Mitä bloggaaja voi oppia maratoonarilta?

Tämänkin voi jakaa... kuten HBOn tunnarit

Pidimme tässä jokin aika sitten työpajan, jossa opetimme bloggaajia kaupallisten yhteistöiden saloihin. Työpajassa heränneen keskustelun myötä aloin pohtia maratoonareita ja sitä, miten bloggaaminen ja kaupallisten yhteistöiden saaminen vertautuu maratoonarin treeniin.

Yksikään ihminen ei ole tullut sunnuntailenkkeilijästä maratoonariksi päivässä. Ei edes viikossa tai kuukaudessa.

Vaatii valtavasti työtä, että voi juosta sellaisen matkan. Matkan varrella treenaaja kaatuu monesti, on kipeä, voi vuotaa verta ja saattaapa tirauttaa pari kyyneltäkin.

Mitä bloggaaja voi oppia maratoonarilta?

Mutta luovuttaako hän vain siksi, että kompuroi? Ei tietenkään. Hän nousee ylös, pyyhkii tomut persuksilta ja jatkaa matkaa.

Kaupallisten yhteistöiden saaminen ja menestyvän blogin rakentaminen on kuin maraton. Pitkä rutistus, jossa menestyminen vaatii työtä. Mutta kun pääset maaliin, tiedät, että rutistus oli jokaisen askeleen ja hikikarpalon arvoinen.

Tulet varmastikin kompuroimaan, sinulle sanotaan ei, ja välillä saatat tirauttaa pari kyyneltäkin. (Ainakin minä olen.) Onneksi bloggaaminen sentään aiheuttaa äärimmäisen harvoin verenvuotoa!

Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ -valmennus on tehty, jotta sinä saisit sinun blogimaratonillesi valmentajan ja lenkkikavereita. Tsemppareita ja tukea. Tiimin, jonka puoleen kääntyä silloin, kun kompuroit ja turhaudut. Porukan, jolle hehkuttaa onnistumisia ja tavoitteiden saavuttamista.

Ovet valmennukseen ovat avoinna vain kaksi kertaa vuodessa, marraskuussa ja toukokuussa. Haluamme keskittää opiskelijoiden sisääntulon näin, jotta ryhmällä olisi mahdollisimman paljon samanhenkistä vertaistukea omalla matkallaan.

Voit halutessasi tulla mukaan valmennuksen odotuslistalle tästä. Et kuitenkaan joudu olemaan tyhjin käsin seuraavaan ilmoittautumiseen saakka, vaan annamme sinulle 4 maksutonta lahjaa kiitokseksi mukanaolosta. Toimitamme nämä lahjat sinulle uutiskirjeemme mukana.

Kuljetaan yhdessä kohti menestyvää blogia

Olen niin iloinen, että olit mukana kaupallisten yhteistöiden työpajassa. Hartain toiveeni on, että se vie sinua eteenpäin matkallasi kohti menestyvää blogia ja pääset rakentamaan omannäköistäsi vapautta.

Tiedän kuitenkin, että joskus voi tuntua siltä, ettet pysty tähän. Et osaa. Et jaksa. Aika ei riitä.

Monesti onkin niin, että olet itse itsesi pahin jarru. Pelko saa sinut uskomaan, että menestyminen on ulottumattomissa. Pelkäät epäonnistumista ja mokaamista.

Olisi minulta turhaa sanoa, että lopeta pelkääminen tai jännittäminen. Se ei poista pelkoasi. On kuitenkin tärkeää ymmärtää, miksi pelkäät.

Pelkäät, koska olet uuden edessä. Pelkäät, koska teet jotain, mitä et ole aiemmin tehnyt. Pelkäät, koska jokin voi mennä pieleen.​​ Pelkäät, koska olet tekemässä jotain, joka on tavoittelemisen arvoista. Jos et pelkäisi, ei se tavoite luultavasti olisi kovinkaan tärkeä.

Mikä on pahinta, mitä voi tapahtua?

Kysy siis itseltäsi: jos tämä menee pieleen, mikä on pahinta, mitä voi tapahtua? Yleensä se ei ole mitään oikeasti pahaa – lähinnä pienen harmin aihe.

Meillä on usein tapana valaa itseemme epäuskoa. Ajattelemme helposti, että kaikki muut ovat parempia kuin me.

Haluan kuitenkin, että uskot itseesi.

  • Sinä PYSTYT olemaan oman aiheesi tai alasi asiantuntija.
  • Sinä TIEDÄT aiheesta enemmän kuin moni muu.
  • Sinä OSAAT kirjoittaa aiheestasi uskottavasti ja auttaa muita ihmisiä tulemaan paremmaksi.
  • Sinulla on uniikki tyyli, jota yleisösi rakastaa.

Ja se riittää! Se riittää siihen, että voit rakentaa itsellesi tulovirran. Se riittää siihen, että voit olla alasi vaikuttaja. Se riittää siihen, että voit oppia, kehittyä ja kasvaa.

Sinun ei tarvitse olla valmis – valmius on muutenkin utooppinen käsite. Sitä pistettä ei meistä kukaan voi saavuttaa. Matka jatkuu aina, huolimatta siitä, missä kohdassa kuljet juuri tällä hetkellä.

Tärkeintä on uskoa itseensä ja joko aloittaa matkan tekeminen tai jatkaa siitä, mihin olet jäänyt.

Näkisitpä itsesi minun silmin! Minä uskon sinuun. Uskon, että pystyt rakentamaan blogistasi menestyksen. Uskon, että saat kaupallisia yhteistöitä. Uskon, että voit tienata blogillasi ja saada enemmän lukijoita.

Haluan auttaa sinua tarttumaan toimeen. Haluan auttaa sinua saavuttamaan unelmasi. Tiedän, että pystyt siihen. Ja siksi rakensin Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ -yhteisön. Sen tehtävä on auttaa sinua menestymään sekä rakentamaan tulovirtaa ja vapautta elämääsi. Sen opit on jo moneen kertaan todistettu toimiviksi, ja mukana on ollut jo yli 900 opiskelijaa.

Jos tarvitset oppia, olen täällä. Jos tarvitset kannustusta tai olkapäätä, olen täällä. Jos tarvitset persuksille potkijaa, olen täällä.

Jos tarvitset ihmistä, joka organisoi miljoona ideaa ja ajatusta yhdeksi loogiseksi kokonaisuudeksi, olen täällä. Olen täällä juuri sinua varten.

– Tiia

Mitä bloggaaja voi oppia maratoonarilta?

Mitä bloggaaja voi oppia maratoonarilta

Tämänkin voi jakaa... kuten HBOn tunnarit

Tilaa uusimmat postaukset omaan sähköpostiin

Kirjoita sähköpostiosoite johon voin toimittaa sinulle uusimmat postaukset. Sähköpostiosoitetta ei käytetä muuhun kommunikaatioon.

Näitä jaetaan eniten somessa

Miten tutkijasta tuli bloggaaja?

Sain vastikään palautetta eräältä Paikka kaikelle -blogin lukijalta. Hän kirjoitti ihailevansa ”määrätietoista brändin, konseptin ja toimenkuvan kehitystyötäni”. Olin näistä sanoista ilahtunut, mutta häkeltynyt. Olen kirjoittanut Paikka kaikelle -blogia lokakuusta 2014.

Näin uudistat blogisi viikossa [10 askeleen ohjeet]

Näin uudistat blogisi viikossa ja houkuttelet lisää lukijoita ja asiakkaita. Moni miettii pitkään millainen blogin ulkoasun pitäisi olla, jotta se houkuttelee lukijoita ja asiakkaita. Kaikista tärkeintä on, että blogin ulkoasu

Tee töitä kotona | Rakenna blogista 27 422 euron kuukausitulovirta

Miltä sinusta tuntuisi tehdä töitä kotona ja rakentaa blogista tulovirta, joka tuo sinulle yli 27 000 euroa joka kuukausi? Tässä postauksessa kerron, miten tämä on mahdollista toteuttaa. Lukemalla postauksen loppuun

Milloin blogi kannattaa kaupallistaa?

Minulta kysytään usein, milloin blogi kannattaa kaupallistaa. Ja vastaan aina, että heti kun se on mahdollista ja perustyö on tehty. Niin kauan kuin kohtelet blogiasi harrastuksena, se tuottaa sinulle yhtä

Vältä nämä virheet bloggaamisen aloittamisessa

Vältä nämä virheet bloggaamisen aloittamisessa. Tiedän sen tunteen, kun on innoissaan jostain. Ei millään malttaisi odottaa, että asiat tapahtuvat nopeasti. Ilmaisia blogeja on helppo perustaa muutamassa minuutissa ja jo 15

Kirjoita kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.