällä kertaa se ei ole pakollista. Kun aloitat heti, mahdollisuutesi onnistua on huomattavasti korkeampi.
 • Tehtävät sisältävät myös printattavaa materiaalia sekä linkkejä blogiteksteihin ja videoihin. Materiaalia ei ole pakko printata, vaan voit jäljentää tehtävät myös omaan vihkoon.

Mahtavaa! Klikkaa alla olevaa kuvaa ja tule mukaan 5 päivän blogihaasteeseen, jonka tavoitteena on menestyä bloggaamalla, vaikka esillä oleminen pelottaa.

Click here to subscribe

Rekisteriseloste ja tietosuoja

 

Pinnaa postaus Pinterestiin, niin löydät sen myöhemmin.

kuinka menestyä bloggaamalla

 

Tutustu myös näihin postauksiin:

Tämänkin voi jakaa... kuten HBOn tunnarit

Tilaa uusimmat postaukset omaan sähköpostiin

Kirjoita sähköpostiosoite johon voin toimittaa sinulle uusimmat postaukset. Sähköpostiosoitetta ei käytetä muuhun kommunikaatioon.

Näitä jaetaan eniten somessa

Miten tutkijasta tuli bloggaaja?

Sain vastikään palautetta eräältä Paikka kaikelle -blogin lukijalta. Hän kirjoitti ihailevansa ”määrätietoista brändin, konseptin ja toimenkuvan kehitystyötäni”. Olin näistä sanoista ilahtunut, mutta häkeltynyt. Olen kirjoittanut Paikka kaikelle -blogia lokakuusta 2014.

Näin uudistat blogisi viikossa [10 askeleen ohjeet]

Näin uudistat blogisi viikossa ja houkuttelet lisää lukijoita ja asiakkaita. Moni miettii pitkään millainen blogin ulkoasun pitäisi olla, jotta se houkuttelee lukijoita ja asiakkaita. Kaikista tärkeintä on, että blogin ulkoasu

Tee töitä kotona | Rakenna blogista 27 422 euron kuukausitulovirta

Miltä sinusta tuntuisi tehdä töitä kotona ja rakentaa blogista tulovirta, joka tuo sinulle yli 27 000 euroa joka kuukausi? Tässä postauksessa kerron, miten tämä on mahdollista toteuttaa. Lukemalla postauksen loppuun

Milloin blogi kannattaa kaupallistaa?

Minulta kysytään usein, milloin blogi kannattaa kaupallistaa. Ja vastaan aina, että heti kun se on mahdollista ja perustyö on tehty. Niin kauan kuin kohtelet blogiasi harrastuksena, se tuottaa sinulle yhtä

Vältä nämä virheet bloggaamisen aloittamisessa

Vältä nämä virheet bloggaamisen aloittamisessa. Tiedän sen tunteen, kun on innoissaan jostain. Ei millään malttaisi odottaa, että asiat tapahtuvat nopeasti. Ilmaisia blogeja on helppo perustaa muutamassa minuutissa ja jo 15